Як робити ватрушки з сиром?
Напевно, немає такої людини, який не був би знайомий з таким чудовим видом випічки, як ватрушки з сиром. І, звичайно, простіше купити вже готові вироби в магазині, але домашні завжди смачніше.
Для початку визначимося з начинкою, її ми зробимо традиційно з сиру і уявимо базовий рецепт, який ви можете доповнити родзинками або іншими сухофруктами .
Інгредієнти:
«Селянське» масло - 20 г;
сир домашній - 475 г;
цукор білий (дрібний) - 40 г;
яйце відбірне - 1 шт.;
мука в/с - 15 р.
Приготування
Отже, для початку зверніть увагу на якість сиру: якщо він розсипчастий, то можете відразу приступати до приготування, вологий сир треба спочатку позбавити від вологи перед запіканням. Визначте сир в глибоку ємність, додайте яйце з цукром і збийте до однорідності. До начинки додайте розтоплене масло і трохи борошна, яка, як і яйце, допоможе утримати складові начинки разом.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно (виключно високої якості) – 450 г;
яйця добірні – 3 шт.;
дріжджі сухі – 15 г;
молоко жирне – 190 мл;
рослинна олія (рафінована, без запаху) – 115 мл;
цукор білий, дрібний – 95 г;
сіль – щіпка;
ванільний цукор – 1 пакетик;
готова начинка з сиру.
Приготування
Приступимо до приготування тіста для наших ватрушок з сиром. У теплому молоці розчиняємо цукор, сіль, дріжджі і залишаємо хвилин на п'ятнадцять до появи «шапки». Додаємо третину борошна, вимішуємо масу і хвилин на 45 ставимо в тепле місце. Далі в опару вбиваємо яйця, вливаємо 2 столові ложки олії, всипаємо борошно, ретельно перемішуємо і ставимо в тепло ще години на два. Тепер в піднялося тісто додаємо інше рослинне масло і гарненько вимішуємо. Знову визначаємо в тепло ще на півтори годинки.
Коли тісто піднялося вдруге, поміщаємо його на припыленный борошном стіл. Відщипуємо від нього шматочки, скачуємо в кулю, трохи сплющує і викладаємо на деко, змащене маслом. В середині кожної коржі робимо поглиблення і даємо нашим заготівлях постояти хвилин 30. Далі поміщаємо в них начинку і змащуємо тісто молоком, збитим разом з жовтком. Випікаємо 35 хвилин при 185 градусах.
Інгредієнти:
борошно високої якості - 180 г;
маргарин вершковий - 150 г;
цукор білий (дрібний) – 150 (80 г у начинку);
сода - 5 г;
сир домашній - 515 м;
цукор білий (дрібний) - 80 г;
яйця добірні - 3 шт.
Приготування
Перед тим, як зробити королівську ватрушку з сиром підготуйте суміш із сухих компонентів: борошна, цукру та соди. До них додайте підморожений маргарин, перетертий в крихту. 2/3 отриманої сухий крихти утрамбуйте у форму, покриваючи дно і стінки. Далі приступайте до приготування сирної начинки, яка готується ще простіше: збиваєте сир, яйця і цукор разом і виливаєте поверх тіста. Решту крихту з маргарину і борошна рівномірно розподіліть по поверхні нашої заготовки. Залиште нашу ватрушку запікати півгодини при 210 градусах.
Для початку визначимося з начинкою, її ми зробимо традиційно з сиру і уявимо базовий рецепт, який ви можете доповнити родзинками або іншими сухофруктами .
Як зробити начинку з сиром для ватрушок
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку зверніть увагу на якість сиру: якщо він розсипчастий, то можете відразу приступати до приготування, вологий сир треба спочатку позбавити від вологи перед запіканням. Визначте сир в глибоку ємність, додайте яйце з цукром і збийте до однорідності. До начинки додайте розтоплене масло і трохи борошна, яка, як і яйце, допоможе утримати складові начинки разом.
Як спекти ватрушки з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
Приступимо до приготування тіста для наших ватрушок з сиром. У теплому молоці розчиняємо цукор, сіль, дріжджі і залишаємо хвилин на п'ятнадцять до появи «шапки». Додаємо третину борошна, вимішуємо масу і хвилин на 45 ставимо в тепле місце. Далі в опару вбиваємо яйця, вливаємо 2 столові ложки олії, всипаємо борошно, ретельно перемішуємо і ставимо в тепло ще години на два. Тепер в піднялося тісто додаємо інше рослинне масло і гарненько вимішуємо. Знову визначаємо в тепло ще на півтори годинки.
Коли тісто піднялося вдруге, поміщаємо його на припыленный борошном стіл. Відщипуємо від нього шматочки, скачуємо в кулю, трохи сплющує і викладаємо на деко, змащене маслом. В середині кожної коржі робимо поглиблення і даємо нашим заготівлях постояти хвилин 30. Далі поміщаємо в них начинку і змащуємо тісто молоком, збитим разом з жовтком. Випікаємо 35 хвилин при 185 градусах.
Французька ватрушка з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як зробити королівську ватрушку з сиром підготуйте суміш із сухих компонентів: борошна, цукру та соди. До них додайте підморожений маргарин, перетертий в крихту. 2/3 отриманої сухий крихти утрамбуйте у форму, покриваючи дно і стінки. Далі приступайте до приготування сирної начинки, яка готується ще простіше: збиваєте сир, яйця і цукор разом і виливаєте поверх тіста. Решту крихту з маргарину і борошна рівномірно розподіліть по поверхні нашої заготовки. Залиште нашу ватрушку запікати півгодини при 210 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ватрушки з сиром з дріжджового тіста - рецепт
Одним з найулюбленіших видів здобної випічки є чудові пишні ватрушки, про які поговоримо далі. Докладно розповімо, як спекти ці чудові булочки з
Начинка з сиром для ватрушок
Представляємо вам кілька варіантів класичного наповнення для ватрушок. Почнемо з базового рецепта, в якому наведено необхідний мінімум інгредієнтів
Як приготувати ватрушки з сиром в духовці?
Улюблене ласощі малюків і більшості дорослих - це звичайно здобні булочки, зокрема домашні. Далі представлені рецепти, які допоможуть без клопоту
Царська ватрушка з сиром – рецепт
Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю
Королевська ватрушка - рецепт
Королевська ватрушка - це шикарний пиріг з неймовірною кількістю сирного наповнення. Традиційно його готують на пісочній основі, однак у
Ватрушка з сиром – рецепт
Здавалося б, як можна здивувати звичайної ватрушкой? Але виявляється, є такі рецепти ватрушки, які точно приємно здивують і не залишаться без