Пироги на кефірі з начинкою в духовці

Швидкий пиріг на кефірі з сирною начинкою в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо в миску кефір, додаємо соду, перемішуємо і даємо постояти хвилин десять. Потім всипаємо двісті грам цукрового піску, два яйця і перемішуємо за допомогою віночка або міксера до отримання однорідності. Тепер вливаємо олію, ще трохи збиваємо і додаємо просіяне з розпушувачем борошно. Розмішуємо все хорошенечко віночком. Перекладаємо тісто в промаслений форму діаметром приблизно 26 сантиметрів. Сир перетираємо через сито або розбиваємо блендером, додаємо за смаком ваніль, цукор, що залишився і яйце, перемішуємо гарненько, зволоженими руками формуємо кульки і розкладаємо їх по поверхні пирога, на деякій відстані один від одного.
Ставимо форму з виробом в заздалегідь прогріту до 180 градусів духовку і випікаємо протягом сорока хвилин.
Рецепт холодцю пирога на кефірі з м'ясною начинкою
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Спочатку приготуємо тісто. Для цього додаємо в кефір соду, перемішуємо і даємо постояти п'ять-десять хвилин. Тим часом очищаємо цибулю, дрібненько шаткуємо його кубиками і додаємо у фарш. Приправляємо його сіллю, меленим чорним перцем і ретельно перемішуємо.
Тепер у кефір із содою додаємо яйця, щіпку солі і просіяне борошно і розмішуємо до повного розчинення всіх грудочок.
В промаслений форму наливаємо половину приготованого тіста, зверху розподіляємо начинку з фаршу і заливаємо рештою тестом.
Ставимо форму в прогріту духовку і при температурному режимі 175 градусів випікаємо пиріг протягом сорока хвилин.
Пиріг з лимонною начинкою на кефірі
Інгредієнти:
Приготування
Охолоджений маргарин викладаємо на обробну дошку і рубаємо ножем спочатку поодинці, а потім змішуємо з просіяним борошном і рубаємо разом до отримання дуже маленькій крихти. Потім укладаємо її в глибоку миску, вливаємо кефір, додаємо розпушувач і замішуємо тісто. Воно повинно мати і гладку однорідну консистенцію. Поділяємо його на дві частини, з кожної формуємо кулю, загорнути плівкою і ставимо в холодильник на тридцять хвилин.
Лимони ошпарюємо окропом, розрізаємо на частини, перекручуємо через м'ясорубку, перемішуємо лимонну

Охолоджене тісто розкачуємо на припыленном борошном столі для отримання двох окремих пластів, товщиною від одного до півтора сантиметрів. Форму для випічки зволожуємо водою і викладаємо в неї першу частину тіста, формуючи бортики. Потім викладаємо лимонну начинку, прикриваємо її другим пластом тіста, защипуємо краю, з'єднавши з нижнім тестом, і наколюємо виделкою зверху в декількох місцях.
Духовку налаштовуємо на температурний режим на рівні 220 градусів, прогріваємо, і ставимо в неї пиріг на сорок хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Заливні пироги з начинками
Заливні пироги завжди виручають багатьох господинь, якщо несподівано нагрянули гості або потрібно швидко і ситно нагодувати рідних. Пропонуємо кілька

Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів

Тісто для заливного пирога
У багатьох будинках готують всілякі пироги з абсолютно простим рецептами. Додамо у вашу скарбничку ще кілька оригінальних і неймовірно легких

Пиріг з абрикосами на кефірі
Коли терміново треба придумати що-небудь солоденьке до незапланованого чаювання, то рецепти пирогів на основі кефіру завжди прекрасно виручають.

Заливний пиріг з абрикосами
Заливні пироги відрізняються своєю легкістю і простотою виконання, як раз те що потрібно влітку. А головне, в сезон його можна доповнювати свіжими

Рибний пиріг на кефірі
Про користь риби для нашого харчування говорять багато лікарі і дієтологи. Щоб урізноманітнити ваше меню пропонуємо кілька цікавих рецептів рибного