Печиво на розсолі від огірків

Незважаючи на те, що спочатку вам може здатися зворотне, печиво на розсолі не видає наявність свого головного інгредієнта ні смаком, ні запахом. Воно і правда може бути злегка солонуватим, але це зовсім не привід відмовлятися від приготування солодкого печива на розсолі основі. Крім того, текстура підсумкового ласощі буде прямо залежати від товщини розкатування: захочете похрумтіти крекерами – розкачайте тісто максимально тонко, а для приготування пишних і повітряних коржів тісто і зовсім достатньо спресувати лише долонями. Про те, як зробити печиво на розсолі і про всі тонкощі процесу готування ми розповімо далі.
Печиво на огірковому розсолі – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Схема приготування цього печива настільки ж проста, наскільки простий і перелік інгредієнтів. Борошно просіваємо і з'єднуємо з цукром, якщо ви плануєте готувати солоне печиво, цукор, зрозуміло, не додавайте, а разом нього покладіть добру пучку солі. З'єднуємо розсіл і масло, вливаємо суміш до борошна і цукру, додаємо гашену оцтом соду і замішуємо густе тісто. На даному етапі в тісто можна додати горішки, шоколад або сухофрукти . На присипаному борошном столі вимішуємо тісто протягом пари хвилин, розкачуємо і нарізаємо на окремі печеньки.
Випікаємо печиво на розсолі протягом 20 хвилин або до тих пір, поки воно не підрум'яниться країв. Температура духовки повинна досягати 180°С.
Печиво на основі розсолу
Печиво на розсолі можна приготувати і з додаванням джему, ягід і крему. Зрозуміло, всі ці добавки залишаються на ваш розсуд, але якщо під рукою опинилася баночка ягідного варення, то чому б не пустити її в хід?
Інгредієнти:
Приготування
В одній ємності з'єднуємо рідкі інгредієнти: рослинне масло, яйця і сам розсіл. Окремо змішуємо просіяне борошно з цукром і розпушувачем, в цю ж суміш додаємо ванілін. Тепер вливаємо рідини в борошно і замішуємо густе тісто. Як тільки тісто стане еластичним, вимішування припиняємо, розкачуємо шматочок тесту в пласт близько 2 см і нарізаємо за допомогою будь-якої форми. У центрі печива робимо виїмку, укладаємо туди трохи варення і ставимо все випікатися в духовці близько 15 хвилин при 180°С.
Домашнє печиво на розсолі з плавленим сиром
Печиво на розсолі – рецепт навіть більш ніж економний, але його можна додатково розбавити такими ж інгредієнтами, начебто плавленого сиру. Виходить смачно і дуже дешево.
Інгредієнти:

Приготування
Збиваємо яйце з огірковим розсолом, пучкою солі і розтопленим маслом. Борошно просіваємо окремо, додавши розпушувач, після чого вливаємо суміш на основі розсолу до борошні, кладемо терту плавленим сирок і замішуємо густе тісто. Розкачуємо тісто на посипаній борошном поверхні, заливаємо залишками збитого яйця, молока або рослинним маслом, посипаємо кунжутним насінням і ставимо в духовку. 20 хвилин при 190°С повинно вистачити для того, щоб на виході у вас вийшло рум'яне і хрустке сирне печиво.
Рекомендуємо добрі рецепти

Печиво на розсолі з помідор
Дивно, але факт: з розсолу від солоних помідорів або огірків можна приготувати дуже смачне і солодке печиво! При це не залишиться ніякого присмаку

Печиво на розсолі – рецепт
Взимку ми всі любимо поласувати солоними огірками або помідорами, а хтось навіть п'є залишився розсіл. Ми ж пропонуємо вам приготувати з розсолу

Пісне печиво
Якщо ви дотримуєтесь посту, це не означає, що харчуватися тепер можна тільки одноманітно і без смаку. Є багато чудових пісних страв. Зараз ми вам

Коржі на розсолі - рецепт
Способів створення коржів дуже багато. Їх готують на молоці, кефірі, сметані, воді і т. д. І сьогодні мова піде про дивовижних коржиках на розсолі.

Печиво без масла
Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати