Чізкейк без випічки
Чізкейк - це десерт родом з Америки. Найчастіше його готують з сиру «Маскарпоне», «Філадельфія», або ж вершкового сиру. Традиційний американський чізкейк випікається в духовці. А ось англійці готують його дещо інакше, у них це холодний десерт, який готується без запікання. Як приготувати чізкейк без випічки, ми вам зараз розповімо.
Інгредієнти:
печиво бісквітне - 300 г;
жирний сир - 800 г;
вершкове масло - 100 г;
цукор - 250 г;
ванільний цукор - 1 пакетик;
вершки 32%-ної жирності - 05 л;
желатин - 10 г;
гаряча вода - 50 мл
Приготування
Бісквітне печиво подрібнюємо в крихту блендером і змішуємо з попередньо розм'якшеним вершковим маслом. У роз'ємну форму викладаємо отриману масу і розподіляємо рівним шаром по дну і бортикам. Ставимо форму в холодильник мінімум на годину - основа для чізкейку повинна застигнути. Тим часом вершки збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор і все це збиваємо до утворення пишної піни. Желатин висипаємо в гарячу воду, перемішуємо і виливаємо в вершкову масу, після чого ще раз повторюємо перемішування. Сир перетираємо через сито або збиваємо в блендері разом з вершками - крем готовий. Викладаємо готовий сирний крем у форму, на основу з печива з маслом, рівним шаром, і ставимо в холодильник, бажано на ніч. Коли сирний чізкейк без випічки застигне, бортики форми можна зняти, а сам торт прикрасити будь-якими фруктами. Приємного апетиту!
Інгредієнти:
Сир «Маскарпоне» - 05 кг;
цукор - 150 г;
вершки 30%-ної жирності - 20 г;
желатин - 20 г;
печиво - 350 г;
вершкове масло - 150 г;
вода - 120 мл
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо. З печива робимо крихту за допомогою блендера, вливаємо в нього розтоплене масло і перемішуємо. Викладаємо масу рівним шаром по краях і дну форми і відправляємо основу в холодильник хвилин на 40. Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо приблизно на годину. По закінченню часу отриману желатинову суміш доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Вершки змішуємо з цукром, збиваємо, додаємо «Маскарпоне», остиглий желатин і перемішуємо. Викладаємо вершкову масу на пісочну основу і знову прибираємо в холодильник на 4-5 годин, а якщо дозволяє час, то краще на ніч. Перед подачею на стіл торт чізкейк без випічки прикрашаємо фруктами, розтопленим шоколадом або варенням.
Інгредієнти:
бісквітне печиво - 250 г;
розтоплене вершкове масло - 75 г;
м'який вершковий сир «Філадельфія» - 600 г;
натуральний йогурт - 450 г;
цукрова пудра - 6 ст. ложок;
лимонний сік - 3 ст. ложки;
закріплювач вершків - 3 пакетика.
Приготування
Печиво подрібнюємо до стану крихти і змішати з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо пісочно-масляну основу у форму рівним шаром і відправляємо в холодильник хвилин на 45-50. Тим часом, міксером на невеликій швидкості змішуємо сир «Філадельфія» з натуральним йогуртом, цукровою пудрою, лимонним соком і закріплювачем для вершків. Викладаємо отриманий крем на застиглу пісочну основу і знову відправляємо в холодильник. Як тільки крем застиг - десерт готовий, прикрашаємо його на свій розсуд. Як бачите, торт чізкейк без випічки готувати зовсім просто.
В будь-якому рецепті ви можете використовувати не тільки бісквітне, але і пісочне печиво або будь-яке інше, яке вам більше подобається. Можна навіть взяти за основу шоколадне печиво, а у крем додати трохи какао. В такому випадку у вас вийде смачний шоколадний чізкейк.
Чізкейк сирний без випічки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Бісквітне печиво подрібнюємо в крихту блендером і змішуємо з попередньо розм'якшеним вершковим маслом. У роз'ємну форму викладаємо отриману масу і розподіляємо рівним шаром по дну і бортикам. Ставимо форму в холодильник мінімум на годину - основа для чізкейку повинна застигнути. Тим часом вершки збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор і все це збиваємо до утворення пишної піни. Желатин висипаємо в гарячу воду, перемішуємо і виливаємо в вершкову масу, після чого ще раз повторюємо перемішування. Сир перетираємо через сито або збиваємо в блендері разом з вершками - крем готовий. Викладаємо готовий сирний крем у форму, на основу з печива з маслом, рівним шаром, і ставимо в холодильник, бажано на ніч. Коли сирний чізкейк без випічки застигне, бортики форми можна зняти, а сам торт прикрасити будь-якими фруктами. Приємного апетиту!
Чізкейк з «Маскарпоне» без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо. З печива робимо крихту за допомогою блендера, вливаємо в нього розтоплене масло і перемішуємо. Викладаємо масу рівним шаром по краях і дну форми і відправляємо основу в холодильник хвилин на 40. Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо приблизно на годину. По закінченню часу отриману желатинову суміш доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Вершки змішуємо з цукром, збиваємо, додаємо «Маскарпоне», остиглий желатин і перемішуємо. Викладаємо вершкову масу на пісочну основу і знову прибираємо в холодильник на 4-5 годин, а якщо дозволяє час, то краще на ніч. Перед подачею на стіл торт чізкейк без випічки прикрашаємо фруктами, розтопленим шоколадом або варенням.
Чізкейк без випічки з «Філадельфією»
Інгредієнти:
Приготування
Печиво подрібнюємо до стану крихти і змішати з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо пісочно-масляну основу у форму рівним шаром і відправляємо в холодильник хвилин на 45-50. Тим часом, міксером на невеликій швидкості змішуємо сир «Філадельфія» з натуральним йогуртом, цукровою пудрою, лимонним соком і закріплювачем для вершків. Викладаємо отриманий крем на застиглу пісочну основу і знову відправляємо в холодильник. Як тільки крем застиг - десерт готовий, прикрашаємо його на свій розсуд. Як бачите, торт чізкейк без випічки готувати зовсім просто.
В будь-якому рецепті ви можете використовувати не тільки бісквітне, але і пісочне печиво або будь-яке інше, яке вам більше подобається. Можна навіть взяти за основу шоколадне печиво, а у крем додати трохи какао. В такому випадку у вас вийде смачний шоколадний чізкейк.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт чізкейку в мультиварці
Чізкейк - популярний американський десерт, який відомий у всьому світі. Його зазвичай готують з сиру філадельфія і маскарпоне. І сьогодні ми
Полуничний чізкейк - рецепт
Полуничний чізкейк - неймовірно легке і ніжне ласощі. Для його приготування вам не знадобиться духовка і багато часу - лише трішки продуктів і
Банановий торт без випічки
Якщо ваші стосунки з духовкою ще не встигли скластися, або ви перебуваєте в пошуках швидкого десерту без клопоту, то зверніть увагу на рецепт
Банановий чізкейк - рецепт
Банановий чізкейк - страви західної кухні, яке в даний час набуває популярності у всьому світі. Готувати чізкейки дуже просто - головне знати кілька
Шоколадний чізкейк - рецепт
Шоколадний чізкейк - відоме американське блюдо, яке одержало велике поширення. Хочете приготувати таке сучасне страву вдома? Тоді читайте статтю і
Чізкейк з маскарпоне
Чізкейк - дуже поширеною блюдо в європейських країнах, а також Америці. Її готують і як десерт, і як закуску. Особливу ніжність йому надає