Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як робити ватрушки з сиром?

Як робити ватрушки з сиром?

25-12-2015, 14:02
946
Як робити ватрушки з сиром?
Напевно, немає такої людини, який не був би знайомий з таким чудовим видом випічки, як ватрушки з сиром. І, звичайно, простіше купити вже готові вироби в магазині, але домашні завжди смачніше.
Для початку визначимося з начинкою, її ми зробимо традиційно з сиру і уявимо базовий рецепт, який ви можете доповнити родзинками або іншими сухофруктами .

Як зробити начинку з сиром для ватрушок


Інгредієнти:

  • «Селянське» масло - 20 г;

  • сир домашній - 475 г;

  • цукор білий (дрібний) - 40 г;

  • яйце відбірне - 1 шт.;

  • мука в/с - 15 р.


  • Приготування
    Отже, для початку зверніть увагу на якість сиру: якщо він розсипчастий, то можете відразу приступати до приготування, вологий сир треба спочатку позбавити від вологи перед запіканням. Визначте сир в глибоку ємність, додайте яйце з цукром і збийте до однорідності. До начинки додайте розтоплене масло і трохи борошна, яка, як і яйце, допоможе утримати складові начинки разом.

    Як спекти ватрушки з сиром


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно (виключно високої якості) – 450 г;

  • яйця добірні – 3 шт.;

  • дріжджі сухі – 15 г;

  • молоко жирне – 190 мл;

  • рослинна олія (рафінована, без запаху) – 115 мл;

  • цукор білий, дрібний – 95 г;

  • сіль – щіпка;

  • ванільний цукор – 1 пакетик;

  • готова начинка з сиру.


  • Приготування
    Приступимо до приготування тіста для наших ватрушок з сиром. У теплому молоці розчиняємо цукор, сіль, дріжджі і залишаємо хвилин на п'ятнадцять до появи «шапки». Додаємо третину борошна, вимішуємо масу і хвилин на 45 ставимо в тепле місце. Далі в опару вбиваємо яйця, вливаємо 2 столові ложки олії, всипаємо борошно, ретельно перемішуємо і ставимо в тепло ще години на два. Тепер в піднялося тісто додаємо інше рослинне масло і гарненько вимішуємо. Знову визначаємо в тепло ще на півтори годинки.
    Коли тісто піднялося вдруге, поміщаємо його на припыленный борошном стіл. Відщипуємо від нього шматочки, скачуємо в кулю, трохи сплющує і викладаємо на деко, змащене маслом. В середині кожної коржі робимо поглиблення і даємо нашим заготівлях постояти хвилин 30. Далі поміщаємо в них начинку і змащуємо тісто молоком, збитим разом з жовтком. Випікаємо 35 хвилин при 185 градусах.

    Французька ватрушка з сиром


    Інгредієнти:

  • борошно високої якості - 180 г;

  • маргарин вершковий - 150 г;

  • цукор білий (дрібний) – 150 (80 г у начинку);

  • сода - 5 г;

  • сир домашній - 515 м;

  • цукор білий (дрібний) - 80 г;

  • яйця добірні - 3 шт.
  • Як робити ватрушки з сиром?


    Приготування
    Перед тим, як зробити королівську ватрушку з сиром підготуйте суміш із сухих компонентів: борошна, цукру та соди. До них додайте підморожений маргарин, перетертий в крихту. 2/3 отриманої сухий крихти утрамбуйте у форму, покриваючи дно і стінки. Далі приступайте до приготування сирної начинки, яка готується ще простіше: збиваєте сир, яйця і цукор разом і виливаєте поверх тіста. Решту крихту з маргарину і борошна рівномірно розподіліть по поверхні нашої заготовки. Залиште нашу ватрушку запікати півгодини при 210 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Ватрушки з сиром з дріжджового тіста - рецепт
    Ватрушки з сиром з дріжджового тіста - рецепт
    Одним з найулюбленіших видів здобної випічки є чудові пишні ватрушки, про які поговоримо далі. Докладно розповімо, як спекти ці чудові булочки з
    Начинка з сиром для ватрушок
    Начинка з сиром для ватрушок
    Представляємо вам кілька варіантів класичного наповнення для ватрушок. Почнемо з базового рецепта, в якому наведено необхідний мінімум інгредієнтів
    Як приготувати ватрушки з сиром в духовці?
    Як приготувати ватрушки з сиром в духовці?
    Улюблене ласощі малюків і більшості дорослих - це звичайно здобні булочки, зокрема домашні. Далі представлені рецепти, які допоможуть без клопоту
    Царська ватрушка з сиром – рецепт
    Царська ватрушка з сиром – рецепт
    Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю
    Королевська ватрушка - рецепт
    Королевська ватрушка - рецепт
    Королевська ватрушка - це шикарний пиріг з неймовірною кількістю сирного наповнення. Традиційно його готують на пісочній основі, однак у
    Ватрушка з сиром – рецепт
    Ватрушка з сиром – рецепт
    Здавалося б, як можна здивувати звичайної ватрушкой? Але виявляється, є такі рецепти ватрушки, які точно приємно здивують і не залишаться без