Помадка для булочок
Помадку широко використовують для прикраси кондитерських виробів. Вона надаємо їм закінчений красивий вигляд, аромат і оригінальний смак. Давайте дізнаємося з вами, як в домашніх умовах приготувати смачну помадку для булочок .
Інгредієнти:
вода фільтрована – 200 мл;
цукровий пісок – 600 г;
оцет столовий 9 % - 1 ст. ложка.
Приготування
У невелику каструльку висипаємо цукровий пісок і заливаємо його кип'яченою теплою водою. Все добре перемішуємо і масу уварюють на малому вогні до тих пір, поки солодкий сироп не почне закипати і на поверхні не утворюється біла піна. Акуратно знімаємо її ложечкою і після закипання накриваємо каструлю кришкою і варимо до тих пір, поки сироп не стане м'яким. Перевіряємо готовність наступним способом: зачерпываем трохи помадки з каструльки ложку і опускаємо в миску з холодною водою. Якщо з суміші згортається тугий кулька, значить, наша помадка вже готова. Тепер вливаємо невелику кількість оцту, перемішуємо і залишаємо остигати. А, щоб на поверхні не утворилася скоринка – збризкуємо її холодною водою. Коли сироп повністю охолоне, збиваємо його хвилин 10 вилочкою, до утворення гладкої білої маси. Це і є цукрова помадка для булочок. Зберігаємо в холодильнику, а при необхідності просто підігріваємо її у мікрохвильовці.
Інгредієнти:
мелена кориця – щіпка;
згущене молоко – 05 банки;
масло вершкове – 100 г;
ванілін – 1 пакетик;
сметана – 3 ст. ложки.
Приготування
На водяній бані розтоплюємо вершкове масло, а потім додаємо сметану, всипаємо цукор і кидаємо ванілін і корицю за смаком. Після цього виливаємо згущене молоко і перемішуємо до однорідного стану. Ставимо посуд на слабенький вогонь і варимо хвилин 7-10 помішуючи. Коли масло почне відділятися і підніматися догори, вимикаємо вогонь і ставимо помадку остигати на холод. Потім беремо міксер і збиваємо масу до отримання однорідної гладкої маси. Ось і все, смачна вершкова кремова помадка для булочок готова!
Інгредієнти:
цукровий пісок – 30 г;
какао-порошок – 50 г;
молоко – 80 мл;
ванілін – щіпка.
Приготування
Для приготування шоколадної помадки, беремо тарілочку, висипаємо в неї цукор, какао і кидаємо ванілін. Ретельно все перемішуємо, зливаємо трохи теплого молока і ставимо посуд на слабенький вогонь. Постійно помішуючи, доводимо масу до закипання знімаємо з плити, охолодити і наносимо на поверхню спечених булочок.
Інгредієнти:
апельсин – 1 шт.;
лимон – 05 шт.;
цукровий пісок – 100 г;
масло вершкове – 70 г;
яйце – 1 шт.
Приготування
З апельсина і лимончика знімаємо шкірку і вичавлюємо з фруктів сік в миску. Цедру дрібно нарізаємо, викладаємо в сік і проварюємо її 7 хвилин на невеликому вогні. Готовий відвар проціджуємо в металевий посуд, додаємо вершкове масло і додаємо цукор. Ставимо на плиту і доводимо суміш до кипіння. Яйце збиваємо окремо в густу піну і акуратно вводимо в нього гарячий сироп, невеликими порціями, щоб яйце не заварилося. Потім збиваємо все віником, ставимо на повільний вогонь і варимо, помішуючи, до загустіння. Цитрусова помадка повинна вийти густоватой, схожим за консистенцією на згущене молоко. Ісля цього відправляємо її в холодильник і залишаємо там до повного охолодження. Якщо ви бажаєте отримати більш густу помадку, то при збиванні яйця підсипте трохи картопляного крохмалю чи борошна.
Інгредієнти:
яєчний білок – 1 шт.;
цукрова дрібна пудра – 150 г;
сік лимонний – за смаком.
Приготування
Як зробити помадку для булочок? Отже, беремо охолоджений яєчний білок і його гарненько збиваємо міксером в густу піну так, щоб одержана маса при перевертанні не випадала з тарілки. Потім поступово додаємо цукрову пудру, продовжуючи збивання. В солодку масу вливаємо лимонний сік і перемішуємо все на великій швидкості ще хвилинки 2. Ну, ось і все, біла помадка для булочок готова до використання!
Помадка для булочок з цукру
Інгредієнти:
Приготування
У невелику каструльку висипаємо цукровий пісок і заливаємо його кип'яченою теплою водою. Все добре перемішуємо і масу уварюють на малому вогні до тих пір, поки солодкий сироп не почне закипати і на поверхні не утворюється біла піна. Акуратно знімаємо її ложечкою і після закипання накриваємо каструлю кришкою і варимо до тих пір, поки сироп не стане м'яким. Перевіряємо готовність наступним способом: зачерпываем трохи помадки з каструльки ложку і опускаємо в миску з холодною водою. Якщо з суміші згортається тугий кулька, значить, наша помадка вже готова. Тепер вливаємо невелику кількість оцту, перемішуємо і залишаємо остигати. А, щоб на поверхні не утворилася скоринка – збризкуємо її холодною водою. Коли сироп повністю охолоне, збиваємо його хвилин 10 вилочкою, до утворення гладкої білої маси. Це і є цукрова помадка для булочок. Зберігаємо в холодильнику, а при необхідності просто підігріваємо її у мікрохвильовці.
Помадка для булочок з корицею
Інгредієнти:
Приготування
На водяній бані розтоплюємо вершкове масло, а потім додаємо сметану, всипаємо цукор і кидаємо ванілін і корицю за смаком. Після цього виливаємо згущене молоко і перемішуємо до однорідного стану. Ставимо посуд на слабенький вогонь і варимо хвилин 7-10 помішуючи. Коли масло почне відділятися і підніматися догори, вимикаємо вогонь і ставимо помадку остигати на холод. Потім беремо міксер і збиваємо масу до отримання однорідної гладкої маси. Ось і все, смачна вершкова кремова помадка для булочок готова!
Шоколадна помадка для булочок
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування шоколадної помадки, беремо тарілочку, висипаємо в неї цукор, какао і кидаємо ванілін. Ретельно все перемішуємо, зливаємо трохи теплого молока і ставимо посуд на слабенький вогонь. Постійно помішуючи, доводимо масу до закипання знімаємо з плити, охолодити і наносимо на поверхню спечених булочок.
Цитрусова помадка для булочок
Інгредієнти:
Приготування
З апельсина і лимончика знімаємо шкірку і вичавлюємо з фруктів сік в миску. Цедру дрібно нарізаємо, викладаємо в сік і проварюємо її 7 хвилин на невеликому вогні. Готовий відвар проціджуємо в металевий посуд, додаємо вершкове масло і додаємо цукор. Ставимо на плиту і доводимо суміш до кипіння. Яйце збиваємо окремо в густу піну і акуратно вводимо в нього гарячий сироп, невеликими порціями, щоб яйце не заварилося. Потім збиваємо все віником, ставимо на повільний вогонь і варимо, помішуючи, до загустіння. Цитрусова помадка повинна вийти густоватой, схожим за консистенцією на згущене молоко. Ісля цього відправляємо її в холодильник і залишаємо там до повного охолодження. Якщо ви бажаєте отримати більш густу помадку, то при збиванні яйця підсипте трохи картопляного крохмалю чи борошна.
Рецепт помадки для булочок
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити помадку для булочок? Отже, беремо охолоджений яєчний білок і його гарненько збиваємо міксером в густу піну так, щоб одержана маса при перевертанні не випадала з тарілки. Потім поступово додаємо цукрову пудру, продовжуючи збивання. В солодку масу вливаємо лимонний сік і перемішуємо все на великій швидкості ще хвилинки 2. Ну, ось і все, біла помадка для булочок готова до використання!
Рекомендуємо добрі рецепти
Молочна помадка – рецепт
Молочна помадка - десерт, здатний порадувати будь-ласуна. Приготувати ласощі не складе труднощів, головне дотримуватися рецепту, яким ми з вами
Вершкова помадка
Вершкова помадка - це простий і дуже смачний десерт, який не складе труднощів приготувати самим. При цьому, такий десерт можна давати навіть дітям,
Лимонна помадка - рецепт
Лимонна помадка - дивно просте, і в теж час смачне солодке блюдо. Такий помадкою можна прикрасити торт або тістечко. Приготувати його зовсім не
Як варити помадку?
Помадка - досить простий і в теж час смачне ласощі. Такий десерт, приготований в домашніх умовах, може стати гідною заміною купівельними цукерок
Шоколадна помадка - рецепт
Шоколадна помадка - чудове прикраса для будь-якої випічки. Хочете піднести сім'ї або гостям приголомшливо красивий десерт? Тоді наші рецепти