Торт «Норка крота»
Багато торти отримують свою назву на честь незвичайного зовнішнього вигляду, наш сьогоднішній герой теж не виняток. «Норка крота» дійсно зовні нагадує притулок милого насекомоядного, правда, під крихтою з бісквіту ховається не кріт, а шапка з ніжного крему з додаванням фруктів і шоколаду.
Банани в основі бісквітного тортика «Норка крота» – класичне рішення. Стиглі, м'які і солодкі плоди чудово поєднуються з шоколадом і збитими вершками, тому, якщо вам не доводилося знайомиться з цим рецептом раннє, для першого приготування рекомендуємо саме цей рецепт.
Інгредієнти:
Для крему:
вершки для збивання - 473 мл;
желатин (порошок) - 5 г;
цукрова пудра - 80 г;
молочний шоколад (тертий) - 3 ст. ложки;
суха суміш для бананового пудингу - 6 р.
Для основи:
вершкове масло - 100 г;
цукровий пісок - 70 г;
сметана - 230 г;
сода - 3 г;
яйця - 2 шт.;
розпушувач - 3 г;
какао-порошок - 30 г;
борошно - 350 г;
банани - 6 шт.
Приготування
Насамперед ставимо за духовку доходити до температури 170°С. Поки шафа розігрівається, беремося за тісто. Розтоплюємо масло, змішуємо зі сметаною, яйцями і цукром. Окремо змішуємо борошно з розпушувачем, содою і какао. Змішуємо сухі і вологі інгредієнти, а готове однорідне тісто перелити в підготовлену форму. Бісквіт буде готовий через 45 хвилин випікання.
Поки тісто запікається, холодні вершки збиваємо з дрібкою солі до стійких піків. Розчиняємо желатин у воді і починаємо поступово вливати до збитим вершкам, не зупиняючи роботу міксера. Поступово підсипаємо цукрову пудру і банановий пудинг з тертим шоколадом.
За допомогою ложки виймаємо частину м'якоті з остиглого бісквіта не торкаючись стінки. В отриману порожнину викладаємо банани, зверху розміщуємо кремову масу зі збитих вершків і залишаємо торт охолонути в холодильнику. Внутрішню частину бісквіта кришимо і посипаємо нею наш смачний тортик «Норка крота» перед подачею.
Якщо ви хочете приготувати торт «Норка крота» в мультиварці, то готове тісто вилийте в змащену чашу пристрою і залиште на годину при режимі «Випічка». Готовність торта, як звичайно, найзручніше перевіряти зубочисткою або сірником.
Якщо ви не сильні в десертах, то ідеальним стане рецепт ласощів без випічки. Смачно, швидко та без зайвих клопотів можна зробити торт «Норка крота», дотримуючись наших рекомендацій.
Інгредієнти:
Для основи:
шоколадне печиво - 350 г;
вершкове масло - 70 р.
Для начинки:
банани (середнього розміру) - 7 шт;
сік лимона - 10 мл;
жирні вершки для збивання - 500 мл;
сирний сир - 250 г;
цукрова пудра - 50 г;
молочний шоколад - 80 г;
печиво шоколадне - 250 р.
Приготування
Для приготування основи слід змішати крихти шоколадного печива з розтопленим вершковим маслом і викласти у форму для випікання, покривши її стінки і дно рівним шаром. Ставимо основу в холодильник на годину, а самі беремося за начинку.
Для приготування крему необхідно жирні вершки збити з лимонним соком і цукровою пудрою до твердих піків, а потім з'єднати вийшов крем з сирним сиром і тертим молочним шоколадом. Будьте обережні і дійте максимально делікатно, щоб зберегти якомога більше повітря в вершках.
Коли основа вже досить охолоне в неї можна викладати банани цілком, зверху розподілити шапку з вершкового крему і посипати торт крихтою з шоколадного печива. Ніжний торт «Норка крота» готовий до подачі на стіл відразу ж після приготування. Чи Не правда швидше не придумаєш?
Рецепт торта «Норка крота» з бананами
Банани в основі бісквітного тортика «Норка крота» – класичне рішення. Стиглі, м'які і солодкі плоди чудово поєднуються з шоколадом і збитими вершками, тому, якщо вам не доводилося знайомиться з цим рецептом раннє, для першого приготування рекомендуємо саме цей рецепт.
Інгредієнти:
Для крему:
Для основи:
Приготування
Насамперед ставимо за духовку доходити до температури 170°С. Поки шафа розігрівається, беремося за тісто. Розтоплюємо масло, змішуємо зі сметаною, яйцями і цукром. Окремо змішуємо борошно з розпушувачем, содою і какао. Змішуємо сухі і вологі інгредієнти, а готове однорідне тісто перелити в підготовлену форму. Бісквіт буде готовий через 45 хвилин випікання.
Поки тісто запікається, холодні вершки збиваємо з дрібкою солі до стійких піків. Розчиняємо желатин у воді і починаємо поступово вливати до збитим вершкам, не зупиняючи роботу міксера. Поступово підсипаємо цукрову пудру і банановий пудинг з тертим шоколадом.
За допомогою ложки виймаємо частину м'якоті з остиглого бісквіта не торкаючись стінки. В отриману порожнину викладаємо банани, зверху розміщуємо кремову масу зі збитих вершків і залишаємо торт охолонути в холодильнику. Внутрішню частину бісквіта кришимо і посипаємо нею наш смачний тортик «Норка крота» перед подачею.
Якщо ви хочете приготувати торт «Норка крота» в мультиварці, то готове тісто вилийте в змащену чашу пристрою і залиште на годину при режимі «Випічка». Готовність торта, як звичайно, найзручніше перевіряти зубочисткою або сірником.
Торт «Норка крота» без випічки – рецепт
Якщо ви не сильні в десертах, то ідеальним стане рецепт ласощів без випічки. Смачно, швидко та без зайвих клопотів можна зробити торт «Норка крота», дотримуючись наших рекомендацій.
Інгредієнти:
Для основи:
Для начинки:
Приготування
Для приготування основи слід змішати крихти шоколадного печива з розтопленим вершковим маслом і викласти у форму для випікання, покривши її стінки і дно рівним шаром. Ставимо основу в холодильник на годину, а самі беремося за начинку.
Для приготування крему необхідно жирні вершки збити з лимонним соком і цукровою пудрою до твердих піків, а потім з'єднати вийшов крем з сирним сиром і тертим молочним шоколадом. Будьте обережні і дійте максимально делікатно, щоб зберегти якомога більше повітря в вершках.
Коли основа вже досить охолоне в неї можна викладати банани цілком, зверху розподілити шапку з вершкового крему і посипати торт крихтою з шоколадного печива. Ніжний торт «Норка крота» готовий до подачі на стіл відразу ж після приготування. Чи Не правда швидше не придумаєш?
Рекомендуємо добрі рецепти
Різдвяний торт
Кожне святкове застілля закінчується чаюванням з поїданням солодкого страви, найчастіше торта. І, звичайно ж, Різдво тому не виключення. Все ж
Торт «Три шоколади»
Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
Шоколадний торт на кефірі «Фантастика»
Якщо ви - любитель солодкого або хочете побалувати своїх гостей, то шоколадний торт на кефірі «Фантастика» підійде для цього найкращим чином!
Шоколадно-банановий торт
Поєднання бананів і шоколаду, завжди безпрограшно. Ці два інгредієнти чудово доповнюють один одного. Якщо ви хочете порадувати домашніх або здивувати
Банановий торт без випічки
Якщо ваші стосунки з духовкою ще не встигли скластися, або ви перебуваєте в пошуках швидкого десерту без клопоту, то зверніть увагу на рецепт
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі