Печиво «Персики» - рецепт

Як спекти печиво «Персики»?
Інгредієнти:
Приготування
М'яке вершкове масло ретельно збиваємо з цукром до появи білої, повітряної маси. Не припиняючи збивання, вводимо в тісто по 1 яйцю за раз до повного вимішування. Як тільки всі інгредієнти збиті до однорідності, додаємо сметану, а потім порціями вводимо в тісто борошно, просіяне з розпушувачем. Готове тісто вимішуємо руками, формуємо кулю, загорнути плівкою. Даємо тісту відпочити в холодильнику 20-30 хвилин.
Відпочиле тісто ділимо на порції, кожна з яких за розміром повинна відповідати половинку персика. Викладаємо шматочки тесту на деко, покрите пергаментним папером, і відправляємо в духовку випікатися при 200 градусах 10-15 хвилин.
Половинки персика можна з'єднати між собою за допомогою заварного крему , або вареного згущеного молока , а можна залишити як є, і лише надати відповідну забарвлення. Для того, щоб блякле печиво перетворилося в справжній персик, змастіть його соком моркви та буряка, а після посипте цукром. Для більшої реалістичності персики можна прикрасити листочками м'яти, а потім подавати до чашки чаю.
Печиво персики зі згущеним молоком і горіхами
Печиво «Персики» зробити не так вже й складно, але ласощі з дитинства було начинено сумішшю горіхів і згущеного молока, що вимагає набагато більше часу на готування. Тим не менш, результат коштує витрачених зусиль, і вже через годину на вашому столі буде красуватися не просто смачний, але і пам'ятний десерт.
Інгредієнти:
Для «Персиків»:
Для начинки:
Приготування
М'яке вершкове масло збиваємо з цукром до отримання пишної білої маси. Вбиваємо в масляну суміш яйця, ретельно вимішуємо і порціями додаємо сметану - по 1 столовій ложці за раз.
Борошно просіваємо разом з розпушувачем, добре перемішуємо сухі інгредієнти віночком, додаємо сіль. Поступово підсипаємо борошно до вже наявної суміші для тіста, не перестаючи помішувати. Готове тісто загорнути плівкою і кладемо в холодильник на 20-30 хвилин.
Тісто ділимо на 30 кульок однакового розміру, кожен кульку розрізаємо навпіл і викладаємо на деко для випічки, попередньо покритий пергаментним папером і змащений маслом. Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і залишаємо

Поки «Персики» випікаються, займемося начинкою. Горіхи подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо з вареним згущеним молоком.
Готові половинки персиків остуджуємо і за допомогою ложки видаляємо з них серцевину. Надлишки м'якоті кришимо і також додаємо в горіхову начинку. Наповнюємо начинкою половинки персиків і скріплюємо між собою. За допомогою кулінарної кисті або простої серветки розфарбовуємо наші «Персики» соком буряка і моркви, або простими харчовими барвниками відповідних кольорів. Обсипаємо тістечка цукром і ставимо в холодильник до подачі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.

Торт з персиками
Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до

Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий

Печиво "Горішки" з вареним згущеним молоком
Багатьом господиням дісталося у спадок таке корисне пристосування як горішниця. Саме в цій сковороді готується всіма улюблене печиво "Горішки" з

Вершкове печиво
Вершкове печиво, так називається, тому що готуватися на основі вершкового масла. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цього продукту. Читаємо

Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що