Вернуться назад Распечатать

Чізкейк без випічки

Чізкейк без випічки
Чізкейк - це десерт родом з Америки. Найчастіше його готують з сиру «Маскарпоне», «Філадельфія», або ж вершкового сиру. Традиційний американський чізкейк випікається в духовці. А ось англійці готують його дещо інакше, у них це холодний десерт, який готується без запікання. Як приготувати чізкейк без випічки, ми вам зараз розповімо.

Чізкейк сирний без випічки - рецепт


Інгредієнти:

  • печиво бісквітне - 300 г;

  • жирний сир - 800 г;

  • вершкове масло - 100 г;

  • цукор - 250 г;

  • ванільний цукор - 1 пакетик;

  • вершки 32%-ної жирності - 05 л;

  • желатин - 10 г;

  • гаряча вода - 50 мл


  • Приготування
    Бісквітне печиво подрібнюємо в крихту блендером і змішуємо з попередньо розм'якшеним вершковим маслом. У роз'ємну форму викладаємо отриману масу і розподіляємо рівним шаром по дну і бортикам. Ставимо форму в холодильник мінімум на годину - основа для чізкейку повинна застигнути. Тим часом вершки збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор і все це збиваємо до утворення пишної піни. Желатин висипаємо в гарячу воду, перемішуємо і виливаємо в вершкову масу, після чого ще раз повторюємо перемішування. Сир перетираємо через сито або збиваємо в блендері разом з вершками - крем готовий. Викладаємо готовий сирний крем у форму, на основу з печива з маслом, рівним шаром, і ставимо в холодильник, бажано на ніч. Коли сирний чізкейк без випічки застигне, бортики форми можна зняти, а сам торт прикрасити будь-якими фруктами. Приємного апетиту!

    Чізкейк з «Маскарпоне» без випічки


    Чізкейк без випічки
    Інгредієнти:

  • Сир «Маскарпоне» - 05 кг;

  • цукор - 150 г;

  • вершки 30%-ної жирності - 20 г;

  • желатин - 20 г;

  • печиво - 350 г;

  • вершкове масло - 150 г;

  • вода - 120 мл


  • Приготування
    Вершкове масло розтоплюємо. З печива робимо крихту за допомогою блендера, вливаємо в нього розтоплене масло і перемішуємо. Викладаємо масу рівним шаром по краях і дну форми і відправляємо основу в холодильник хвилин на 40. Желатин заливаємо холодною водою і залишаємо приблизно на годину. По закінченню часу отриману желатинову суміш доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Вершки змішуємо з цукром, збиваємо, додаємо «Маскарпоне», остиглий желатин і перемішуємо. Викладаємо вершкову масу на пісочну основу і знову прибираємо в холодильник на 4-5 годин, а якщо дозволяє час, то краще на ніч. Перед подачею на стіл торт чізкейк без випічки прикрашаємо фруктами, розтопленим шоколадом або варенням.

    Чізкейк без випічки з «Філадельфією»


    Інгредієнти:

  • бісквітне печиво - 250 г;

  • розтоплене вершкове масло - 75 г;

  • м'який вершковий сир «Філадельфія» - 600 г;

  • натуральний йогурт - 450 г;

  • цукрова пудра - 6 ст. ложок;

  • лимонний сік - 3 ст. ложки;

  • закріплювач вершків - 3 пакетика.


  • Приготування
    Печиво подрібнюємо до стану крихти і змішати з розтопленим вершковим маслом. Викладаємо пісочно-масляну основу у форму рівним шаром і відправляємо в холодильник хвилин на 45-50. Тим часом, міксером на невеликій швидкості змішуємо сир «Філадельфія»
    Чізкейк без випічки
    з натуральним йогуртом, цукровою пудрою, лимонним соком і закріплювачем для вершків. Викладаємо отриманий крем на застиглу пісочну основу і знову відправляємо в холодильник. Як тільки крем застиг - десерт готовий, прикрашаємо його на свій розсуд. Як бачите, торт чізкейк без випічки готувати зовсім просто.
    В будь-якому рецепті ви можете використовувати не тільки бісквітне, але і пісочне печиво або будь-яке інше, яке вам більше подобається. Можна навіть взяти за основу шоколадне печиво, а у крем додати трохи какао. В такому випадку у вас вийде смачний шоколадний чізкейк.