Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Хрусткі вафлі - рецепт для вафельниці

Хрусткі вафлі - рецепт для вафельниці

14-03-2016, 20:48
3 569
Хрусткі вафлі - рецепт для вафельниці
Для володарів электровафельницы пропонуємо рецепти приготування смачних хрустких вафель. Витративши трохи вільного часу, ви зможете забезпечити себе прекрасним десертом, який більшою мірою порадує дітей. Особливо приваблює в цьому десерті його абсолютна нешкідливість і відсутність різного роду підсилювачів смаку, консервантів та інших добавок.

Хрусткі домашні вафлі - рецепт у вафельниці


Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 185 г;

  • п'ять курячих яєць;

  • цукровий пісок – 185 г;

  • масло вершкове – 195 г;

  • рафінована рослинна олія.


  • Приготування
    Перш ніж приступати до приготування тіста для вафель, дістанемо завчасно стандартну пачку вершкового масла з холодильника і розмістимо в теплі на деякий час для розм'якшення. По досягненню м'якої консистенції поміщаємо його в миску, змішати з цукровим піском, розтираємо ретельно і трохи збиваємо за допомогою міксера. Потім додаємо до суміші яйця і добиваємося однорідності й пишноти за допомогою все того ж міксера. Тепер вмішуємо в суміш борошно, гарненько розмішуємо і даємо розчинитися всім борошняним грудочок. Текстура готового тіста для вафель электровафельнице повинна бути схожа із заготівлею для оладок .
    Приступаючи до наступного етапу, промазуємо форму электровафельницы рафінованим рослинним маслом і прогріваємо добряче. Тепер накладаємо потроху приготованого тесту на нижню частину приладу і притискаємо верхній. Кількість тіста визначаємо досвідченим шляхом за першої пробної порції і в наступних партіях збільшуючи або зменшуючи його. В середньому для стандартної электровафельницы потрібно приблизно по дві столові ложки тіста на кожну порцію.
    Подрумянившиеся тонкі ще гарячі вафлі звертаємо в трубочку. Після охолодження вироби стають хрусткими і неймовірно смачними. Можна ласувати ними в чистому вигляді або ж наповнити будь-яким кремом на свій смак.

    Як зробити віденські або бельгійські хрусткі вафлі - рецепт для вафельниці


    Інгредієнти:

  • пшеничне борошно – 175 г;

  • молоко незбиране – 220 мл;

  • цукровий пісок – 65 г;

  • масло вершкове – 95 р.

  • два курячих яйця;

  • щіпка ваніліну;

  • щіпка солі;

  • стандартний пакетик розпушувача;

  • рослинна рафінована олія.


  • Приготування
    Всім відомо, що просеянная борошно збагачує тісто киснем і робить вироби з нього більш пишними і ніжними. У нашому випадку ця процедура буде сприяти більш хрумкій смаком вафель, тому не будемо нехтувати нею і обов'язково пропустимо необхідну кількість борошна через сито. Потім додаємо інші сухі компоненти: додаємо цукровий пісок, розпушувач, ванілін і сіль і ретельно перемішуємо. В окремій ємності з'єднуємо яєчні жовтки з м'яким вершковим маслом і молоком і розбиваємо за допомогою міксера до пишноти. Тепер з'єднуємо борошняну і молочну основу і гарненько розмішуємо до отримання максимально однорідною і гладкою текстурою. У завершенні збиваємо до цупкої густої піни яєчні білки і акуратними рухами вмішуємо їх у
    Хрусткі вафлі - рецепт для вафельниці
    тісто.
    Наступним етапом буде випікання бельгійських вафель підходящої для даного виду вафель электровафельнице. Даний прилад відрізняється спеціальною формою, що дозволяє отримати трикутні або прямокутні об'ємні вироби.
    Наливаємо за допомогою столової ложки тісто в промаслений з двох сторін форму і закриваємо кришку. Витримуємо вироби на середній потужності протягом приблизно п'яти-семи хвилин, а потім витягуємо на блюдо і даємо охолонути. Далі за допомогою гострого ножа розрізаємо вироби на квадрати або трикутники (у кого яка форма), прибираємо надлишки і можемо подавати. Окремо можна подати збиті вершки або будь-солодкий соус на свій смак.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Хрусткі вафлі
    Хрусткі вафлі
    Улюблене ласощі, яке кожному знайоме з дитинства, рекомендуємо зробити власноруч. Порадуйте малечу запаморочливо смачними і неодмінно хрусткими
    Тісто для вафельних трубочок
    Тісто для вафельних трубочок
    Сьогодні вафельні трубочки з різними наповнювачами вільно продаються в кондитерських відділах магазинів. Однак домашнє ласощі завжди краще.
    Хрусткі вафельні трубочки - рецепт
    Хрусткі вафельні трубочки - рецепт
    Напевно багато хто в дитинстві пекли вафельні трубочки. Але у всіх вони виходили досить хрусткими? Пропонуємо кілька простих рецептів, які неодмінно
    Вафлі в электровафельнице - рецепт
    Вафлі в электровафельнице - рецепт
    Якщо вам пощастило стати володарем электровафельницы, то наші рецепти дуже навіть знадобляться! Ми розповімо вам, як за допомогою цього кухонного
    Домашні вафлі - рецепт
    Домашні вафлі - рецепт
    Домашні вафлі - ностальгічне блюдо, здатне повернути кожного з нас у дитинство, в якому вафельні трубочки зі згущеним молоком займали почесне місце
    Рецепт вафель для радянської вафельниці
    Рецепт вафель для радянської вафельниці
    Радянські вафельниці можуть бути як електричними, так і схожими на прості сковорідки. У нашій статті ми пропонуємо вам цікаві рецепти для створення