Пряники з начинкою

Рецепт пряників з карамельної начинкою
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо м'яке вершкове масло і цукор протягом 3 хвилин. Додаємо в масляну суміш мед і знову перемішуємо. Тепер, не перестаючи перемішувати, вбиваємо до маслу по одному яйцю. Змішуємо ванільний екстракт з корицею, імбиром, мускатним горіхом і гвоздикою. Додаємо прянощі в масляну суміш і приступаємо до додавання сухих інгредієнтів: просіяного борошна, соди, солі і крохмалю. Готове тісто вимішуємо руками, обертаємо плівкою і охолодити в холодильнику 30-40 хвилин.
Ділимо тісто на порції, загортаємо в них карамельні цукерки і викладаємо на деко. Медові пряники з начинкою будуть готові через 10 хвилин запікання при 180 градусах.
Рецепт тульського пряника з начинкою
Інгредієнти:
Приготування
Цукровий пісок збиваємо з яйцями, содою, корицею і медом. В отриману яєчну масу додаємо м'яке вершкове масло, ретельно все перемішуємо і ставимо на водяну баню. Готуємо основу для тесту 10 хвилин, помішуючи, після чого починаємо додавати борошно. Спершу насипаємо склянку просіяного борошна і ретельно все перемішуємо. Знімаємо тісто з вогню, охолоджуємо і додаємо борошно частинами.
Готове тісто ретельно вимішуємо руками і розкачуємо на посипаній борошном поверхні до товщини близько 05 див. тісто Розрізаємо на рівні за розміром квадрати (всього має вийти 6 штук). Так як ми вирішили приготувати пряники з вишневою начинкою, то закладаємо в центр однієї з половинок вишневе варення , але традиційні тульські пряники готуються з начинкою з фруктового повидла.
Тепер покриваємо другим шаром тіста, защипуємо краю і ставимо пряники в духовку, розігріту до 180 градусів. Через 10 хвилин пряники будуть готові.
Остиглі тульські пряники можна покрити глазур'ю, змішавши 2 столові ложки молока з 5 столовими ложками цукрової пудри і проваріть суміш 5 хвилин.
Заварні пряники з начинкою
Інгредієнти:

Яйця збиваємо з цукром і медом дочиста. Додаємо в яєчну суміш вершкове масло, трохи сметани, соду, і знову все перемішуємо до однорідності. Ставимо все на водяну баню і варимо, помішуючи, 5-7 хвилин. Коли маса збільшиться в розмірі, додаємо просіяне з прянощами борошно і замішуємо щільне тісто.
Розкачуємо тісто до товщини 05 см, викладаємо зверху шар повидла і накриваємо другим пластом тіста поверх. Защепляем краю пряника і ставимо його в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин. Готовий пряник, при бажанні, можна змастити глазур'ю, а можна просто відразу нарізати на порції і подати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Тульський пряник - рецепт
Тульські пряники завжди були в пошані. Їх дуже любили і дітлахи, і дорослі. До них готували самовар, ставили на стіл різноманітне варення, щоб

Медові пряники - рецепт
Медові пряники - одне з ласощів нашого дитинства. Адже всі бабусі печуть їх до приїзду дітей і онуків в гості. Хочете пригадати, які вони на смак?

Пряники на кефірі
Пряники - це смачна і ароматна випічка, яка подобається як дорослим, так і дітям. А якщо вона ще приготовлена в домашніх умовах - це взагалі чудово.

Домашні пряники - рецепт
Домашня випічка завжди краще магазинної. І сьогодні мова піде про дивовижних ароматних пряниках, які досить просто приготувати в домашніх умовах.

Шоколадні пряники
Пряники - це дивовижне ласощі, яке люблять і дорослі, і діти. В нашій сьогоднішній статті ми розповімо, як зробити смачні шоколадні пряники в

Імбирні пряники
Пряники - смачне і ароматне ласощі, яке обожнюють багато. Вони добре поєднуються з чашкою гарячого шоколаду або чаю. І сьогодні ми розповімо, як