Еклери зі згущеним молоком

Рецепт еклерів зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для тіста:
Для наповнення:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати еклери зі згущеним молоком. У каструльку наливаємо воду, ставимо на вогонь і додаємо масло і сіль. Доводимо до кипіння, додаємо борошно, безперервно при цьому, заважаючи масу до тих пір, поки тісто не завариться і утворюється клубок.
Після цього готову масу трохи охолоджуємо, розбиваємо яйце і розмішуємо до гладкості. Потім додаємо друге яйце, вимішуємо і продовжуємо далі за цим же принципом. Тепер викладаємо тісто на змащене маслом деко столовою ложкою, змоченою у воді, надаючи йому форму батончиків. Випікаємо еклери в духовій шафі, розігрітій до температури 210-220 градусів. Духовку протягом півгодини не відкриваємо, щоб наша випічка не опало.
Готовність ласощі перевіряємо зубочисткою – вони повинні бути порожніми всередині і рум'яними зовні. Остиглі еклери наповнюємо кремом, в нашому випадку згущеним молоком, через дірочку збоку чайною ложкою або за допомогою кондитерського шприца. Готове ласощі прибираємо на кілька годин в холодильник для застигання. Перед подачею на стіл, перекладаємо тістечка на велике блюдо, посипаємо цукровою пудрою і кличемо всіх на чай.
Еклери з вареним згущеним молоком
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для глазурі:
Приготування
Отже, у каструлю наливаємо воду, молоко, кладемо масло і доводимо все до кипіння. Кип'ятимо на повільному вогні 5-10 хвилин, вимикаємо газ і швиденько висипаємо в каструльку, просіяне борошно заздалегідь. Ретельно розмішуємо тісто, щоб воно вийшло одним комком і відставало від стіночок каструлі.
Після цього перекладаємо його в чашу кухонного комбайна і чекаємо, поки тісто злегка подостынет і не буде гарячим. Потім включаємо прилад і поступово на повільній швидкості починаємо вводити по одному яйця. Тісто у результаті повинно вийти глянцевим, хорошої консистенції.
Акуратно перекладаємо його в кондитерський мішок, деко застеляємо папером для випічки і видавлюємо тісто смужками на невеликій відстані один від одного. Відправляємо еклери випікатися в розігріту до 200 градусів духовку і печемо хвилин 10 не відкриваючи дверцята шафи. Потім зменшуємо температуру до 175 градусів і готуємо ще 10 хвилин.
А ми цим часом, поки давайте приготуємо начинку для еклерів зі згущеним молоком.

Рекомендуємо добрі рецепти

Еклери в домашніх умовах
Еклери з начинкою, напевно, пробував кожен. Сьогодні їх готують з абсолютно різними наповненнями. Це може бути і солодкий крем і пікантна сирна

Еклери - рецепт
Чудова ніжна основа та чудовий танучий крем - цими якостями може володіти тільки заварне тістечко або еклер. Смак цього неперевершеного десерту

Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий

Трубочки зі згущеним молоком
Трубочки зі згущеним молоком - це дивовижне ласощі з дитинства. Приготувати його в домашніх умовах досить просто, і ми зараз розповімо. Читаємо наші

Заварні еклери
Еклери - це смачні тістечка начинені кремом. І сьогодні ми детально розповімо, як їх приготувати з заварним кремом. Таке дивовижне ласощі неодмінно

Кекс зі згущеним молоком
Кекс - це дивовижна випічка до чашки чаю або кави в сімейному колі. І головне приготувати його досить просто. І сьогодні ми поговоримо про те, як