Торт «Ніжність»

Торт «Фруктова ніжність» – рецепт
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Для крему розводимо в окремій мисці желатин в трохи теплій кип'яченій воді, нехай набухає.
Тепер бісквіт . Яєчні жовтки відділяємо від білків і розтираємо з цукром. Білки окремо збиваємо міксером до стану стійкої піни. Змішуємо в мисці те й інше і потроху додаємо просіяне борошно, крохмаль, ром і ваніль. Міксером промешиваем тісто, заливаємо його у форму, змащену вершковим маслом. Випікаємо бісквітний корж в духовій шафі протягом 20-25 хвилин (температура близько 200°С).
Приготуємо крем. Змішуємо какао-порошок з цукровою пудрою, додаємо розтоплений шоколад (половину плитки). З'єднуємо шоколадну суміш з йогуртом, желатиновий проціджений розчин, додаємо 30 мл вишневого соку і перемішуємо.
Коли корж готовий витягуємо його з форми, розрізаємо збоку, виходить два коржа, один з них буде підкладкою. Обмазуємо підкладку кремом і викладаємо одним шаром упереміш круглі скибочки бананів, ківі і вишеньки без кісточок. Зверху обливаємо шаром крему і накриваємо другим коржем пористої стороною вгору. Обмазуємо верхній корж кремом і знову викладаємо шар фруктів. Обливаємо торт кремом і – в прохолоду на 3-5 годин, хай просочиться і застигне. Такий торт безумовно може називатися «Фруктова ніжність» (фрукти можуть бути і іншими).
Торт «Ніжність» сирний – рецепт без випічки
Інгредієнти:
Желатин заливаємо теплою водою в окремій чашці (починаємо готувати, коли набубнявіє і розчиниться).
Крекери занурюємо в молоко і викладаємо на страву підкладку.
Сир розминаємо виделкою, додаємо трохи йогурту і мелені горіхи в бажаному кількості, перемішуємо. Трохи прогріваємо фруктовий сік з цукром, щоб цукор розчинився. Трохи охолоджуємо і додаємо проціджений через сито желатиновий розчин. З'єднуємо фруктово-желатинову суміш з сирною масою.

Лопаткою викладаємо шар сирно-фруктово-желейною маси поверх підкладки з печива (повинна піти половина обсягу). Наступним шаром викладаємо тонкі скибочки фруктів, перемішаних з ягодами. Викладаємо шар крекерів. В залишок сирної маси можна додати какао-порошку, змішаного з цукром + трохи кориці. Викладаємо ще один шар сирної маси, зверху – скибочки фруктів, ягоди і в холодильник на 3 години.
Торт «Ніжність» відповідні назви у нас точно вийшли, подаємо їх з чаєм, кавою або ройбушем.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт «Посмішка негра» – рецепт
Торт з унікальною назвою «Посмішка негра» - це всього лише шоколадні бісквіти з прошарком повітряного безе посередині. Але тим не менш, такий простий

«Графські руїни» – рецепт
«Графські руїни» - торт, який подобається практично всім. Тому, якщо ви вибираєте рецепт смачного торта для свята або просто до чаю, зупиніть свій

Торт «День і ніч»
Всі ми любимо іноді побалувати себе і близьких смачною випічкою до чаю. Торт «День і ніч» якраз підійде для такого випадку. Бісквітні коржі зі

Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать

Торт «Сметанник» – рецепт
«Сметанник» - ніжний бісквітний торт, на основі сметани. Приготувати його досить просто, головне мати під рукою всі необхідні інгредієнти і кілька

Сирний торт без випічки
Сирний торт без випічки - прекрасний десерт для дітей і не тільки! Сир без термічної обробки зберігає всі свої корисні властивості, при цьому такий