Сочники з сиром
Сир – продукт корисний і смачний. Але, на жаль, чомусь не всі його люблять. Часто мами стикаються з проблемою, не знаючи як умовити дитину з'їсти сир. Але, на щастя, є маса рецептів страв з використанням цього продукту, які навіть самі вибагливі «нехочухи» їдять з задоволенням. Одним з них ми з вами зараз і поділимося і розповімо, як приготувати сочники з сиром.
Інгредієнти:
Для тіста:
цукор – 200 г;
масло вершкове – 50 г;
сметана – 1 склянка;
розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;
курячі яйця – 2 шт.;
борошно – 800 р.
Для начинки:
сир – 400 р;
яйця – 2 шт.;
цукор – 30 г;
сметана – 30 г;
манка – 30 р.
Приготування
Для приготування тіста на сочники з сиром вершкове масло дістаємо попередньо з холодильника, так як нам воно треба в розм'якшеному вигляді. Перетираємо його з цукром і яйцями. Сметану змішати з розпушувачем. Додаємо її в яєчну суміш і добре перемішуємо. Потихеньку підсипаємо борошно (всього має піти у тісто близько 600 р). Далі стіл припыляем борошном. Скачуємо з тіста джгут, поперек ділимо його на шматочки по 2 см кожен. Далі розгортаємо їх в коржик, діаметр якої близько 8 див. Готуємо начинку – сир розтираємо з цукром. Акуратно розбиваємо яйця, відокремлюючи жовтки від білків. Білки ставимо в холодильник, а жовтки кладемо в сир, додаємо манку, додаємо сметану і перемішуємо. Білки дістаємо з холодильника, добре збиваємо їх до стану піни і додаємо в сирну начинку, перемішуючи знизу вгору.
На край кожного розкатаного шматочка тіста кладемо приблизно по 25 г начинки, зверху прикриваємо її другою половиною тіста. Краю скріплювати не потрібно. Викладаємо сочники з сиром на деко, промазанный маслом, змащуємо зверху яйцем і при 190°С готуємо їх близько чверті години.
Інгредієнти:
Для тіста:
маргарин для домашньої випічки – 250 г;
яйця курячі – 2 шт.;
цукор – 3/4 склянки;
сода – 05 ч. ложки;
борошно – 4 склянки.
Для сирної начинки:
сир 9%-ної жирності – 200 г;
родзинки – 40 г;
сметана – 40 г;
цукор – за смаком.
Приготування
Розм'якшений маргарин розтираємо з цукром і сирими курячими яйцями, додаємо соду, гашену оцтом, просіяне борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в пласт товщиною близько 8 мм. Чашкою вирізаємо кружечки, на які ложечкою викладаємо трохи начинки. Накриваємо її іншим тестом, а краї акуратно притискаємо. Викладаємо сочники на змащений маслом або маргарином деко і випікаємо до зарум'янювання. Зазвичай при 180°С для цього буде достатньо 20 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 2 склянки;
розтоплений маргарин – 30 мл;
яйця – 1 шт.;
цукор – 3 ст. ложки;
сметана – 8 ст. ложок;
розпушувач – 1 ч. ложка;
сіль – щіпка.
Для начинки:
яйця – 1 шт.;
цукор – 4 ст. ложки;
сир 5%-ной жирності – 300 г;
манка – 2 ст. ложки;
вишня без кісточок – 200 р.
Приготування
У борошно додаємо яйце, вливаємо розтоплений маргарин, сметану, додаємо розпушувач, цукор і сіль. Вимішуємо тісто і хвилин на 30 залишаємо його відпочити. Тим часом готуємо начинку: сир перетираємо з цукром, додаємо манку, яйце і перемішуємо. Тепер розкачуємо тісто, формою діаметром близько 10 см вирізаємо кружечки. На отримані заготовки кладемо близько 15 столових ложок начинки і в центр покласти вишню без кісточок. Тісто складаємо навпіл, краю защипывать не потрібно. Верх за бажанням можна промазати збитим яйцем. При 200°С випікаємо сочники з сиром близько 25 хвилин. Готові сочники з сиром знімаємо з дека, даємо їм охолонути, а потім кличемо всіх до столу.
Як бачите, в приготуванні сочников з сиром немає нічого складного. Вибирайте швидше сподобався рецепт і бігом готувати!
Як робити сочники з сиром?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування тіста на сочники з сиром вершкове масло дістаємо попередньо з холодильника, так як нам воно треба в розм'якшеному вигляді. Перетираємо його з цукром і яйцями. Сметану змішати з розпушувачем. Додаємо її в яєчну суміш і добре перемішуємо. Потихеньку підсипаємо борошно (всього має піти у тісто близько 600 р). Далі стіл припыляем борошном. Скачуємо з тіста джгут, поперек ділимо його на шматочки по 2 см кожен. Далі розгортаємо їх в коржик, діаметр якої близько 8 див. Готуємо начинку – сир розтираємо з цукром. Акуратно розбиваємо яйця, відокремлюючи жовтки від білків. Білки ставимо в холодильник, а жовтки кладемо в сир, додаємо манку, додаємо сметану і перемішуємо. Білки дістаємо з холодильника, добре збиваємо їх до стану піни і додаємо в сирну начинку, перемішуючи знизу вгору.
На край кожного розкатаного шматочка тіста кладемо приблизно по 25 г начинки, зверху прикриваємо її другою половиною тіста. Краю скріплювати не потрібно. Викладаємо сочники з сиром на деко, промазанный маслом, змащуємо зверху яйцем і при 190°С готуємо їх близько чверті години.
Сочники з сиром – простий рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для сирної начинки:
Приготування
Розм'якшений маргарин розтираємо з цукром і сирими курячими яйцями, додаємо соду, гашену оцтом, просіяне борошно і замішуємо тісто. Розкачуємо його в пласт товщиною близько 8 мм. Чашкою вирізаємо кружечки, на які ложечкою викладаємо трохи начинки. Накриваємо її іншим тестом, а краї акуратно притискаємо. Викладаємо сочники на змащений маслом або маргарином деко і випікаємо до зарум'янювання. Зазвичай при 180°С для цього буде достатньо 20 хвилин.
Смачні сочники з сиром – рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У борошно додаємо яйце, вливаємо розтоплений маргарин, сметану, додаємо розпушувач, цукор і сіль. Вимішуємо тісто і хвилин на 30 залишаємо його відпочити. Тим часом готуємо начинку: сир перетираємо з цукром, додаємо манку, яйце і перемішуємо. Тепер розкачуємо тісто, формою діаметром близько 10 см вирізаємо кружечки. На отримані заготовки кладемо близько 15 столових ложок начинки і в центр покласти вишню без кісточок. Тісто складаємо навпіл, краю защипывать не потрібно. Верх за бажанням можна промазати збитим яйцем. При 200°С випікаємо сочники з сиром близько 25 хвилин. Готові сочники з сиром знімаємо з дека, даємо їм охолонути, а потім кличемо всіх до столу.
Як бачите, в приготуванні сочников з сиром немає нічого складного. Вибирайте швидше сподобався рецепт і бігом готувати!
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт сочников з сиром
Сочник не дарма отримав свою назву - дуже соковита випічка з сирною начинкою, яка полюбилася багатьом з нас ще з дитинства. Ми вам відкриємо секрети
Як приготувати сочники з сиром?
Смак дитинства - це те, що з задоволенням і радістю згадує кожна людина. Хочете відтворити його в улюблених сочниках, які так вміло пекли дорослі?
Сочні з пісочного тіста
Сочні - це дивовижне ласощі родом з дитинства. І сьогодні ми розповімо вам, як зробити його з пісочного тіста з додаванням сиру і яблук. Читаємо наші
Сочні на кефірі
Сочні - це популярні російські пиріжки з начинкою з сиру. І сьогодні ми з вами розглянемо кілька рецептів створення їх на кефірі. Вони виходять
Лакомка з сиром - рецепт
Сирна лакомка - це дуже ніжний, легкий десерт, який можна приготувати навіть до святкового столу. Повірте, ваші гості будуть у захваті, а ви не
Манник зі сметаною
Манник - простий пиріг з манної крупи, який печуть з молока, кефіру, ряжанки, кисляку. У нашій статті ми поговоримо, як його приготувати зі сметаною.