Класичний чізкейк
Існують тисячі варіацій класичного американського десерту чізкейк, але автентичної можна вважати лише одну, саме її рецепт ми і розберемо далі в подробицях.
Основа класичного чізкейк готується з перемелених і змішаних з розтопленим маслом крекерів, а топпінгом хрусткого шару служить збитий сир «Філадельфія» . Незважаючи на те, що багато домогосподарки воліють версію без випічки класичним рецептом приготування чізкейку в духовці, якщо ви женіться за оригінальністю рецепту, то теплової обробки не уникнути.
Інгредієнти:
крихти з печива - 2 1/2 ст.;
вершкове масло - 85 м;
сир «Філадельфія» - 680 г;
цукор - 160 г;
яйця - 3 шт.;
ванілін або ванільна есенція.
Приготування
Перед тим, як приготувати класичний чізкейк, температуру духової шафи доводимо до чергової для випікання солодощів позначки 180 градусів. Тим часом покриваємо 22 см роз'ємну форму для випічки пергаментом, а її стінки змащуємо маслом.
Як тільки всі підготовчі процедури виконані, приступаємо до приготування. Змішуємо крихти печива з розтопленим вершковим маслом, а отриману пас утрамбовуємо у форму, покриваючи все дно і частина стінок (висота бортів близько 5 см).
У мисці збиваємо «Філадельфію» з яйцями і цукром на максимальній швидкості приблизно 3-4 хвилини. У сирну суміш додаємо ванілін як віддушки і продовжуємо збивання ще хвилину, щоб рівномірно розподілити ароматизатор в масі. Викладаємо сирну суміш на основу з печива і відправляємо класичний чізкейк в духовку на 35-40 хвилин. По закінченні приготування, даємо десерту охолонути годину, а потім витягаємо з форми, нарізаємо і подаємо.
Інгредієнти:
Для основи:
крихта печива - 1 3/4 ст.;
цукор - 40 г;
вершкове масло - 60 р.
Для чізкейку:
крем-сир - 400 г;
сир маскарпоне - 850 г;
цукор - 190 г;
ванілін;
сік лимона - 15 мл;
яйця - 4 шт.;
вершки для збивання - 60 мл
Приготування
Змішавши крихту з розтопленим маслом і цукром, утрамбовуємо печиво тонким шаром на дно форми. Так як сам сир маскарпоне досить м'який і текучий, його попередньо з'єднуємо з крем-сиром і яйцями, а потім все ретельно збиваємо всипати цукор і додати ваніль з лимонним соком. Через 4-5 хвилин збивання, додаємо в сирну суміш збиті вершки до стійких піків і розподіляємо все по коржу. Приготування класичного чізкейк в домашніх умовах займе не більше півтори години при 160 градусах.
Торт чізкейк - класичний рецепт з сиром
Основа класичного чізкейк готується з перемелених і змішаних з розтопленим маслом крекерів, а топпінгом хрусткого шару служить збитий сир «Філадельфія» . Незважаючи на те, що багато домогосподарки воліють версію без випічки класичним рецептом приготування чізкейку в духовці, якщо ви женіться за оригінальністю рецепту, то теплової обробки не уникнути.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати класичний чізкейк, температуру духової шафи доводимо до чергової для випікання солодощів позначки 180 градусів. Тим часом покриваємо 22 см роз'ємну форму для випічки пергаментом, а її стінки змащуємо маслом.
Як тільки всі підготовчі процедури виконані, приступаємо до приготування. Змішуємо крихти печива з розтопленим вершковим маслом, а отриману пас утрамбовуємо у форму, покриваючи все дно і частина стінок (висота бортів близько 5 см).
У мисці збиваємо «Філадельфію» з яйцями і цукром на максимальній швидкості приблизно 3-4 хвилини. У сирну суміш додаємо ванілін як віддушки і продовжуємо збивання ще хвилину, щоб рівномірно розподілити ароматизатор в масі. Викладаємо сирну суміш на основу з печива і відправляємо класичний чізкейк в духовку на 35-40 хвилин. По закінченні приготування, даємо десерту охолонути годину, а потім витягаємо з форми, нарізаємо і подаємо.
Класичний чізкейк – рецепт з маскарпоне
Інгредієнти:
Для основи:
Для чізкейку:
Приготування
Змішавши крихту з розтопленим маслом і цукром, утрамбовуємо печиво тонким шаром на дно форми. Так як сам сир маскарпоне досить м'який і текучий, його попередньо з'єднуємо з крем-сиром і яйцями, а потім все ретельно збиваємо всипати цукор і додати ваніль з лимонним соком. Через 4-5 хвилин збивання, додаємо в сирну суміш збиті вершки до стійких піків і розподіляємо все по коржу. Приготування класичного чізкейк в домашніх умовах займе не більше півтори години при 160 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Чізкейк з вишнею
Смачний десерт, що складається з сиру і печива, з додаванням ягід, фруктів, вершків або соку називається чізкейк. Дане ласощі виходить ароматним і
Чізкейк в домашніх умовах
Чізкейк – це дуже популярний вид випічки, в основі якого лежить пісочне печиво і сирна начинка. Практично у кожної господині є свій, особливий рецепт
Лимонний чізкейк
Лимонний чізкейк – прекрасний десерт для обіду вихідного дня, так і для свята. Приготувати смачний і корисний торт зможе кожен. Рецепт обов'язково
Рецепт чізкейку в мультиварці
Чізкейк - популярний американський десерт, який відомий у всьому світі. Його зазвичай готують з сиру філадельфія і маскарпоне. І сьогодні ми
Чізкейк без випічки
Десерт без клопоту - мрія будь-якої господині, прагнучи здійснити ваші кулінарні мрії, ми підібрали кілька рецептів популярного десерту "Чізкейк", не
Чізкейк з маскарпоне
Чізкейк - дуже поширеною блюдо в європейських країнах, а також Америці. Її готують і як десерт, і як закуску. Особливу ніжність йому надає