Медовий пиріг
Якщо ви раптом захотіли спекти, щось оригінальне і смачненьке, то пропонуємо вам зробити неймовірно ароматний і ніжний медовий пиріг. Він прекрасно підійде до святкового чаювання і стане справжньою знахідкою до приходу нежданих гостей.
Інгредієнти:
яйце – 2 шт.;
мед рідкий – 90 г;
цукор – 100 г;
борошно – 150 г;
кефір – 100 мл;
волоські горіхи – 05 склянки;
сода – щіпка.
Приготування
Пропонуємо вашій увазі рецепт медового пирога, так би мовити, на швидку руку. Для цього яйця збиваємо з цукром до отримання густої піни, а потім кидаємо соду і кладемо рідкий мед. Всі ретельно перемішуємо, вливаємо кефір і всипаємо борошно. Волоські горіхи подрібнюємо блендером і додаємо в тісто. Виливаємо його у форму і ставимо в заздалегідь прогріту духовку на 30 хвилин. Готовий пиріг акуратно дістаємо, охолоджуємо і подаємо до столу.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 500 г;
цукор – 200 г;
масло вершкове – 100 г;
мед – 2 ст. ложки;
яйце – 2 шт.;
сода – щіпка.
Для крему:
сметана нежирна – 500 мл;
цукор – 150 р.
Приготування
У миску кладемо розм'якшене вершкове масло, всипаємо цукор і кладемо мед. Встановлюємо посуд на водяну баню, нагріваємо, помішуючи, додаємо соду і тримаємо на вогні ще хвилину. Потім знімаємо її, охолоджуємо, додаємо яйця і швиденько перемішуємо до однорідності. Далі додаємо борошно і виймаємо ємність в холодильник. Через півгодини розділяємо його на 9 частин, скачуємо кожну кульку і розкачуємо як можна тонше. Кладемо зверху тарілку і акуратно обрізаємо коржі по колу. Наколюємо їх виделкою і випікаємо по черзі при температурі 200 градусів за 5 хвилин. Для крему сметану збиваємо з цукром і промазуємо їм весь торт, викладаючи коржі один на одного. Обрізки торта розтираємо руками в дрібну крихту і повністю обсипаємо пиріг.
Інгредієнти:
мед рідкий – 1 ст.;
кефір – 1 склянка;
яйце – 4 шт.;
борошно – 3 ст.;
сода – щіпка;
масло рослинне – 4 ст. ложки.
Приготування
Для приготування пирога розбиваємо в миску свіжі яйця і збиваємо їх міксером до утворення густої піни. Потім вливаємо теплий кефір, кладемо квітковий мед і додаємо трохи рослинного масла. Все ретельно збиваємо і поступово невеликими порціями всипаємо просіяне борошно і харчову соду. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок, що нагадує по консистенції нежирну сметану. Далі, чашу мультиварки промазуємо маслом, виливаємо в неї наше тісто і закриваємо прилад кришкою. Виставляємо на дисплеї програму «Випічка» і засікаємо приблизно 45 хвилин. Після закінчення часу медовий ароматний пиріг готовий!
Інгредієнти:
масло вершкове – 150 г;
кефір – 1 склянка;
цукор – 200 г;
яйце – 1 шт.;
мед – 2 ст. ложки;
борошно – 350 г;
сода – щіпка;
ізюм – 100 г;
олія рослинна;
яблука – за бажанням.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо, охолодити і змішати зі збитим яйцем. Потім всипаємо цукор, вливаємо злегка підігрітий кефір і кидаємо щіпку соди. Гарненько все перемішуємо і відставляємо на 15 хвилин.
Потім вливаємо в отриману суміш квітковий рідкий мед і невеликими порціями всипаємо борошно. Збиваємо все до сметаноподібної консистенції і додаємо промитий і пропарений родзинки. За своїм бажанням, можете покласти в тісто яблука, нарізані тоненькими скибочками або маленькими кубиками. Форму для випічки змащуємо рослинним маслом, викладаємо рівномірно тісто і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо пиріг 40 хвилин при температурі 180 градусів, а потім остуджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо до гарячого чаю.
Простий рецепт медового пирога
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо вашій увазі рецепт медового пирога, так би мовити, на швидку руку. Для цього яйця збиваємо з цукром до отримання густої піни, а потім кидаємо соду і кладемо рідкий мед. Всі ретельно перемішуємо, вливаємо кефір і всипаємо борошно. Волоські горіхи подрібнюємо блендером і додаємо в тісто. Виливаємо його у форму і ставимо в заздалегідь прогріту духовку на 30 хвилин. Готовий пиріг акуратно дістаємо, охолоджуємо і подаємо до столу.
Медовий пиріг зі сметанним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
У миску кладемо розм'якшене вершкове масло, всипаємо цукор і кладемо мед. Встановлюємо посуд на водяну баню, нагріваємо, помішуючи, додаємо соду і тримаємо на вогні ще хвилину. Потім знімаємо її, охолоджуємо, додаємо яйця і швиденько перемішуємо до однорідності. Далі додаємо борошно і виймаємо ємність в холодильник. Через півгодини розділяємо його на 9 частин, скачуємо кожну кульку і розкачуємо як можна тонше. Кладемо зверху тарілку і акуратно обрізаємо коржі по колу. Наколюємо їх виделкою і випікаємо по черзі при температурі 200 градусів за 5 хвилин. Для крему сметану збиваємо з цукром і промазуємо їм весь торт, викладаючи коржі один на одного. Обрізки торта розтираємо руками в дрібну крихту і повністю обсипаємо пиріг.
Медовий пиріг в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування пирога розбиваємо в миску свіжі яйця і збиваємо їх міксером до утворення густої піни. Потім вливаємо теплий кефір, кладемо квітковий мед і додаємо трохи рослинного масла. Все ретельно збиваємо і поступово невеликими порціями всипаємо просіяне борошно і харчову соду. Вимішуємо однорідне тісто без грудочок, що нагадує по консистенції нежирну сметану. Далі, чашу мультиварки промазуємо маслом, виливаємо в неї наше тісто і закриваємо прилад кришкою. Виставляємо на дисплеї програму «Випічка» і засікаємо приблизно 45 хвилин. Після закінчення часу медовий ароматний пиріг готовий!
Медовий пиріг на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо, охолодити і змішати зі збитим яйцем. Потім всипаємо цукор, вливаємо злегка підігрітий кефір і кидаємо щіпку соди. Гарненько все перемішуємо і відставляємо на 15 хвилин.
Потім вливаємо в отриману суміш квітковий рідкий мед і невеликими порціями всипаємо борошно. Збиваємо все до сметаноподібної консистенції і додаємо промитий і пропарений родзинки. За своїм бажанням, можете покласти в тісто яблука, нарізані тоненькими скибочками або маленькими кубиками. Форму для випічки змащуємо рослинним маслом, викладаємо рівномірно тісто і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо пиріг 40 хвилин при температурі 180 градусів, а потім остуджуємо, нарізаємо шматочками і подаємо до гарячого чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з персиками в мультиварці
Всі люблять свіжу, пахучу домашню випічку. Пропонуємо спекти оригінальний пиріг з персиками. А щоб весь процес не завдав клопоту, розповімо, як
«Медовик» зі сметанним кремом
«Медовик» - один з найбільш улюблених і найпопулярніших тортів в нашій країні. Чудово ароматний торт, просочений сметанним кремом, з легким присмаком
Шоколадний торт на кефірі
Буває, що солоденького хочеться дуже сильно і прямо зараз, але магазинні солодощі трохи приїлися. У такому випадку ми пропонуємо вам кілька рецептів
Лимонний пиріг в мультиварці
Не встигаєте приготувати вишуканий десерт до приходу гостей? Лимонний пиріг в мультиварці – рішення вашої проблеми! Його пікантний кисло-солодкий
Медовий бісквіт - рецепт
Якщо ви бажаєте побалувати своїх близьких якоюсь смакотою, то медовий бісквіт буде вельми до речі. Випічка, приготовлена з цілком звичайних
Пиріг з какао
Не знаєте такого цікавого приготувати до вечірнього чаю? Пропонуємо просте і цікаве рішення - пиріг з какао. Таке ласощі доведеться за смаком, як