Медові коржі

Рецепт медових коржів
Інгредієнти:
Приготування
У миску розбиваємо свіжі яйця, всипаємо цукор, соду і розпушувач. Все ретельно збиваємо міксером до утворення однорідної маси і додаємо рідкий мед. Далі ставимо суміш на водяну баню і нагріваємо, постійно помішуючи протягом 7 хвилин. За цей час, маса повинна збільшитися приблизно в 2 рази і нагрітися до температури 45 градусів. Після цього знімаємо посуд з плити, поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо досить рідкувате тісто. На пекарської папері малюємо коло діаметром 15 см і промазуємо його рослинним маслом. Викладаємо кілька ложок тесту на заготівлю і рівномірно розподіляємо його по всій поверхні змоченим ножем. Випікаємо корж при температурі 180 градусів приблизно 5 хвилин до рум'яного стану.
Потім відразу ж знімаємо з нього папір і остуджуємо медовий корж. Аналогічним чином випікаємо всі інші коржі, а потім переходимо до формування торта.
Тонкі медові коржі
Інгредієнти:
Приготування
Висипаємо В каструлю цукор, кладемо мед і масло. Ставимо посуд на слабенький вогонь і нагріваємо до отримання однорідної маси. Цим часом збиваємо окремо соду з яйцями, а потім обережно вливаємо масляну суміш. Далі поступово всипаємо просіяне борошно і замішуємо м'яке тісто заварне. Поділяємо його на кілька частин, формуємо кульки, викладаємо їх в миску і накриваємо рушником. Духовку запалюємо і залишаємо розігріватися. Розкачуємо з кульки тонкий коржик, переносимо її на деко і випікаємо 5 хвилин. Таким чином, печемо всі коржі і складаємо їх один на одного.
Медові коржі для торта
Інгредієнти:

Приготування
Масло розтоплюємо до рідкого стану, додаємо мед і кидаємо соду. Отримана суміш повинна вспінитися та закипіти. Яйце розтираємо з цукровим піском, кладемо ложку сметани і поступово всипаємо борошно. Далі акуратно з'єднуємо обидві маси і замішуємо однорідне туге тісто. Поділяємо його на 5 частин, розкачуємо кожну по діаметру вашої сковорідки і смажимо медові коржі точно також, як млинці, але тільки без масла. Після цього їх остуджуємо і промазуємо будь-яким кремом на ваш розсуд.
Рекомендуємо добрі рецепти

Медовий торт в домашніх умовах - рецепт
Сьогодні «Медовик» - це не тільки тонкі коржі перемазані заварним кремом. Рецепт цього чудового десерту неймовірно змінився. Отже, пропонуємо варіант

Медовий пиріг
Найшвидший спосіб порадувати себе і рідних солоденьким - це спекти медовий пиріг. Готується він з цілком доступних продуктів. Далі в статті

«Медовик» зі сметанним кремом
«Медовик» - один з найбільш улюблених і найпопулярніших тортів в нашій країні. Чудово ароматний торт, просочений сметанним кремом, з легким присмаком

Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів

Торт в мікрохвильовці
Торт у мікрохвильовці - відмінний варіант швидкого десерту, коли не вистачає часу на випічку і гості вже на підході. Пропонуємо вам кілька простих і

Торт зі згущеним молоком
Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.