Печиво з геркулесу
Геркулес хороший не тільки для варіння ситної каші на сніданок, але і для приготування корисних солодощів, ніби вівсяного печива. Просте в приготуванні і зручний в транспортуванні, воно може стати вашим перекусу на роботі чи навчанні, багатим джерелом енергії перед тренуванням і просто відмінним компаньйоном для чашки чаю.
Інгредієнти:
тростинний цукор - 165 г;
сода - 1 ч. ложка;
вівсяні пластівці - 155 г;
жменю сушеної вишні;
борошно - 220 г;
масло вершкове - 205 г;
білий шоколад - 120 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Поки масло кімнатної температури збивається в пишний крем разом з цукром, кавомолкою або високошвидкісним блендером, перетворіть пластівці геркулеса в борошно і з'єднайте її з борошном пшеничним. До сухим складовим додайте соду і морську сіль, а любителі аромату ванілі також можуть покласти трохи ваніліну. Туди ж всипте і сушену вишню. Додайте до вівсянці масляний крем і яйце, а потім розділіть тісто на 48 порцій. Кожну з порцій скачайте і покладіть на деко з пергаментом. Випікайте печиво з геркулесу 11-12 хвилин при 175 градусах.
Інгредієнти:
борошно - 120 г;
натуральний какао-порошок - 15 г;
геркулес - 75 г;
банан - 65 г;
яйце - 1 шт.;
рослинна олія - 60 мл;
розпушувач - 1 1/2 ч. ложки;
щіпка меленої кориці;
цукровий пісок - 145 г;
жменя шоколадної крихти.
Приготування
Злегка збийте Блендером пластівці геркулеса так, щоб серед вівсяної муки траплялися і цілі шматочки. З'єднайте мелений геркулес з борошном, корицею, розпушувачем, какао і крихтами шоколаду. Збийте яйця з цукровим піском, а отриману масу змішайте з маслом і пюрированным бананом. З'єднайте рідини з сухими інгредієнтами, столовою ложкою відміряйте порції печива і викладіть їх на деко. Випікайте ласощі при 175 градусах 18-20 хвилин.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці - 195 г;
крохмаль - 10 г;
розпушувач - 1/2 ч. ложки;
цукровий пісок - 85 м;
яйце - 1 шт.;
чорний шоколад - 95 г;
вершкове масло - 115 р.
Приготування
Засипте вівсяні пластівці в блендер і збийте до утворення борошна. Вівсяну муку змішайте з картопляним крохмалем і розпушувачем. Шоколад довільно подрібніть. М'яке вершкове масло перетворіть в білосніжний крем збивши його з цукровим піском і яйцем. Додайте масляний крем до вівсяному борошні, а отримане тісто доповніть шоколадною крихтою. Розділіть суміш на 14-16 порцій, розкатати кожну кулю і перемістіть на пергамент. Випікайте 12-14 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
тростинний цукор - 175 г;
вершкове масло - 195 г;
кефір - 240 мл;
борошно - 235 г;
сода - 5 г;
морська сіль, кориця - по щіпці;
жменю родзинок;
геркулес - 240 р.
Приготування
Збивши масло з тростинним цукром, влийте в масляний крем кефір і додайте соду. З'єднайте геркулес з борошном, морською сіллю і корицею. До пластівців додайте родзинки і залийте все масляною сумішшю. Сформуйте порції отриманої суміші і викладіть на лист пергаменту. 15-17 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці і печиво буде готово.
Інгредієнти:
рослинне масло - 65 мл;
мед - 65 мл;
геркулес - 80 г;
вівсяна каша швидкого приготування - 80 г;
сушена журавлина, гарбузове насіння - по 2/3 ст.;
гарбузове пюре - 120 г;
яйця - 2 шт.;
кориця, гвоздика, мускат - по щіпці.
Приготування
Змішавши мед і масло, всипте до них обидва види вівсяних пластівців, сушену журавлину, насіння і прянощі. Збийте гарбузове пюре з яйцями і влийте до вівсяної суміші. Розділіть отримане тісто на порції, викладіть їх на деко і випікайте 17-20 хвилин при 165 градусах.
Печиво з геркулесу – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Поки масло кімнатної температури збивається в пишний крем разом з цукром, кавомолкою або високошвидкісним блендером, перетворіть пластівці геркулеса в борошно і з'єднайте її з борошном пшеничним. До сухим складовим додайте соду і морську сіль, а любителі аромату ванілі також можуть покласти трохи ваніліну. Туди ж всипте і сушену вишню. Додайте до вівсянці масляний крем і яйце, а потім розділіть тісто на 48 порцій. Кожну з порцій скачайте і покладіть на деко з пергаментом. Випікайте печиво з геркулесу 11-12 хвилин при 175 градусах.
Печиво з геркулесу і банана
Інгредієнти:
Приготування
Злегка збийте Блендером пластівці геркулеса так, щоб серед вівсяної муки траплялися і цілі шматочки. З'єднайте мелений геркулес з борошном, корицею, розпушувачем, какао і крихтами шоколаду. Збийте яйця з цукровим піском, а отриману масу змішайте з маслом і пюрированным бананом. З'єднайте рідини з сухими інгредієнтами, столовою ложкою відміряйте порції печива і викладіть їх на деко. Випікайте ласощі при 175 градусах 18-20 хвилин.
Печиво з геркулесу без борошна
Інгредієнти:
Приготування
Засипте вівсяні пластівці в блендер і збийте до утворення борошна. Вівсяну муку змішайте з картопляним крохмалем і розпушувачем. Шоколад довільно подрібніть. М'яке вершкове масло перетворіть в білосніжний крем збивши його з цукровим піском і яйцем. Додайте масляний крем до вівсяному борошні, а отримане тісто доповніть шоколадною крихтою. Розділіть суміш на 14-16 порцій, розкатати кожну кулю і перемістіть на пергамент. Випікайте 12-14 хвилин при 180 градусах.
Печиво з геркулесу і кефіру
Інгредієнти:
Приготування
Збивши масло з тростинним цукром, влийте в масляний крем кефір і додайте соду. З'єднайте геркулес з борошном, морською сіллю і корицею. До пластівців додайте родзинки і залийте все масляною сумішшю. Сформуйте порції отриманої суміші і викладіть на лист пергаменту. 15-17 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці і печиво буде готово.
Печиво з геркулесу з медом
Інгредієнти:
Приготування
Змішавши мед і масло, всипте до них обидва види вівсяних пластівців, сушену журавлину, насіння і прянощі. Збийте гарбузове пюре з яйцями і влийте до вівсяної суміші. Розділіть отримане тісто на порції, викладіть їх на деко і випікайте 17-20 хвилин при 165 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з вівсянки
Смачне і недороге домашнє печиво з вівсяних пластівців готується дуже просто. Якщо хочете пригостити своїх малят дійсно корисним ласощами, цей рецепт
Вівсяне печиво з бананом
Вівсяне печиво з бананом приготувати дуже просто, але ще швидше воно з'їдається, особливо якщо ви любите вівсяну випічку. Мабуть, це найбільш швидке
Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
Пісне вівсяне печиво
Розповімо про чудовому варіанті вівсяного печива – пісному. Приготуйте його на сніданок або просто так, для підняття настрою за чашкою гарячого
Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його
Вівсяне печиво з шоколадом
Якщо вам набридла магазинна випічка, зробіть для своїх близьких сюрприз, побалуєте їх новим і незвичайним рецептом. Вівсяне печиво з шматочками