Напевно кожен з вас бажає ще раз насолодитися смаком сочников з сиром як в дитинстві, а наші рецепти допоможуть вам у цьому. З них ви дізнаєтеся подробиці приготування начинки і поповните колекцію своїх рецептів двома варіантами тесту для сочников з сиром.
Як приготувати смачні сочники з сиром на сметані - класичний рецепт, як в дитинстві
Інгредієнти: Для тіста:
борошно пшеничне – 410 г; вершкове масло – 75 г; сметана – 120 г; цукровий пісок – 45 г; яєчний жовток – 1 шт.; яйце – 1 шт.; сода – 5 г; сіль – за смаком; Для начинки:
сир – 220 г; цукровий пісок – 50 г; білок одного яйця; борошно пшеничне – 30 г; ванілін – за смаком. Приготування Для начинки перетираємо сир через меленькое сито, змішуємо з борошном, додаємо збитий з цукровим піском яєчний білок, за смаком ванілін або ваніль і перемішуємо.
Для приготування тіста просіяне пшеничне борошно змішати з содою і сіллю, потім додаємо злегка збите з цукровим піском яйце, сметану, вершкове масло і заводимо м'яке еластичне тісто. Розкачуємо його до отримання пласти товщиною близько семи міліметрів і вирізаємо чашкою кола. На одну сторону кожного з них накладаємо начинку, прикриваємо другою половиною, формуючи сочник, і змащуємо зверху яєчним жовтком. Укладаємо вироби на пергаментний лист, застелений на деко, і визначаємо в прогріту до 210 градусів духовку приблизно на тридцять п'ять хвилин.
Домашні сочники з сиром - простий рецепт на кефірі
Інгредієнти: Для тіста:
борошно пшеничне – 480 г; вершкове масло – 95 г; кефір – 240 мл; цукровий пісок – 100 г; яєчний жовток – 1 шт.; яйце – 1 шт.; розпушувач – 10 г; сіль – щіпка; Для начинки:
сир – 220 г; цукровий пісок – 50 г; білок одного яйця; борошно пшеничне – 30 г; яблука – 150 р. Приготування Розбиваємо яйце з цукром, додаємо дрібку солі, розпушувач, м'яке масло і кефір і розбиваємо суміш ще раз. Потім всипаємо просіяне борошно і перемішуємо до
одержання однорідної м'якої маси. Поміщаємо її на деякий час в холодильник, щоб тісто стало більш еластичним.
Тим часом готуємо начинку шляхом змішування сиру з цукровим піском, борошном і збитим білком, додаємо попередньо очищену і нарубленное дрібненькими кубиками яблучко і знову перемішуємо.
Розкачуємо охолоджене тісто в тонкий пласт, вирізаємо з нього гуртки, накладаємо потроху начинку і звертаємо навпіл. Змащуємо поверхню виробів жовтком, розміщуємо на деко і випікаємо в попередньо прогрітій до 210 градусів духовці до бажаного ступеня рум'яності.