Печиво з вівсянки
Якщо вам хочеться поласувати корисним печивом , то робіть вибір на користь тих рецептів, які містять найбільшу кількість злаків, наприклад, вівса. Вівсяні пластівці вже давно стали постійними гостями в рецептах корисної випічки, а печиво на їх основі є класикою, яку ми будемо інтерпретувати на свій манер у наступних рецептах.
Інгредієнти:
банани - 240 г;
кокосове масло - 25 мл;
мелені насіння льону - 5 г;
вода - 45 мл;
рослинна олія - 60 мл;
вівсяні пластівці - 1 1/2 ст.;
кленовий сироп або мед - 40 мл;
мелена кориця - 1 ч. ложка;
розпушувач - 1 ч. ложка;
сушена журавлина - 25 г;
шоколадна крихта - 75 р.
Приготування
Поки духова шафа доходить до чергової температури 180 градусів, залийте насіння льону водою і залиште їх розбухнути. Поки льон вбирає воду і стає в'язким (у підсумку саме цей інгредієнт замінить нам яйце), пюрируем банани з кокосовим і рослинним маслом, додаємо корицю, вівсянку і розпушувач. В останню чергу вливаємо набряклі насіння льону, підсолоджувач і закладаємо добавки у вигляді шоколадної крихти і журавлини.
Розділивши суміш на 12 порцій, формуємо з кожної печиво і розкладаємо на аркуші пергаменту. Випікаємо 11 хвилин і охолодити перед дегустацією.
Інгредієнти:
вівсяне борошно - 130 г;
кукурудзяне борошно - 90 г;
кокосова стружка - 45 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
мед - 55 мл;
рослинна олія - 30 мл;
лимонний сік - 30 мл;
яйце - 1 шт.;
молоко - 190 мл;
сир - 80 р.
Приготування
Духова шафа залиште розігріватися до 175 градусів. Деко накрийте промасленим пергаментом.
В одній посуді з'єднайте вівсянку з кукурудзяним борошном і розпушувачем. Окремо збийте яйце з медом і маслом, додайте молоко і сік лимона. У посуд із рідинами покладіть сир і всипте всі сухі інгредієнти. Замісіть тісто, розділіть його на порції і розкладіть їх на деку. Випікайте 18 хвилин або до тих пір, поки краю печива не підрум'яняться.
Приготувати печиво без борошна не проблема, якщо під рукою є вівсяні пластівці. Перемолу останні з допомогою кавомолки або блендера ви отримаєте здоровий замінник пшеничного борошна для всієї вашої випічки.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці - 1 1/2 ст.;
сода, мелена кориця - по 1 ч. ложці;
яйце - 1 шт.;
цукор - 45 г;
рослинне масло - 120 мл;
жменя шоколадної крихти.
Приготування
3/4 всіх вівсяних пластівців збийте блендером в борошно. Змішайте борошно з цілими пластівцями, содою, меленою корицею і шоколадом. Окремо збийте яйце з рослинним маслом і цукром. Поєднавши сухі інгредієнти з рідинами, сформуйте з отриманої маси 15-18 окремих печеньок, кожну з них злегка розплющить долонею на застеленому пергаментом деко. Печиво з вівсянки слід випікати 9-10 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
пшеничне борошно - 90 г;
кокосова олія - 60 мл;
сода, мелена кориця - по 1 ч. ложці;
щіпка мускатного горіха;
цукор - 65 г;
ванільна паста - 5 мл;
яйце - 1 шт.;
терта морква - 1 ст.;
вівсяні пластівці - 1 1/2 ст.;
кокосова стружка - 35 г;
жменю горіхів і родзинок.
Приготування
Духовку доведіть до температури 180 градусів. Змішайте борошно з вівсяними пластівцями, кокосом, горіхами і родзинками, прянощами, содою і цукром. Яйця збийте з кокосовим маслом і додайте натерту і добре віджату моркву. Змішайте сухі інгредієнти з рідинами до отримання пластичної маси і сформуйте з неї 18 порцій печива. Випікайте спів з вівсянки протягом 11 хвилин. Перед дегустацією охолодіть.
Печиво з банана і вівсянки
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа доходить до чергової температури 180 градусів, залийте насіння льону водою і залиште їх розбухнути. Поки льон вбирає воду і стає в'язким (у підсумку саме цей інгредієнт замінить нам яйце), пюрируем банани з кокосовим і рослинним маслом, додаємо корицю, вівсянку і розпушувач. В останню чергу вливаємо набряклі насіння льону, підсолоджувач і закладаємо добавки у вигляді шоколадної крихти і журавлини.
Розділивши суміш на 12 порцій, формуємо з кожної печиво і розкладаємо на аркуші пергаменту. Випікаємо 11 хвилин і охолодити перед дегустацією.
Печиво з вівсянки і сиру – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Духова шафа залиште розігріватися до 175 градусів. Деко накрийте промасленим пергаментом.
В одній посуді з'єднайте вівсянку з кукурудзяним борошном і розпушувачем. Окремо збийте яйце з медом і маслом, додайте молоко і сік лимона. У посуд із рідинами покладіть сир і всипте всі сухі інгредієнти. Замісіть тісто, розділіть його на порції і розкладіть їх на деку. Випікайте 18 хвилин або до тих пір, поки краю печива не підрум'яняться.
Як зробити печиво з вівсянки без борошна?
Приготувати печиво без борошна не проблема, якщо під рукою є вівсяні пластівці. Перемолу останні з допомогою кавомолки або блендера ви отримаєте здоровий замінник пшеничного борошна для всієї вашої випічки.
Інгредієнти:
Приготування
3/4 всіх вівсяних пластівців збийте блендером в борошно. Змішайте борошно з цілими пластівцями, содою, меленою корицею і шоколадом. Окремо збийте яйце з рослинним маслом і цукром. Поєднавши сухі інгредієнти з рідинами, сформуйте з отриманої маси 15-18 окремих печеньок, кожну з них злегка розплющить долонею на застеленому пергаментом деко. Печиво з вівсянки слід випікати 9-10 хвилин при 180 градусах.
Печиво з моркви і вівсянки
Інгредієнти:
Приготування
Духовку доведіть до температури 180 градусів. Змішайте борошно з вівсяними пластівцями, кокосом, горіхами і родзинками, прянощами, содою і цукром. Яйця збийте з кокосовим маслом і додайте натерту і добре віджату моркву. Змішайте сухі інгредієнти з рідинами до отримання пластичної маси і сформуйте з неї 18 порцій печива. Випікайте спів з вівсянки протягом 11 хвилин. Перед дегустацією охолодіть.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з вівсяних пластівців
Сьогодні ми пропонуємо вам рецепт самого швидкого і дуже простого в приготуванні пирога з вівсяних пластівців. Його аромат і незвичайний смак значно
Вівсяне печиво з бананом
Вівсяне печиво з бананом приготувати дуже просто, але ще швидше воно з'їдається, особливо якщо ви любите вівсяну випічку. Мабуть, це найбільш швидке
Печиво з банана і вівсянки
Сьогодні ми пропонуємо вам спекти до чаю неймовірно смачне і дуже корисне печиво з вівсянки і бананів. Приготувати їх зовсім не складно, але в
Пісне вівсяне печиво
Розповімо про чудовому варіанті вівсяного печива – пісному. Приготуйте його на сніданок або просто так, для підняття настрою за чашкою гарячого
Вівсяне печиво на кефірі
Вівсяне печиво - дуже популярний вид випічки не тільки з-за свого чудового смаку. Це ласощі, також славиться своєю користю, особливо, якщо його
Вівсяне печиво з шоколадом
Якщо вам набридла магазинна випічка, зробіть для своїх близьких сюрприз, побалуєте їх новим і незвичайним рецептом. Вівсяне печиво з шматочками