Хрусткі вафлі
Деякі звикли споживати на сніданок стопки пишних вафель з маслом і медом, у той час як інші до цих пір вважають, що справжня вафля повинна бути засмаженою і хрусткою. Якщо ви відноситеся до останніх, то рецепти хрустких вафель з цього матеріалу послужать вам хорошу службу.
Ці насичені і ароматні вафлі хоч і готуються з дріжджами в основі, але виходять дивно тонкими, і зовсім не додають в обсязі під час смаження. На батьківщині такі вафлі прийнято промащувати карамеллю і з'єднувати попарно, але гідною заміною карамелі може виступити варена згущене молоко .
Інгредієнти:
борошно - 310 г;
вершкове масло - 125 г;
молоко - 30 мл;
цукор - 65 г;
дріжджі сухі - 5 г;
яйце - 1 шт.;
щіпка кориці.
Приготування
Спершу необхідно активізувати дріжджі. З цією метою їх заливають ледь теплим молоком і залишають до спінювання поверхні. Після цього слід додати до молока вершкове масло і цукор, влити збите яйце, а потім змішати все з корицею і борошном. На виході ви отримаєте досить круте тісто, яке слід залишити хвилин на 45 для расстойки. Готове тісто розділіть на порції і скачайте, а потім викладіть кожен з кульок в центр розігрітій і промасленого вафельниці. Добре притисніть тісто і дочекайтеся, коли воно підрум'яниться по краях.
Такі хрусткі вафлі можна зробити і на сковороді, з цією метою тісто розкачують вручну і кладуть на добре розігріту сковороду, вогонь відразу ж зменшують, щоб тісто просушилось.
Інгредієнти:
борошно - 125 г;
цукор - 45 г;
вода - 145 мл;
вершкове масло - 35 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
В гарячій воді розведіть цукор і вершкове масло. Влийте гарячий розчин до борошні, слідом відправте збите яйце і все добре вимісити. Готове тісто залиште на півгодини, а потім викладайте по ложці в розігріту вафельницю і смажте до зарум'янювання.
Інгредієнти:
борошно - 95 г;
крохмаль - 15 г;
розпушувач - 2 ч. ложки;
цукор - 35 г;
молоко - 235 мл;
яйця - 2 шт.;
вершкове масло - 65 г;
ванілін - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Поставте вафельницю розжарюватися, а самі прийміть змішувати між собою всі сухі компоненти. Окремо збийте яйце з розтопленим маслом, ваніліном і молоком. Влийте рідини до сухої суміші і з'єднайте їх разом. Вилийте порцію (близько 60 мл) однорідного тесту на решітку вафельниці і закрийте її. Через хвилину перевірте готовність.
Рецепт хрустких віденських вафель
Ці насичені і ароматні вафлі хоч і готуються з дріжджами в основі, але виходять дивно тонкими, і зовсім не додають в обсязі під час смаження. На батьківщині такі вафлі прийнято промащувати карамеллю і з'єднувати попарно, але гідною заміною карамелі може виступити варена згущене молоко .
Інгредієнти:
Приготування
Спершу необхідно активізувати дріжджі. З цією метою їх заливають ледь теплим молоком і залишають до спінювання поверхні. Після цього слід додати до молока вершкове масло і цукор, влити збите яйце, а потім змішати все з корицею і борошном. На виході ви отримаєте досить круте тісто, яке слід залишити хвилин на 45 для расстойки. Готове тісто розділіть на порції і скачайте, а потім викладіть кожен з кульок в центр розігрітій і промасленого вафельниці. Добре притисніть тісто і дочекайтеся, коли воно підрум'яниться по краях.
Такі хрусткі вафлі можна зробити і на сковороді, з цією метою тісто розкачують вручну і кладуть на добре розігріту сковороду, вогонь відразу ж зменшують, щоб тісто просушилось.
Тонкі хрусткі вафлі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
В гарячій воді розведіть цукор і вершкове масло. Влийте гарячий розчин до борошні, слідом відправте збите яйце і все добре вимісити. Готове тісто залиште на півгодини, а потім викладайте по ложці в розігріту вафельницю і смажте до зарум'янювання.
Товсті хрусткі вафлі у вафельниці
Інгредієнти:
Приготування
Поставте вафельницю розжарюватися, а самі прийміть змішувати між собою всі сухі компоненти. Окремо збийте яйце з розтопленим маслом, ваніліном і молоком. Влийте рідини до сухої суміші і з'єднайте їх разом. Вилийте порцію (близько 60 мл) однорідного тесту на решітку вафельниці і закрийте її. Через хвилину перевірте готовність.
Рекомендуємо добрі рецепти
Хрусткі вафлі - рецепт для вафельниці
Порадувати малечу чудовим домашнім ласощами неймовірно просто. Пропонуємо дістати вашу вафельницю і спорудити чудовий десерт, власноруч. Розповімо,
Вафлі в электровафельнице - рецепт
Якщо вам пощастило стати володарем электровафельницы, то наші рецепти дуже навіть знадобляться! Ми розповімо вам, як за допомогою цього кухонного
Домашні вафлі - рецепт
Домашні вафлі - ностальгічне блюдо, здатне повернути кожного з нас у дитинство, в якому вафельні трубочки зі згущеним молоком займали почесне місце
Рецепт вафель для радянської вафельниці
Радянські вафельниці можуть бути як електричними, так і схожими на прості сковорідки. У нашій статті ми пропонуємо вам цікаві рецепти для створення
Шоколадні вафлі
Домашні шоколадні вафлі - відмінний варіант сніданку для всієї родини, особливо якщо тісто заготовити з вечора. Пропонуємо вам кілька цікавих і