Рецепт сочников з сиром, як в дитинстві
Напевно кожен з вас бажає ще раз насолодитися смаком сочников з сиром як в дитинстві, а наші рецепти допоможуть вам у цьому. З них ви дізнаєтеся подробиці приготування начинки і поповните колекцію своїх рецептів двома варіантами тесту для сочников з сиром.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 410 г;
вершкове масло – 75 г;
сметана – 120 г;
цукровий пісок – 45 г;
яєчний жовток – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
сода – 5 г;
сіль – за смаком;
Для начинки:
сир – 220 г;
цукровий пісок – 50 г;
білок одного яйця;
борошно пшеничне – 30 г;
ванілін – за смаком.
Приготування
Для начинки перетираємо сир через меленькое сито, змішуємо з борошном, додаємо збитий з цукровим піском яєчний білок, за смаком ванілін або ваніль і перемішуємо.
Для приготування тіста просіяне пшеничне борошно змішати з содою і сіллю, потім додаємо злегка збите з цукровим піском яйце, сметану, вершкове масло і заводимо м'яке еластичне тісто. Розкачуємо його до отримання пласти товщиною близько семи міліметрів і вирізаємо чашкою кола. На одну сторону кожного з них накладаємо начинку, прикриваємо другою половиною, формуючи сочник, і змащуємо зверху яєчним жовтком. Укладаємо вироби на пергаментний лист, застелений на деко, і визначаємо в прогріту до 210 градусів духовку приблизно на тридцять п'ять хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно пшеничне – 480 г;
вершкове масло – 95 г;
кефір – 240 мл;
цукровий пісок – 100 г;
яєчний жовток – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
розпушувач – 10 г;
сіль – щіпка;
Для начинки:
сир – 220 г;
цукровий пісок – 50 г;
білок одного яйця;
борошно пшеничне – 30 г;
яблука – 150 р.
Приготування
Розбиваємо яйце з цукром, додаємо дрібку солі, розпушувач, м'яке масло і кефір і розбиваємо суміш ще раз. Потім всипаємо просіяне борошно і перемішуємо до одержання однорідної м'якої маси. Поміщаємо її на деякий час в холодильник, щоб тісто стало більш еластичним.
Тим часом готуємо начинку шляхом змішування сиру з цукровим піском, борошном і збитим білком, додаємо попередньо очищену і нарубленное дрібненькими кубиками яблучко і знову перемішуємо.
Розкачуємо охолоджене тісто в тонкий пласт, вирізаємо з нього гуртки, накладаємо потроху начинку і звертаємо навпіл. Змащуємо поверхню виробів жовтком, розміщуємо на деко і випікаємо в попередньо прогрітій до 210 градусів духовці до бажаного ступеня рум'яності.
Як приготувати смачні сочники з сиром на сметані - класичний рецепт, як в дитинстві
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для начинки перетираємо сир через меленькое сито, змішуємо з борошном, додаємо збитий з цукровим піском яєчний білок, за смаком ванілін або ваніль і перемішуємо.
Для приготування тіста просіяне пшеничне борошно змішати з содою і сіллю, потім додаємо злегка збите з цукровим піском яйце, сметану, вершкове масло і заводимо м'яке еластичне тісто. Розкачуємо його до отримання пласти товщиною близько семи міліметрів і вирізаємо чашкою кола. На одну сторону кожного з них накладаємо начинку, прикриваємо другою половиною, формуючи сочник, і змащуємо зверху яєчним жовтком. Укладаємо вироби на пергаментний лист, застелений на деко, і визначаємо в прогріту до 210 градусів духовку приблизно на тридцять п'ять хвилин.
Домашні сочники з сиром - простий рецепт на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Розбиваємо яйце з цукром, додаємо дрібку солі, розпушувач, м'яке масло і кефір і розбиваємо суміш ще раз. Потім всипаємо просіяне борошно і перемішуємо до одержання однорідної м'якої маси. Поміщаємо її на деякий час в холодильник, щоб тісто стало більш еластичним.
Тим часом готуємо начинку шляхом змішування сиру з цукровим піском, борошном і збитим білком, додаємо попередньо очищену і нарубленное дрібненькими кубиками яблучко і знову перемішуємо.
Розкачуємо охолоджене тісто в тонкий пласт, вирізаємо з нього гуртки, накладаємо потроху начинку і звертаємо навпіл. Змащуємо поверхню виробів жовтком, розміщуємо на деко і випікаємо в попередньо прогрітій до 210 градусів духовці до бажаного ступеня рум'яності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сочники з сиром з пісочного тіста
Ідеальний спосіб порадувати рідних домашнім ласощами - це спекти сочники, адже вони прості у виконанні, особливо, якщо зробити їх з пісочного тіста.
Пампушки на сметані
Часом так хочеться смачненького, але в той же час максимально простого до чаю. У таких ситуаціях зазвичай виручають «бабусині» рецепти. Пропонуємо
Рецепт сочников з сиром
Сочник не дарма отримав свою назву - дуже соковита випічка з сирною начинкою, яка полюбилася багатьом з нас ще з дитинства. Ми вам відкриємо секрети
Сочники з сиром
Сочники з сиром - випічка, яка не тільки чудово підійде до чаю, але і стане пекрасным частуванням для дітей. Приготувати сочники як в дитинстві не
Сочні на кефірі
Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам