Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печиво «Персики» - рецепт

Печиво «Персики» - рецепт

17-01-2015, 16:43
4 718
Печиво «Персики» - рецепт
Печиво або тістечка у формі маленьких персиків напевно знайомі багатьом з дитинства. До жаль, улюблені ласощі вже рідко можна зустріти на прилавках, але ніхто не відміняв можливість приготувати десерт в домашніх умовах. У цій статті ми поділимося з вами відразу декількома варіантами того, як можна самостійно приготувати печиво «Персики».

Як спекти печиво «Персики»?


Інгредієнти:

  • маргарин, або вершкове масло - 100 г;

  • борошно - 2 1/2 ст.;

  • цукор - 1/2 ст. + трохи для обсипання;

  • сметана - 80 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • штучні барвники, або сік моркви і буряків.


  • Приготування
    М'яке вершкове масло ретельно збиваємо з цукром до появи білої, повітряної маси. Не припиняючи збивання, вводимо в тісто по 1 яйцю за раз до повного вимішування. Як тільки всі інгредієнти збиті до однорідності, додаємо сметану, а потім порціями вводимо в тісто борошно, просіяне з розпушувачем. Готове тісто вимішуємо руками, формуємо кулю, загорнути плівкою. Даємо тісту відпочити в холодильнику 20-30 хвилин.
    Відпочиле тісто ділимо на порції, кожна з яких за розміром повинна відповідати половинку персика. Викладаємо шматочки тесту на деко, покрите пергаментним папером, і відправляємо в духовку випікатися при 200 градусах 10-15 хвилин.
    Половинки персика можна з'єднати між собою за допомогою заварного крему , або вареного згущеного молока , а можна залишити як є, і лише надати відповідну забарвлення. Для того, щоб блякле печиво перетворилося в справжній персик, змастіть його соком моркви та буряка, а після посипте цукром. Для більшої реалістичності персики можна прикрасити листочками м'яти, а потім подавати до чашки чаю.

    Печиво персики зі згущеним молоком і горіхами


    Печиво «Персики» зробити не так вже й складно, але ласощі з дитинства було начинено сумішшю горіхів і згущеного молока, що вимагає набагато більше часу на готування. Тим не менш, результат коштує витрачених зусиль, і вже через годину на вашому столі буде красуватися не просто смачний, але і пам'ятний десерт.
    Інгредієнти:
    Для «Персиків»:

  • борошно - 3 1/2 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • вершкове масло - 3 ст. ложки;

  • буряковий і морквяний сік;

  • сіль - щіпка.


  • Для начинки:

  • волоські горіхи;

  • варене згущене молоко.


  • Приготування
    М'яке вершкове масло збиваємо з цукром до отримання пишної білої маси. Вбиваємо в масляну суміш яйця, ретельно вимішуємо і порціями додаємо сметану - по 1 столовій ложці за раз.
    Борошно просіваємо разом з розпушувачем, добре перемішуємо сухі інгредієнти віночком, додаємо сіль. Поступово підсипаємо борошно до вже наявної суміші для тіста, не перестаючи помішувати. Готове тісто загорнути плівкою і кладемо в холодильник на 20-30 хвилин.
    Тісто ділимо на 30 кульок однакового розміру, кожен кульку розрізаємо навпіл і викладаємо на деко для випічки, попередньо покритий пергаментним папером і змащений маслом. Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку і залишаємо
    Печиво «Персики» - рецепт
    випікатися 12-15 хвилин.
    Поки «Персики» випікаються, займемося начинкою. Горіхи подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо з вареним згущеним молоком.
    Готові половинки персиків остуджуємо і за допомогою ложки видаляємо з них серцевину. Надлишки м'якоті кришимо і також додаємо в горіхову начинку. Наповнюємо начинкою половинки персиків і скріплюємо між собою. За допомогою кулінарної кисті або простої серветки розфарбовуємо наші «Персики» соком буряка і моркви, або простими харчовими барвниками відповідних кольорів. Обсипаємо тістечка цукром і ставимо в холодильник до подачі.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт з родзинками
    Торт з родзинками
    Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.
    Торт з персиками
    Торт з персиками
    Торт з персиками - смачна ароматна випічка, яку можна готувати цілий рік, як зі свіжими, так і консервованими фруктами. Такі ласощі можна подати до
    Тістечко зі згущеним молоком
    Тістечко зі згущеним молоком
    Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий
    Печиво "Горішки" з вареним згущеним молоком
    Печиво "Горішки" з вареним згущеним молоком
    Багатьом господиням дісталося у спадок таке корисне пристосування як горішниця. Саме в цій сковороді готується всіма улюблене печиво "Горішки" з
    Вершкове печиво
    Вершкове печиво
    Вершкове печиво, так називається, тому що готуватися на основі вершкового масла. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цього продукту. Читаємо
    Печиво з маком
    Печиво з маком
    Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що