Булочки з дріжджового тіста з начинкою

Булочка «Синабон» з солодкою начинкою і сирним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для крему:
Приготування
У мисочці збиваємо яйце з додаванням цукрового піску, ванільного цукру і солі до пишної піни. Потім вливаємо трохи підігріте молоко і знову трохи збиваємо. Тепер додаємо попередньо просіяне і змішану з сухими дріжджами борошно, відмірявши спочатку триста грам, і все гарненько перемішуємо. Далі вмішуємо м'яке вершкове масло і, поступово підсипаючи ще просіяне борошно, заводимо м'яке тісто, яке тільки злегка липне до рук.
Визначаємо ємність з тістом в тепле місце і залишаємо до збільшення його в обсязі мінімум удвічі. Тепер тісто розкачуємо до товщини п'ять-сім міліметрів, присипаємо по всьому периметру сумішшю коричневого цукру і кориці, розрівнюємо і звертаємо рулетом. Розрізаємо його на рівні фрагменти товщиною приблизно чотири сантиметри, укладаємо їх на промаслений лист і залишаємо в теплі для вистоювання на двадцять-тридцять хвилин. Далі витримуємо вироби в заздалегідь розігрітій до 185 градусів духовці до підрум'янення.
За цей час приготуємо крем. Для цього сирний сир, цукрову пудру і вершки змішуємо в мисці і трохи збиваємо за допомогою міксера.
По готовності виймаємо булочки з духовки, рясно змащуємо їх зверху приготованим сирним кремом і можемо подавати. Таку випічку подають зазвичай в теплому вигляді. Але і в остиглому вона теж дуже смачна і апетитна.
Можна трохи відійти від класичного рецепту і приготувати дріжджові булочки з горіховою начинкою, замінивши корицю подрібненої горіховою крихтою. Вийде не менш смачно.
Також взявши за основу запропонований вище рецепт приготування здобного дріжджового тіста можна спекти чудові булочки з маковою начинкою. А як приготувати таку начинку для здобних булочок, розповідаємо далі.
Макова начинка для булочок
Інгредієнти:

Приготування
Для приготування макової начинки прогріваємо до кипіння молоко, додаємо мак і проварюємо суміш протягом п'яти хвилин. Тепер прикриваємо ємність кришкою, знімаємо з вогню і залишаємо на одну годину для настоювання. Після цього проціджуємо масу від залишків молока, додаємо цукровий пісок і ванільний цукор і пробиваємо трохи блендером або проворачиваем кілька разів через м'ясорубку.
Тепер формуємо булочки, як і в попередньому рецепті, розподіливши начинку по тесту, звернувши рулетом і розрізавши його на частини. Після расстойки промазуємо вироби збитим яйцем і випікаємо в тому ж температурному режимі до бажаного ступеня рум'яності.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт булочок з цукром в духовці
Домашню випічку всі люблять, тому багато господині намагаються частіше радувати рідних такими чудовими ласощами. Пропонуємо два рецепти чудових і

Булочки з дріжджового тіста в духовці
Іноді так хочеться побалувати рідних ароматною домашньою випічкою. Не потрібно відмовляти собі в цьому задоволенні! До того ж, скориставшись

Солодкі булочки
Домашня випічка, в будь-якому будинку, завжди поза конкуренцією. Її люблять абсолютно всі дітки і багато дорослі не проти поласувати ароматною,

Плюшки з цукром з дріжджового тіста
У цій статті розповімо, як зробити справжню «серцеву» випічку. Пропонуємо вам рецепт здобних булочок з цукром. Це чудове ласощі підкорить кожного

Здобне тісто для булочок
Мало хто може відмовитися від свіжої ароматною і повітряної здобної булочки. Але не багато вирішуються спекти такі булочки самостійно, найчастіше