Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з полуничним варенням

Пиріг з полуничним варенням

14-03-2016, 20:52
1 271
Пиріг з полуничним варенням
Взимку в основі улюблених рецептів зручно використовувати заздалегідь припасені заготовки, наприклад, ягідне варення, яке за мінімальний час можна перетворити в наповнювач для випічки. У даному матеріалі ми приготуємо пиріг з полуничним варенням на трьох різних основах.

Пиріг з листкового тіста з полуничним варенням на швидку руку


Якщо ви не шанувальник роботи з тестом і віддаєте перевагу використовувати напівфабрикати, то спробуйте цей рецепт простого тарта з мінімуму інгредієнтів.
Інгредієнти:

  • листкове тісто - 1 аркуш;

  • полуничне варення - 320 мл;

  • крохмаль - 5 г;

  • крем-сир - 410 р.


  • Приготування
    Розморозивши листкове тісто, злегка розкачайте його і розподіліть у формі. Дно тарта наколіть, щоб воно не підіймалося при випіканні, а потім змастіть крем-сиром. Підсолоджувач в сирі не потрібен, оскільки солодощі варення буде достатньо. Поверх сирного шару викладіть варення, попередньо змішавши його з розчиненим у чверті склянки води крохмалем. Поставте тарт в розігріту до 210 градусів духовку на 25-30 хвилин. Неодмінно охолодіть ласощі перед подачею.

    Як приготувати пиріг з дріжджового тіста з полуничним варенням?


    Інгредієнти:

  • борошно - 640 г;

  • вершкове масло - 115 г;

  • молоко - 310 мл;

  • дріжджі - 10 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 95 г;

  • полуничне варення - 310 р.


  • Приготування
    Ледь підігрів молоко, розведіть в ньому трохи цукру і висипте дріжджі. Поки активізуються дріжджі, збийте яйця і масло з залишками цукру і влийте до борошна. Слідом додайте теплий дріжджовий розчин, а вымесив тісто, дайте йому підійти до подвоєння в обсязі. Більшу частину тіста розподіліть у формі і покрийте шаром варення, решту використовувати для декору. Випікайте при 180 градусах 35 хвилин.

    Рецепт пирога з пісочного полуничним варенням


    Класичною основою для пирогів з варенням є пісочна. Саме вона краще за інших здатна утримувати надлишки вологи і повністю пропікається.
    Інгредієнти:

  • полуничне варення - 430 г;

  • борошно - 255 г;

  • цукор - 65 г;

  • вершкове масло - 165 г;
  • Пиріг з полуничним варенням

  • щіпка меленого мускату і кориці;

  • яєчні жовтки - 2 шт.;

  • цедра одного лайма.


  • Приготування
    Змішайте борошно, цукор і спеції, а потім порубаєте всі разом з вершковим маслом. Коли ви отримаєте досить дрібну крихту, додайте до неї цитрусову цедру і жовтки пари яєць. Зберіть тісто разом і залиште охолонути на півгодини. Далі розкачайте отриманий ком, викладіть в обрану форму і покрийте варенням. Залиште запікати при 180 градусах на півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Насипний пиріг з варенням
    Насипний пиріг з варенням
    Насипний пиріг - швидкий і, безсумнівно, оригінальний варіант домашньої випічки. Серед великої кількості рецептів такого виду пирогів складно
    Як спекти пиріг з варенням?
    Як спекти пиріг з варенням?
    Далі у статті зібрані самі оригінальні і неймовірно прості рецепти смачного домашнього пирога, а в якості наповнення запропонуємо використовувати
    Дріжджовий пиріг з варенням
    Дріжджовий пиріг з варенням
    Напевно ви підготували до холодів баночку-другу ягідного варення, яке тепер лежить без діла. Так от, знайдіть йому застосування, приготувавши смачний
    Тертий пісочний пиріг з варенням
    Тертий пісочний пиріг з варенням
    Тертий пиріг - це класика домашній кулінарії. Таке ласощі напевно пробувала готувати кожна господиня, хоча б одного разу. Пропонуємо трохи
    Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
    Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
    Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з
    Слойки з варенням
    Слойки з варенням
    Якщо ви любите шаруваті булочки з різними начинками, то зверніть свою увагу на цю статтю. У ній ми розповімо, як спекти слойки з варенням, причому