Вернуться назад Распечатать

Рецепт сочников з сиром, як в дитинстві

Рецепт сочников з сиром, як в дитинстві
Напевно кожен з вас бажає ще раз насолодитися смаком сочников з сиром як в дитинстві, а наші рецепти допоможуть вам у цьому. З них ви дізнаєтеся подробиці приготування начинки і поповните колекцію своїх рецептів двома варіантами тесту для сочников з сиром.

Як приготувати смачні сочники з сиром на сметані - класичний рецепт, як в дитинстві


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно пшеничне – 410 г;

  • вершкове масло – 75 г;

  • сметана – 120 г;

  • цукровий пісок – 45 г;

  • яєчний жовток – 1 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • сода – 5 г;

  • сіль – за смаком;


  • Для начинки:

  • сир – 220 г;

  • цукровий пісок – 50 г;

  • білок одного яйця;

  • борошно пшеничне – 30 г;

  • ванілін – за смаком.


  • Приготування
    Для начинки перетираємо сир через меленькое сито, змішуємо з борошном, додаємо збитий з цукровим піском яєчний білок, за смаком ванілін або ваніль і перемішуємо.
    Для приготування тіста просіяне пшеничне борошно змішати з содою і сіллю, потім додаємо злегка збите з цукровим піском яйце, сметану, вершкове масло і заводимо м'яке еластичне тісто. Розкачуємо його до отримання пласти товщиною близько семи міліметрів і вирізаємо чашкою кола. На одну сторону кожного з них накладаємо начинку, прикриваємо другою половиною, формуючи сочник, і змащуємо зверху яєчним жовтком. Укладаємо вироби на пергаментний лист, застелений на деко, і визначаємо в прогріту до 210 градусів духовку приблизно на тридцять п'ять хвилин.

    Домашні сочники з сиром - простий рецепт на кефірі


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно пшеничне – 480 г;

  • вершкове масло – 95 г;

  • кефір – 240 мл;

  • цукровий пісок – 100 г;

  • яєчний жовток – 1 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • розпушувач – 10 г;

  • сіль – щіпка;


  • Для начинки:

  • сир – 220 г;

  • цукровий пісок – 50 г;

  • білок одного яйця;

  • борошно пшеничне – 30 г;

  • яблука – 150 р.


  • Приготування
    Розбиваємо яйце з цукром, додаємо дрібку солі, розпушувач, м'яке масло і кефір і розбиваємо суміш ще раз. Потім всипаємо просіяне борошно і перемішуємо до
    Рецепт сочников з сиром, як в дитинстві
    одержання однорідної м'якої маси. Поміщаємо її на деякий час в холодильник, щоб тісто стало більш еластичним.
    Тим часом готуємо начинку шляхом змішування сиру з цукровим піском, борошном і збитим білком, додаємо попередньо очищену і нарубленное дрібненькими кубиками яблучко і знову перемішуємо.
    Розкачуємо охолоджене тісто в тонкий пласт, вирізаємо з нього гуртки, накладаємо потроху начинку і звертаємо навпіл. Змащуємо поверхню виробів жовтком, розміщуємо на деко і випікаємо в попередньо прогрітій до 210 градусів духовці до бажаного ступеня рум'яності.