Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Медові коржі для торта

Медові коржі для торта

1-03-2016, 19:48
1 139
Медові коржі для торта
Існує безліч варіацій улюбленого всіма «Медовика» і смак кожної з них визначається не тільки обраним для просочення кремом, але і самим тестом, з якого випікають коржі. Кілька рецептів медових коржів для торта ми наведемо далі.

Рецепт медових коржів для торта


Почнемо з звичних тонких і тануть від сметанного крему медових коржів. Готуються такі коржі з великою кількістю масла, яєць і невеликою кількістю молока, а від того виходять дуже ніжними і добре утримують форму.
Інгредієнти:

  • молоко - 45 мл;

  • мед - 85 мл;

  • вершкове масло - 170 г;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • яйця - 3 шт.;

  • борошно - 555 мл.


  • Приготування
    Перед тим, як зробити медові коржі для торта, поставте воду для водяній лазні доходити до кипіння. Змішайте мед з розтопленим маслом і молоком. Додайте суміш над киплячою водою і, помішуючи, дочекайтеся, коли всі інгредієнти подогреются і зміщуються разом. Всипте соду. Основа тесту для коржів відразу ж спіниться, а вам залишиться лише помішувати її і варити ще близько 10-12 хвилин. Коли суміш придбає більш насичений колір, зніміть її з лазні і злегка остудіть. Яйця збийте і обережно додайте до медовій основі, постійно перемішуючи, щоб білок не згорнувся. Тепер настала черга борошна. Після її додавання тісто стане настільки густим, що його легко можна буде взяти в руки. Охолодіть ком не менше півгодини, розділіть на 12 порцій, кожну розкачайте. Випікайте 5 хвилин при 190 градусах.
    В цілях економії часу такі медові коржі для торта можна зробити і на сковороді, просто добре розжарте чавунну сковороду і подрумянивайте на ній пласти тесту як млинці.

    М'які медові коржі для торта – рецепт


    Інгредієнти:

  • мед - 85 мл;

  • сода - 2 ч. ложки;

  • цукор - 165 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • вершкове масло - 225 г;
  • Медові коржі для торта

  • борошно - 275 г;

  • мак - 1/2 ст.


  • Приготування
    Змішайте мед з содою і витримайте суміш на слабкому вогні до карамельного кольору. До медової карамелі додайте масло і дочекайтеся його розплавлення. Окремо збийте цукор і яйця, поки ті не запіняться. Змішайте мак і борошно разом. До медової карамелі додайте яєчну суміш, перемішайте, всипте борошно і перемішайте ще раз. В результаті у вас повинно вийти однорідне тісто, за своєю консистенцією нагадує бісквітне. Покрийте пергаментом пару форм і наповніть їх тестом. Поставте все запікати при 175 градусах на 20 хвилин. Бісквітні медові коржі по цьому рецепту першим ділом охолоджують, а потім ділять навпіл і промащують кремом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Коржі для торта – рецепт
    Коржі для торта – рецепт
    Основу будь-якого торта завжди складають різноманітні коржі. Варіантів таких існує багато і ми опишемо найбільш популярні і нескладні. Пропонуємо
    Торт з чорносливом і сметанним кремом
    Торт з чорносливом і сметанним кремом
    Чудовим доповненням будь-якого домашнього торта стане чорнослив в компанії сметани. Цей дует здатний урізноманітнити навіть звичні рецепти десертів.
    Коржі для торта на сковороді
    Коржі для торта на сковороді
    Кожна господиня знає, наскільки клопіткою може бути випічка основи для майбутнього домашнього десерту. У цій статті зібрані рецепти, в яких детально
    Медові коржі
    Медові коржі
    Для приготування відмінного торта, необхідно передбачити всі основні нюанси. Наприклад основа, яка задасть основний настрій вашого десерту. Сьогодні
    Медовий торт - класичний рецепт
    Медовий торт - класичний рецепт
    Традиційний у багатьох сім'ях торт, звичайно ж «Медовик». Він абсолютно простий у виконанні, склад його не б'є по кишені і на смак виходить чудовим.
    Медовий торт зі сметанним кремом
    Медовий торт зі сметанним кремом
    «Медовик» - дуже популярний святковий десерт у багатьох сім'ях. Він чудово смачний і простий у виконанні, а також досить бюджетний. Рецептів існує