Як приготувати еклери в домашніх умовах?

Як приготувати еклери з білковим кремом в домашніх умовах?
Більшість десертів приховують за собою просту технологію і список інгредієнтів, а успішність результату залежить лише від уміння дотримуватися пропорції і слідувати інструкціям. Рецепт еклерів не є винятком, а тому, якщо ви вирішили взятися за випічку, докладно дотримуйтесь рекомендацій описаним нижче.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Перед тим, як приготувати заварне тісто для еклерів, пропустіть борошно через сито і збийте всі яйця разом. Поставте на вогонь каструльку з водою і шматочками масла в ній. Коли рідина закипить, всипте в воду пропущену через сито борошно і замісіть тісто так, щоб воно легко відходило від стінок. Потримайте ком заварного тіста на вогні при постійному перемішуванні, воно повинне залишати тонкий білястий наліт на стінках посуду. Зніміть сотейник з вогню, перемішайте масу і почніть порціями вливати в заварне тісто збиті яйця, постійно опрацьовуючи суміш

Якщо ви не знаєте, як приготувати крем для еклерів , то нічого простіше не придумаєш. Нашим наповнювачем для тістечок стане італійська меренга, просто кажучи – білковий заварний крем. Для нього влийте білки кімнатної температури в чисту знежирену оцтом миску, потім всипте лимонну кислоту в збийте все до стійких піків. Залийте цукровий пісок 35 мл води і поставте на середній вогонь. Коли сироп досягне температури в 120 градусів (проба на м'який кулька) почніть порціями вливати його до білкової маси, інтенсивно збиваючи останню міксером на самій високій швидкості. Перекладіть крем в мішок або шприц і з їх допомогою наповніть порожні оболонки з заварного тіста. Готові еклери можна занурити в шоколад, а можна просто посипати цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирний крем для еклерів
Напевно всі пробували заварне тістечко або еклер. І навіть багато їх готують самостійно. Найбільш поширеним наповненням для цього ласощі є варена

Заварне тісто для еклерів – рецепт
Свою назву тісто для еклерів отримало завдяки особливій технології приготування, так як воно дійсно заварюється на вогні. Технологія ця не так

Еклери в домашніх умовах
Еклери з начинкою, напевно, пробував кожен. Сьогодні їх готують з абсолютно різними наповненнями. Це може бути і солодкий крем і пікантна сирна

Еклери - рецепт
Чудова ніжна основа та чудовий танучий крем - цими якостями може володіти тільки заварне тістечко або еклер. Смак цього неперевершеного десерту

Тісто для еклерів
Напевно, кожен пробував заварне тістечко або невеликі еклери з різноманітними начинками і всі знають, що це ласощі так любимо багатьма за його ніжну

Білковий заварний крем
Заварний крем використовують в якості начинки для тортів, пирогів, тістечок, еклерів. І сьогодні ми детально розберемося, як приготувати білковий