Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Класичний чізкейк

Класичний чізкейк

23-07-2015, 21:14
659
Класичний чізкейк
Існують тисячі варіацій класичного американського десерту чізкейк, але автентичної можна вважати лише одну, саме її рецепт ми і розберемо далі в подробицях.

Торт чізкейк - класичний рецепт з сиром


Основа класичного чізкейк готується з перемелених і змішаних з розтопленим маслом крекерів, а топпінгом хрусткого шару служить збитий сир «Філадельфія» . Незважаючи на те, що багато домогосподарки воліють версію без випічки класичним рецептом приготування чізкейку в духовці, якщо ви женіться за оригінальністю рецепту, то теплової обробки не уникнути.
Інгредієнти:

  • крихти з печива - 2 1/2 ст.;

  • вершкове масло - 85 м;

  • сир «Філадельфія» - 680 г;

  • цукор - 160 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • ванілін або ванільна есенція.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати класичний чізкейк, температуру духової шафи доводимо до чергової для випікання солодощів позначки 180 градусів. Тим часом покриваємо 22 см роз'ємну форму для випічки пергаментом, а її стінки змащуємо маслом.
    Як тільки всі підготовчі процедури виконані, приступаємо до приготування. Змішуємо крихти печива з розтопленим вершковим маслом, а отриману пас утрамбовуємо у форму, покриваючи все дно і частина стінок (висота бортів близько 5 см).
    У мисці збиваємо «Філадельфію» з яйцями і цукром на максимальній швидкості приблизно 3-4 хвилини. У сирну суміш додаємо ванілін як віддушки і продовжуємо збивання ще хвилину, щоб рівномірно розподілити ароматизатор в масі. Викладаємо сирну суміш на основу з печива і відправляємо класичний чізкейк в духовку на 35-40 хвилин. По закінченні приготування, даємо десерту охолонути годину, а потім витягаємо з форми, нарізаємо і подаємо.

    Класичний чізкейк – рецепт з маскарпоне


    Інгредієнти:
    Для основи:

  • крихта печива - 1 3/4 ст.;

  • цукор - 40 г;

  • вершкове масло - 60 р.


  • Для чізкейку:

  • крем-сир - 400 г;
  • Класичний чізкейк

  • сир маскарпоне - 850 г;

  • цукор - 190 г;

  • ванілін;

  • сік лимона - 15 мл;

  • яйця - 4 шт.;

  • вершки для збивання - 60 мл


  • Приготування
    Змішавши крихту з розтопленим маслом і цукром, утрамбовуємо печиво тонким шаром на дно форми. Так як сам сир маскарпоне досить м'який і текучий, його попередньо з'єднуємо з крем-сиром і яйцями, а потім все ретельно збиваємо всипати цукор і додати ваніль з лимонним соком. Через 4-5 хвилин збивання, додаємо в сирну суміш збиті вершки до стійких піків і розподіляємо все по коржу. Приготування класичного чізкейк в домашніх умовах займе не більше півтори години при 160 градусах.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Чізкейк з вишнею
    Чізкейк з вишнею
    Смачний десерт, що складається з сиру і печива, з додаванням ягід, фруктів, вершків або соку називається чізкейк. Дане ласощі виходить ароматним і
    Чізкейк в домашніх умовах
    Чізкейк в домашніх умовах
    Чізкейк – це дуже популярний вид випічки, в основі якого лежить пісочне печиво і сирна начинка. Практично у кожної господині є свій, особливий рецепт
    Лимонний чізкейк
    Лимонний чізкейк
    Лимонний чізкейк – прекрасний десерт для обіду вихідного дня, так і для свята. Приготувати смачний і корисний торт зможе кожен. Рецепт обов'язково
    Рецепт чізкейку в мультиварці
    Рецепт чізкейку в мультиварці
    Чізкейк - популярний американський десерт, який відомий у всьому світі. Його зазвичай готують з сиру філадельфія і маскарпоне. І сьогодні ми
    Чізкейк без випічки
    Чізкейк без випічки
    Десерт без клопоту - мрія будь-якої господині, прагнучи здійснити ваші кулінарні мрії, ми підібрали кілька рецептів популярного десерту "Чізкейк", не
    Чізкейк з маскарпоне
    Чізкейк з маскарпоне
    Чізкейк - дуже поширеною блюдо в європейських країнах, а також Америці. Її готують і як десерт, і як закуску. Особливу ніжність йому надає