Медовий пиріг

Простий рецепт медового пирога
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вашій увазі рецепт медового пирога, так би мовити, на швидку руку. Для цього яйця збиваємо з цукром до отримання густої піни, а потім кидаємо соду і кладемо рідкий мед. Всі ретельно перемішуємо, вливаємо кефір і всипаємо борошно. Волоські горіхи подрібнюємо блендером і додаємо в тісто. Виливаємо його у форму і ставимо в заздалегідь прогріту духовку на 30 хвилин. Готовий пиріг акуратно дістаємо, охолоджуємо і подаємо до столу.
Медовий пиріг зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
У миску кладемо розм'якшене вершкове масло, всипаємо цукор і кладемо мед. Встановлюємо посуд на водяну баню, нагріваємо, помішуючи, додаємо соду і тримаємо на вогні ще хвилину. Потім знімаємо її, охолоджуємо, додаємо яйця і швиденько перемішуємо до однорідності. Далі додаємо борошно і виймаємо ємність в холодильник. Через півгодини розділяємо його на 9 частин, скачуємо кожну кульку і розкачуємо як можна тонше. Кладемо зверху тарілку і акуратно обрізаємо коржі по колу. Наколюємо їх виделкою і випікаємо по черзі при температурі 200 градусів за 5 хвилин. Для крему сметану збиваємо з цукром і промазуємо їм весь торт, викладаючи коржі один на одного. Обрізки торта розтираємо руками в дрібну крихту і повністю обсипаємо пиріг.
Медовий пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пирога розбиваємо в миску свіжі яйця і збиваємо їх міксером до утворення густої піни. Потім вливаємо теплий кефір, кладемо квітковий мед і додаємо трохи рослинного масла. Все ретельно збиваємо і поступово невеликими порціями всипаємо просіяне борошно і харчову соду. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок, що нагадує по консистенції нежирну сметану. Далі, чашу мультиварки промазуємо маслом, виливаємо в неї наше тісто і закриваємо прилад кришкою. Виставляємо на дисплеї програму «Випічка» і засікаємо приблизно 45 хвилин. Після закінчення часу медовий ароматний пиріг готовий!
Медовий пиріг на кефірі
Інгредієнти:
Приготування

Потім вливаємо в отриману суміш квітковий рідкий мед і невеликими порціями всипаємо борошно. Збиваємо все до сметаноподібної консистенції і додаємо промитий і пропарений родзинки. За своїм бажанням, можете покласти в тісто яблука, нарізані тоненькими скибочками або маленькими кубиками. Форму для випічки змащуємо рослинним маслом, викладаємо рівномірно тісто і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо пиріг 40 хвилин при температурі 180 градусів, а потім остуджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо до гарячого чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з персиками в мультиварці
Всі люблять свіжу, пахучу домашню випічку. Пропонуємо спекти оригінальний пиріг з персиками. А щоб весь процес не завдав клопоту, розповімо, як

«Медовик» зі сметанним кремом
«Медовик» - один з найбільш улюблених і найпопулярніших тортів в нашій країні. Чудово ароматний торт, просочений сметанним кремом, з легким присмаком

Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів

Лимонний пиріг в мультиварці
Не встигаєте приготувати вишуканий десерт до приходу гостей? Лимонний пиріг в мультиварці – рішення вашої проблеми! Його пікантний кисло-солодкий

Медовий бісквіт - рецепт
Якщо ви бажаєте побалувати своїх близьких якоюсь смакотою, то медовий бісквіт буде вельми до речі. Випічка, приготовлена з цілком звичайних

Пиріг з какао
Не знаєте такого цікавого приготувати до вечірнього чаю? Пропонуємо просте і цікаве рішення - пиріг з какао. Таке ласощі доведеться за смаком, як