Пиріг до чаю

Рецепт смачного пирога до чаю
Хто не любить їсти брауні ? Брауні люблять всі, а хто не любить, той, певно, просто не пробував. А що на рахунок брауні на основі з пісочного тіста ? Доведеться повозиться, але це того варто.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Температуру в духовій шафі доводимо до 200 градусів. Для тіста з'єднуємо пшеничне борошно (попередньо її просіявши) з какао і цукром, перетираємо з м'яким маслом, а потім з'єднуємо крихту зі сметаною, яйцями і розтопленим шоколадом. Готове тісто залишаємо в холодильнику. Півгодини буде достатньо для того, щоб глютен з пшеничних зерен "розслабився".
Для начинки розтоплене вершкове масло збиваємо з білим цукром. У підсумку виходить біла, кремова маса, до якої додаємо борошно, трохи розпушувача і какао-порошок, змішуємо все до однорідності і з'єднайте з яйцями, подрібненим шоколадом і горіхами.
Тісто розкачуємо, викладаємо у форму і готуємо протягом двадцяти хвилин. Остигнула основу заповнюємо шоколадною сумішшю і повертаємо домашній пиріг до чаю в духовку на півгодини, знизивши температуру до 180 градусів.
Рецепт легкого пирога до чаю c варенням
Незважаючи на те, що попередній пиріг виходить неймовірно смачним, назвати його доступним для молодої господині складно, але не біда, адже існують і більш прості рецепти пирога до чаю, наприклад той, про який мова піде далі.
Інгредієнти:
Приготування
Температуру духової шафи доведіть до 180 градусів. Форму для випікання покрийте тонким шаром масла.
У глибокій мисці збиваємо цукор з маслом до утворення білої, повітряної маси. Додаємо яйця, а потім доповнюємо тісто прянощами і содою, поперемінно вливаємо кефір і підсипаємо борошно порціями, постійно помішуючи. Готове тісто змішуємо з варенням і перелити у форму. Ставимо пиріг на 50 хвилин в духовку.
Пиріг на кефірі до чаю можна готувати не тільки з чорничним варенням, але і, наприклад, зі смородиновим.
Солодкий пиріг зі згущеним молоком до чаю
Зовсім початківцям кулінарам або шанувальникам експрес-рецептів рекомендуємо звернути увагу на пиріг на згущеному молоці. Всі 5 інгредієнтів і менше години на приготування і випікання, і на вашому столі буде красуватися ніжне і солодке ласощі до чаю.
Інгредієнти:

Приготування
Духовку доводимо до температури 175 градусів. Форму для випікання діаметром 22 см змащуємо і злегка присипаємо борошном. Збиваємо всі інгредієнти для нашого пирога: яйця, просіяне борошно, розтоплене масло і розпушувач. У підсумку вийде однорідне і густе тісто, яке необхідно буде перелити в підготовлену форму. Пиріг на згущеному молоці випікається близько 40 хвилин, а потім його можна подавати зі свіжими фруктами, посипавши цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг «Зебра» на кефірі
Приємно посидіти осіннім ввечері за чашкою чаю з пирогом в компанії рідних та друзів. І зараз ми розповімо, як спекти смачний пиріг «Зебра» на

Пиріг з какао
Не знаєте такого цікавого приготувати до вечірнього чаю? Пропонуємо просте і цікаве рішення - пиріг з какао. Таке ласощі доведеться за смаком, як

Пиріг на ряжанці
Випічку можна робити на основі молока, кефіру, сметани, кисляку і ряжанки. Ось про чудових і соковитих пирогах на ряжанці ми докладно розповімо в

Цветаевский пиріг
Цветаевский пиріг - це той яблучний пиріг, який готують з пісочного тіста, заливають яблука вершками і сметаною. Але зараз такий печуть пиріг з