Сочники з сиром з пісочного тіста
Сьогодні ми поділимося з вами цікавим рецептом і розповімо, як приготувати сочники з сиром з пісочного тесту. Це ласощі являє собою напівкруглі розсипчасті пиріжки з м'якою сирною начинкою. Подають їх до чаю, кави або теплого молока.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 2 ст.;
яйце – 1 шт.;
цукор – 05 склянки;
сметана – 150 мл;
масло вершкове – 50 г;
сода – щіпка.
Для начинки:
білок яєчний – 1 шт.;
сир – 200 г;
цукор – 1 ст. ложка;
сметана нежирна – 1 ст. ложка;
ванілін;
борошно – 20 р.
Приготування
Отже, спочатку замішуємо ніжне тісто: яйця розтираємо з цукром, додаємо розм'якшене вершкове масло і кладемо сметану. Гарненько все перемішуємо, поступово всипаючи борошно. Для начинки сир викладаємо в миску, розтираємо виделкою, додаючи цукор, борошно і сметану. За бажанням додаємо ванілін і перемішуємо всю масу блендером. Яєчний білок збиваємо окремо, а потім викладаємо в сирну масу.
Тепер починаємо робити сочиники: тісто розгортаємо в тоненький пласт, формочкою для кексу вирізаємо заготовки і на одну сторону коржа викладаємо трохи начинки. Складаємо заготовку навпіл, трохи придавлюємо рукою і викладаємо на деко. Коли всі сочники готові, відправляємо в розігріту духовку і випікаємо півгодини.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове – 160 г;
борошно – 300 г;
яйце – 1 шт.;
цукор – 80 р.
Для начинки:
борошно – 50 р;
яйце – 2 шт.;
сир – 200 г;
цукор – 20 р.
Приготування
Розм'якшене масло з'єднайте з борошном, цукром і яйцем. Замішуємо м'яке тісто, формуємо з нього кульку і прибираємо його в будь тепле місце.
Не гаючи часу, займемося начинкою: сир розтираємо виделкою, всипаємо цукор, вводимо окремо збитий яєчний білок і всипаємо борошно. Все добре перемішуємо і, якщо маса густа, злегка розбавляємо її молоком або сметаною. Далі тісто ділимо на рівні частини і розкачуємо кожну тоненький коло. Нерівні краї обрізаємо фігурним ножем, в центр викладаємо трохи сирної начинки і складаємо тісто навпіл. Викладаємо сочники на деко, промазуємо зверху яєчним жовтком і випікаємо в гарячій духовці 30 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове – 100 г;
яйце – 2 шт.;
цукор – 1 ст.;
сметана 20 % – 3 ст. ложки;
борошно – 5 ст.;
розпушувач – щіпка;
ванілін;
мелений кардамон – щіпка.
Для начинки:
сир – 400 г;
ванілін – щіпка;
заморожена вишня – 1 ст.;
яйце – 2 шт.
Приготування
Борошно гарненько просіваємо з розпушувачем. Розм'якшене вершкове масло збиваємо з яйцями, цукровим піском і ваніліном. Потім кладемо сметану, кидаємо мелений кардамон і, поступово всипаючи борошняну суміш, вимішуємо еластичне тісто, трохи прилипающее до рук. Далі розгортаємо його, формуємо ковбаску, загортаємо в плівочку і прибираємо на 20 хвилин на холод.
Тим часом робимо начинку: яйця поділяємо на білки і жовтки. Ягоди розморожуємо, розламуємо на половинки і виймаємо кісточки. Сир розтираємо з цукровим піском, ваніліном, жовтками і вишнею. Білки збиваємо з кількома ложками цукру до міцних піків і вводимо в сирну масу. Тепер дістаємо тісто розгортаємо, відрізаємо невеликий шматочок і розгортаємо в тоненький коржик. На одну сторону викладаємо частину начинки, накриваємо іншим краєм і защипуємо. Викладаємо всі вироби на змащений маслом деко. Зверху покриваємо заготовки збитим яйцем і відправляємо сочники в розігріту духовку приблизно хвилин на 20.
Рецепт сочников з сиром з пісочного тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, спочатку замішуємо ніжне тісто: яйця розтираємо з цукром, додаємо розм'якшене вершкове масло і кладемо сметану. Гарненько все перемішуємо, поступово всипаючи борошно. Для начинки сир викладаємо в миску, розтираємо виделкою, додаючи цукор, борошно і сметану. За бажанням додаємо ванілін і перемішуємо всю масу блендером. Яєчний білок збиваємо окремо, а потім викладаємо в сирну масу.
Тепер починаємо робити сочиники: тісто розгортаємо в тоненький пласт, формочкою для кексу вирізаємо заготовки і на одну сторону коржа викладаємо трохи начинки. Складаємо заготовку навпіл, трохи придавлюємо рукою і викладаємо на деко. Коли всі сочники готові, відправляємо в розігріту духовку і випікаємо півгодини.
Сочники з пісочного тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Розм'якшене масло з'єднайте з борошном, цукром і яйцем. Замішуємо м'яке тісто, формуємо з нього кульку і прибираємо його в будь тепле місце.
Не гаючи часу, займемося начинкою: сир розтираємо виделкою, всипаємо цукор, вводимо окремо збитий яєчний білок і всипаємо борошно. Все добре перемішуємо і, якщо маса густа, злегка розбавляємо її молоком або сметаною. Далі тісто ділимо на рівні частини і розкачуємо кожну тоненький коло. Нерівні краї обрізаємо фігурним ножем, в центр викладаємо трохи сирної начинки і складаємо тісто навпіл. Викладаємо сочники на деко, промазуємо зверху яєчним жовтком і випікаємо в гарячій духовці 30 хвилин.
Сочники з сиром та вишнями з пісочного тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно гарненько просіваємо з розпушувачем. Розм'якшене вершкове масло збиваємо з яйцями, цукровим піском і ваніліном. Потім кладемо сметану, кидаємо мелений кардамон і, поступово всипаючи борошняну суміш, вимішуємо еластичне тісто, трохи прилипающее до рук. Далі розгортаємо його, формуємо ковбаску, загортаємо в плівочку і прибираємо на 20 хвилин на холод.
Тим часом робимо начинку: яйця поділяємо на білки і жовтки. Ягоди розморожуємо, розламуємо на половинки і виймаємо кісточки. Сир розтираємо з цукровим піском, ваніліном, жовтками і вишнею. Білки збиваємо з кількома ложками цукру до міцних піків і вводимо в сирну масу. Тепер дістаємо тісто розгортаємо, відрізаємо невеликий шматочок і розгортаємо в тоненький коржик. На одну сторону викладаємо частину начинки, накриваємо іншим краєм і защипуємо. Викладаємо всі вироби на змащений маслом деко. Зверху покриваємо заготовки збитим яйцем і відправляємо сочники в розігріту духовку приблизно хвилин на 20.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт сочников з сиром, як в дитинстві
Напевно багато хто пам'ятає неповторний смак сочников з сиром, якими ласували в дитинстві. Пропонуємо відтворити той самий рецепт самостійно і
Рогалики на сметані і маргарині
Якщо не знаєте чим смачним і оригінальним порадувати рідних, то рецепти представлені далі допоможуть вам визначитися. Пропонуємо найпростіші варіанти
Рецепт сочников з сиром
Сочник не дарма отримав свою назву - дуже соковита випічка з сирною начинкою, яка полюбилася багатьом з нас ще з дитинства. Ми вам відкриємо секрети
Сочники з сиром
Сочники з сиром - випічка, яка не тільки чудово підійде до чаю, але і стане пекрасным частуванням для дітей. Приготувати сочники як в дитинстві не
Сочні з пісочного тіста
Сочні - це дивовижне ласощі родом з дитинства. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити його з пісочного тіста з додаванням сиру і яблук. Читаємо наші
Сочні на кефірі
Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять