Начинка з сиром для ватрушок
Незважаючи на те, що основа з пишного тесту неймовірно важлива в ватрушках, не можна забувати і про головну родзинку страви – сирною начинкою, яка практично повністю визначає смак готового продукту. Ми вирішили приділити особливу увагу цьому важливому елементу і присвятити окремий матеріал одним лише варіантів начинки з сиром для ватрушок .
Головним з'єднувальним елементом всієї сирної начинки в класичному рецепті є яйце і саме завдяки йому сир здатний придбати приємну легку текстуру і м'якість.
Інгредієнти:
вершкове масло - 15 г;
сир - 480 м;
цукровий пісок - 35 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 10 р.
Приготування
Спершу зверніть увагу на сир: якщо він сухий і розсипчастий, то відразу приступайте до приготування, жирні і вологий сир слід неодмінно віджати від вологи перед запіканням. Покладіть сир в будь-яку глибоку посуд, слідом додайте яйце з цукром і збийте до бажаної степені однорідності. До начинки додайте гаряче розтоплене масло і трохи борошна, яка, як і яйце, допоможе утримати складові разом, вбираючи зайву вологу.
Ще однією варіацією ніжною начинки для ватрушок є рецепт з додаванням сметани. Правда, варто враховувати, що сметана посилить кислинку сиру, а тому цукру буде потрібно трохи більше звичайного.
Інгредієнти:
сир - 230 г;
сметана - 45 мл;
цукровий пісок - 45 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Перетворіть яйце і цукор в белесую повітряну суміш з допомогою міксера. Туди ж відправте сметану, а в останню чергу всипте сир. Збийте складові блендером до однорідності.
Зробити начинку м'якою, при цьому не додаючи страви зайвої кислинки можна з допомогою більш сучасного інгредієнта – вершкового сиру, який чудово поєднується з будь-якими добавками.
Інгредієнти:
сир - 440 г;
вершковий сир - 440 г;
яйця - 2 шт.;
цукровий пісок - 55 г;
родзинки - 1 ст.
Приготування
Ізюм залийте гарячою водою і відставте на час приготування начинки. Яйця збийте з цукровим піском до білого кольору, потім додайте сир з вершковим сиром і повторіть збивання, поки суміш не стане однорідною на ваш розсуд.
Начинка для ватрушок з сиру з яйцем – рецепт
Головним з'єднувальним елементом всієї сирної начинки в класичному рецепті є яйце і саме завдяки йому сир здатний придбати приємну легку текстуру і м'якість.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу зверніть увагу на сир: якщо він сухий і розсипчастий, то відразу приступайте до приготування, жирні і вологий сир слід неодмінно віджати від вологи перед запіканням. Покладіть сир в будь-яку глибоку посуд, слідом додайте яйце з цукром і збийте до бажаної степені однорідності. До начинки додайте гаряче розтоплене масло і трохи борошна, яка, як і яйце, допоможе утримати складові разом, вбираючи зайву вологу.
Як зробити начинку з сиру і сметани для ватрушок?
Ще однією варіацією ніжною начинки для ватрушок є рецепт з додаванням сметани. Правда, варто враховувати, що сметана посилить кислинку сиру, а тому цукру буде потрібно трохи більше звичайного.
Інгредієнти:
Приготування
Перетворіть яйце і цукор в белесую повітряну суміш з допомогою міксера. Туди ж відправте сметану, а в останню чергу всипте сир. Збийте складові блендером до однорідності.
Смачна начинка з сиру для ватрушок в духовці
Зробити начинку м'якою, при цьому не додаючи страви зайвої кислинки можна з допомогою більш сучасного інгредієнта – вершкового сиру, який чудово поєднується з будь-якими добавками.
Інгредієнти:
Приготування
Ізюм залийте гарячою водою і відставте на час приготування начинки. Яйця збийте з цукровим піском до білого кольору, потім додайте сир з вершковим сиром і повторіть збивання, поки суміш не стане однорідною на ваш розсуд.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як робити ватрушки з сиром?
В цій статті детально описано базовий рецепт чудової домашньої ватрушки з сиром. Пропонуємо спекти ці чудові булочки з традиційного здобного тесту, а
Царська ватрушка з сиром – рецепт
Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю
Тісто для вареників з сиром
Найпоширеніша начинка для вареників - це сир. Їх напевно роблять в кожному будинку. Далі в статті розкриємо декілька секретів пишного тесту для цієї
Ватрушка з сиром – рецепт
Здавалося б, як можна здивувати звичайної ватрушкой? Але виявляється, є такі рецепти ватрушки, які точно приємно здивують і не залишаться без
Сирна начинка
Сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити просту і смачну сирну начинку для пирогів, тарти, млинців, вареників, пиріжків і тортів. Загалом,
Тісто для ватрушок
Всі ми з дитинства любимо ватрушки - відкритий пиріг з сирною начинкою. Для їх приготування, звичайно ж, необхідно зробити тісто. Воно може бути