Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Коржі на сковороді

Коржі на сковороді

14-03-2016, 20:57
958
Коржі на сковороді
Торти у нас завжди асоціюється з духовкою. Але чи знаєте ви, що існують швидкі способи приготування коржів для торта на сковороді?

Рецепт коржів для торта на сковороді


Інгредієнти:

  • яйце – 1 шт.;

  • борошно пшеничне – 880 г;

  • оцет столовий – 1 ст. ложка;

  • сода – щіпка;

  • згущене молоко – 1 банку.


  • Приготування
    Яйця без шкаралупи кидаємо в миску, збиваємо міксером і поступово вливаємо згущене молоко. Далі частинами вводимо додаємо борошно і гашену оцтом соду. Вимішуємо однорідне тісто, ділимо його на шматочки середніх розмірів і розгортаємо в коржі. Потім кожну заготовку протикаємо вилочкою і обсмажуємо з двох сторін на гарячій сковороді, промазаної рослинним маслом. Проробляємо те ж саме з рештою тестом і викладаємо бісквітні коржі, схожі на бісквітні, зі сковороди на тарілку стопкою.

    Рецепт медових коржів на сковороді


    Інгредієнти:

  • борошно – 2 ст.;

  • масло вершкове – 75 г;

  • мед квітковий – 1 ст. ложка;

  • молоко – 20 мл;

  • цукор – 60 г;

  • сода – щіпка;

  • яйце – 1 шт.;

  • сметана 20% – 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Для приготування коржів на сковороді, наприклад для «Наполеона» , змішуємо в мисці яйця, нежирну сметану і цукор. Ретельно розтираємо все виделкою до однорідності. У ковшичке розтоплюємо вершкове масло, вливаємо молоко і кидаємо соду. Доводимо все до закипання знімаємо з плити, кладемо мед, остуджуємо і вводимо в яєчну масу. Потім додаємо борошно і замішуємо м'яке, злегка прилипающее до рук тісто. Після цього, поділяємо його приблизно на 5 частин, кожну тонко розкачуємо і вирізаємо за допомогою плоскої тарілки корж. Викладаємо його на суху розігріту сковороду і підрум'янюємо до золотистого кольору з обох сторін. Точно також чинимо з рештою заготовками, а потім викладаємо їх стопкою один на одного. Ось і все, медові коржі на сковороді готові!

    Шоколадні коржі на сковороді


    Інгредієнти:

  • борошно – 500 г;

  • сухе какао – 35 г;

  • розпушувач – щіпка;
  • Коржі на сковороді

  • молоко – 700 мл;

  • яйце – 6 шт.;

  • цукор – 320 г;

  • масло вершкове – 110 р.


  • Приготування
    Отже, для початку просіюємо в миску борошно, какао і розпушувач. Масло розтоплюємо, охолоджуємо, додаємо яйця і добре збиваємо міксером. Не зупиняючись, поступово вливаємо молоко і перемішуємо. Після цього виливаємо масу в суху суміш і замішуємо тісто без грудочок. Поділяємо його на 10 порцій, розгортаємо в тонкі коржі і обсмажуємо кожну заготовку за кілька хвилин на розігрітій і промасленого сковороді.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Медові коржі для торта
    Медові коржі для торта
    З безлічі варіантів основи для популярного «Медовика» ми визначили два простих і чудово смачні рецепти. Пропонуємо спорудити самостійно це неймовірно
    Коржі для торта на сковороді
    Коржі для торта на сковороді
    Кожна господиня знає, наскільки клопіткою може бути випічка основи для майбутнього домашнього десерту. У цій статті зібрані рецепти, в яких детально
    Медові коржі
    Медові коржі
    Для приготування відмінного торта, необхідно передбачити всі основні нюанси. Наприклад основа, яка задасть основний настрій вашого десерту. Сьогодні
    Коржі на розсолі - рецепт
    Коржі на розсолі - рецепт
    Способів створення коржів дуже багато. Їх готують на молоці, кефірі, сметані, воді і т. д. І сьогодні мова піде про дивовижних коржиках на розсолі.
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
    Як приготувати хичини?
    Як приготувати хичини?
    Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили