Печиво «Гусячі лапки» з сиру
Пропонуємо вам приготувати дуже смачне печиво з сиру з цікавою назвою «Гусячі лапки». Готуватися воно досить просто, а результат вражає. Таке печиво тане в роті і приводить у захват своїм смаком, як дітей, так і дорослих.
Інгредієнти:
маргарин вершковий – 300 г;
борошно – 500-600 г;
сир – 550 г;
цукровий пісок – 120 г;
сода, погашена оцтом – 2/3 ч. ложки;
сіль – щіпка;
ванілін – за бажанням і смаком.
Приготування
Розм'якшений маргарин розминаємо з просіяним борошном до дрібної крихти. Трохи збиваємо яйця з однією третиною цукрового піску і дрібкою солі, додаємо до сиру і перемішуємо, за бажанням приправивши ваніліном. Тепер з'єднуємо борошняну і сирну масу і замішуємо тісто, при необхідності додаючи ще борошно. Поміщаємо його на сорок хвилин у холодильник. Далі з тіста формуємо невеличкі кульки і придавлюємо їх, щоб вийшли тоненькі коржі. Опускаємо їх у цукрі і складаємо спочатку в півколо, а потім в трикутник. На напівкруглої стороні, робимо за допомогою ножа два розрізи і поміщаємо на присипаний борошном деко. Випікаємо печиво в нагрітій до 200 градусів духовці двадцять п'ять хвилин.
Інгредієнти:
масло вершкове – 200 г;
борошно – 2 склянки з гіркою;
сир – 200 г;
цукровий пісок – 60 г;
розпушувач – 12 м;
ванільний цукор – 12 г;
сіль – щіпка
цукрова пудра.
Приготування
У глибокий посуд поміщаємо сир, м'яке вершкове масло, цукровий пісок, сіль і ванільний цукор і розтираємо до утворення пухкої однорідної маси. Змішати просіяне борошно з розпушувачем і, потроху підсипаючи до сирно-вершковою масою, замішуємо м'яке, податливе тісто. Посуд з тестом поміщаємо в холодильник на сорок хвилин. Поки тісто охолоджується, деко вистилаємо пергаментним папером і промазуємо її маслом, прогріваємо духовку до 190 градусів.
Тепер невеликі порції тіста закладаємо в ручну м'ясорубку і прокручуємо, поки з її решітки не здасться локшина з тіста довжиною шість-сім сантиметрів. Відрізаємо тісто гострим ножем, підтримуючи його знизу, стискаємо з боку зрізу, надаючи форму гусячої лапки, і викладаємо на підготовлений раніше деко. Випікаємо печиво «Гусячі лапки» в розігрітій духовці двадцять-двадцять п'ять хвилин.
Потім даємо охолонути, і присипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
масло вершкове – 210 г;
борошно – 2 склянки;
сир – 210 г;
яєчні жовтки – 2 шт.;
цукровий пісок – 200 г;
розпушувач – 7 г;
вода – 35 мл;
Приготування
За дві години до приготування кладемо вершкове масло в морозильну камеру. Потім натираємо його на середній тертці і змішуємо з сиром. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і розтираємо масу пальцями до утворення дрібної крихти. Тепер вливаємо воду, додаємо жовтки і замішуємо круте тісто. Ставимо його на шістдесят хвилин у холодильник. Поки тісто застигає, вистилаємо деко пергаментним папером і присипаємо борошном. Потім частинами розкачуємо його тонким шаром, склянкою або чашкою діаметром приблизно сім міліметрів вирізаємо кружечки, кожен з яких однією стороною мачає в цукровому піску і звертаємо навпіл цукром всередину. Також чинимо ще раз. На отриманому трикутнику з округлою боку притискаємо тісто трохи виделкою, і потім знову в цукрі. Викладаємо печиво на приготований раніше деко цукрових стороною догори і випікаємо в заздалегідь прогрітій до 195 градусів духовці двадцять хвилин або до красивої рум'яності.
Рецепт сирного печива «Гусячі лапки»
Інгредієнти:
Приготування
Розм'якшений маргарин розминаємо з просіяним борошном до дрібної крихти. Трохи збиваємо яйця з однією третиною цукрового піску і дрібкою солі, додаємо до сиру і перемішуємо, за бажанням приправивши ваніліном. Тепер з'єднуємо борошняну і сирну масу і замішуємо тісто, при необхідності додаючи ще борошно. Поміщаємо його на сорок хвилин у холодильник. Далі з тіста формуємо невеличкі кульки і придавлюємо їх, щоб вийшли тоненькі коржі. Опускаємо їх у цукрі і складаємо спочатку в півколо, а потім в трикутник. На напівкруглої стороні, робимо за допомогою ножа два розрізи і поміщаємо на присипаний борошном деко. Випікаємо печиво в нагрітій до 200 градусів духовці двадцять п'ять хвилин.
Печиво «Гусячі лапки», пропущене через м'ясорубку
Інгредієнти:
Приготування
У глибокий посуд поміщаємо сир, м'яке вершкове масло, цукровий пісок, сіль і ванільний цукор і розтираємо до утворення пухкої однорідної маси. Змішати просіяне борошно з розпушувачем і, потроху підсипаючи до сирно-вершковою масою, замішуємо м'яке, податливе тісто. Посуд з тестом поміщаємо в холодильник на сорок хвилин. Поки тісто охолоджується, деко вистилаємо пергаментним папером і промазуємо її маслом, прогріваємо духовку до 190 градусів.
Тепер невеликі порції тіста закладаємо в ручну м'ясорубку і прокручуємо, поки з її решітки не здасться локшина з тіста довжиною шість-сім сантиметрів. Відрізаємо тісто гострим ножем, підтримуючи його знизу, стискаємо з боку зрізу, надаючи форму гусячої лапки, і викладаємо на підготовлений раніше деко. Випікаємо печиво «Гусячі лапки» в розігрітій духовці двадцять-двадцять п'ять хвилин.
Потім даємо охолонути, і присипаємо цукровою пудрою.
Печиво «Гусячі лапки» з сиру на жовтках
Інгредієнти:
Приготування
За дві години до приготування кладемо вершкове масло в морозильну камеру. Потім натираємо його на середній тертці і змішуємо з сиром. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і розтираємо масу пальцями до утворення дрібної крихти. Тепер вливаємо воду, додаємо жовтки і замішуємо круте тісто. Ставимо його на шістдесят хвилин у холодильник. Поки тісто застигає, вистилаємо деко пергаментним папером і присипаємо борошном. Потім частинами розкачуємо його тонким шаром, склянкою або чашкою діаметром приблизно сім міліметрів вирізаємо кружечки, кожен з яких однією стороною мачає в цукровому піску і звертаємо навпіл цукром всередину. Також чинимо ще раз. На отриманому трикутнику з округлою боку притискаємо тісто трохи виделкою, і потім знову в цукрі. Викладаємо печиво на приготований раніше деко цукрових стороною догори і випікаємо в заздалегідь прогрітій до 195 градусів духовці двадцять хвилин або до красивої рум'яності.
Рекомендуємо добрі рецепти
Здобне печиво
Смачне, ніжне, ароматне здобне печиво – прекрасний варіант сніданку: воно поживне і дозволить легко нагодувати сім'ю, а калорії чудово переробляться
Печиво з жовтків
З решти без діла жовтків, як варених, так і сирих, спробуйте спекти смачне і незвичайне печиво. У рецептах, представлених далі, ви знайдете
Печиво «Гусячі лапки»
Що приходить вам на думку при згадці назви «Гусячі лапки»? Правильно, смачне печиво з цукром. Робиться воно, як правило, з сиру, що дає вам
Пісочне печиво з варенням
Пісочне печиво з варенням - це смачне ласощі, яка чарівним чином повертає нас у дитинство. Здивуйте своїх близьких і друзів, приготувавши цей
Сирне печиво «Трикутники»
Ви любите сир? Тоді пропонуємо вам спекти дивовижне сирне печиво «Трикутники». Така випічка готуватися досить швидко, і виходить ніжною і
Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що