Печиво з геркулесу

Печиво з геркулесу – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Поки масло кімнатної температури збивається в пишний крем разом з цукром, кавомолкою або високошвидкісним блендером, перетворіть пластівці геркулеса в борошно і з'єднайте її з борошном пшеничним. До сухим складовим додайте соду і морську сіль, а любителі аромату ванілі також можуть покласти трохи ваніліну. Туди ж всипте і сушену вишню. Додайте до вівсянці масляний крем і яйце, а потім розділіть тісто на 48 порцій. Кожну з порцій скачайте і покладіть на деко з пергаментом. Випікайте печиво з геркулесу 11-12 хвилин при 175 градусах.
Печиво з геркулесу і банана
Інгредієнти:
Приготування
Злегка збийте Блендером пластівці геркулеса так, щоб серед вівсяної муки траплялися і цілі шматочки. З'єднайте мелений геркулес з борошном, корицею, розпушувачем, какао і крихтами шоколаду. Збийте яйця з цукровим піском, а отриману масу змішайте з маслом і пюрированным бананом. З'єднайте рідини з сухими інгредієнтами, столовою ложкою відміряйте порції печива і викладіть їх на деко. Випікайте ласощі при 175 градусах 18-20 хвилин.
Печиво з геркулесу без борошна
Інгредієнти:
Приготування
Засипте вівсяні пластівці в блендер і збийте до утворення борошна. Вівсяну муку змішайте з картопляним крохмалем і розпушувачем. Шоколад довільно подрібніть. М'яке вершкове масло перетворіть в білосніжний крем збивши його з цукровим піском і яйцем. Додайте масляний крем до вівсяному борошні, а отримане тісто доповніть шоколадною крихтою. Розділіть суміш на 14-16 порцій, розкатати кожну кулю і перемістіть на пергамент. Випікайте 12-14 хвилин при 180 градусах.
Печиво з геркулесу і кефіру
Інгредієнти:
Приготування
Збивши масло з тростинним цукром, влийте в масляний крем кефір і додайте соду. З'єднайте геркулес з борошном, морською сіллю і корицею. До пластівців додайте родзинки і залийте все масляною сумішшю. Сформуйте порції отриманої суміші і викладіть на лист пергаменту. 15-17 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці і печиво буде готово.
Печиво з геркулесу з медом

Інгредієнти:
Приготування
Змішавши мед і масло, всипте до них обидва види вівсяних пластівців, сушену журавлину, насіння і прянощі. Збийте гарбузове пюре з яйцями і влийте до вівсяної суміші. Розділіть отримане тісто на порції, викладіть їх на деко і випікайте 17-20 хвилин при 165 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печиво з вівсянки
Смачне і недороге домашнє печиво з вівсяних пластівців готується дуже просто. Якщо хочете пригостити своїх малят дійсно корисним ласощами, цей рецепт

Вівсяне печиво з бананом
Вівсяне печиво з бананом приготувати дуже просто, але ще швидше воно з'їдається, особливо якщо ви любите вівсяну випічку. Мабуть, це найбільш швидке

Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в

Пісне вівсяне печиво
Розповімо про чудовому варіанті вівсяного печива – пісному. Приготуйте його на сніданок або просто так, для підняття настрою за чашкою гарячого

Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його

Вівсяне печиво з шоколадом
Якщо вам набридла магазинна випічка, зробіть для своїх близьких сюрприз, побалуєте їх новим і незвичайним рецептом. Вівсяне печиво з шматочками