Пісне печиво
А чи знаєте ви, що навіть у піст можна смачно і ситно харчуватися? Сьогодні ми розповімо вам, як приготувати пісне печиво, яке чудово підійде до гарячого чаю і не залишить нікого байдужим.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці – 175 г;
масло рослинне – 50 мл;
гарбуз – 100 г;
борошно – 100 г;
цукор – 80 г;
гарбузове насіння – 70 г;
вода – 4 ст. ложки;
оцет столовий – 1 ч. ложка;
сода – 1 ч. ложка;
імбир сухий – щіпка;
кориця – щіпка;
молота гвоздика – 1 г;
горіх мускатний – за смаком.
Приготування
Масло виливаємо в миску, додаємо цукор, гарненько розтираємо і відставляємо на час в сторону. Далі з'єднуємо окремо всі сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно і спеції. Кладемо в тісто соду, гасимо її невеликою кількістю оцту. Після цього обробляємо гарбуз: проварюємо пару хвилин, до м'якого стану, а потім нарізаємо кубиками. У суху суміш викладаємо масло з цукром, додаємо гарбуз і кидаємо насіння, вимішуємо ложкою. В результаті у вас повинна вийти липковатая однорідна маса. Духовку заздалегідь запалюємо і виставляємо на 200°С. Деко покриваємо пергаментним папером і, змочуючи ручки у воді, формуємо невеликі колобочкі. Перекладаємо їх на деко, відправляємо в духовку і засікаємо 25 хвилин. Після довгого очікування, акуратно виймаємо свіжі та корисні пісні вівсяні печива і подаємо до столу.
Інгредієнти:
масло рослинне – 150 мл;
цукор – 8 ст. ложок;
розпушувач – щіпка;
огірковий розсіл – 150 мл;
борошно – 200 р.
Приготування
З'єднуємо розсіл з рослинним маслом і всипаємо цукор. Далі кладемо розпушувач, борошно і замішуємо м'яке тісто. Розкачуємо його на обробній дошці в пласт, товщиною приблизно 3 міліметри і формочкою вирізаємо печиво. Викладаємо заготовки на деко і випікаємо при 180 градусах до золотистого кольору. Ось і все, смачне пісне печиво готово!
Інгредієнти:
вода – 1 ст.;
борошно – 3 ст.;
олія – 05 склянки;
сіль – щіпка;
цукор – 1 ст.;
сода – щіпка.
Приготування
Отже, борошно просіваємо в миску, виливаємо рослинне масло і кидаємо трохи соди, погашеної оцтом. Далі підсипаємо цукор і сіль, вливаємо воду і замішуємо м'яке однорідне тісто. Викладаємо його на робочу поверхню, присипану борошном, і розгортаємо в тоненький пласт. Тепер вирізаємо з нього будь-які фігурки, кладемо їх на деко і ставимо в розігріту духовку. Приблизно через 15 хвилин пісне печиво на швидку руку буде готово. Подаємо страву до столу прямо в теплому вигляді і присипаємо зверху цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно – 200 г;
горіхи волоські – 100 г;
крохмаль – 70 г;
розпушувач – щіпка;
цукор – 100 г;
ванілін – 1 пакетик;
вода – 100 мл;
масло рослинне – 75 мл;
мелена кориця – 2 ч. ложки.
Приготування
Для приготування смачного домашнього пісного печива змішуємо просіяне борошно з крохмалем і кидаємо розпушувач. Потім кладемо цукор, сіль, ванільний цукор, вливаємо воду і масло. Після цього акуратно замішуємо м'яке пластичне тісто і відставляємо його бік. Горіхи подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо з меленою корицею. Далі розкачуємо тісто в прямокутник розміром 25х40 сантиметрів, посипаємо зверху горіхами і акуратно скручуємо його по довгій стороні в тугий рулет. Тепер беремо гострий ніж і розрізаємо його на скибочки товщиною приблизно 2 сантиметри. Викладаємо печиво на деко, застелений папером для випічки, і ставимо в попередньо розігріту духовку приблизно на 20 хвилин, вибравши температуру 180°С. Готове ласощі подаємо до свіжозвареної чаю.
Рецепт пісного печива вівсяного
Інгредієнти:
Приготування
Масло виливаємо в миску, додаємо цукор, гарненько розтираємо і відставляємо на час в сторону. Далі з'єднуємо окремо всі сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно і спеції. Кладемо в тісто соду, гасимо її невеликою кількістю оцту. Після цього обробляємо гарбуз: проварюємо пару хвилин, до м'якого стану, а потім нарізаємо кубиками. У суху суміш викладаємо масло з цукром, додаємо гарбуз і кидаємо насіння, вимішуємо ложкою. В результаті у вас повинна вийти липковатая однорідна маса. Духовку заздалегідь запалюємо і виставляємо на 200°С. Деко покриваємо пергаментним папером і, змочуючи ручки у воді, формуємо невеликі колобочкі. Перекладаємо їх на деко, відправляємо в духовку і засікаємо 25 хвилин. Після довгого очікування, акуратно виймаємо свіжі та корисні пісні вівсяні печива і подаємо до столу.
Рецепт пісного печиво на розсолі
Інгредієнти:
Приготування
З'єднуємо розсіл з рослинним маслом і всипаємо цукор. Далі кладемо розпушувач, борошно і замішуємо м'яке тісто. Розкачуємо його на обробній дошці в пласт, товщиною приблизно 3 міліметри і формочкою вирізаємо печиво. Викладаємо заготовки на деко і випікаємо при 180 градусах до золотистого кольору. Ось і все, смачне пісне печиво готово!
Рецепт пісного печива «Хвилинка»
Інгредієнти:
Приготування
Отже, борошно просіваємо в миску, виливаємо рослинне масло і кидаємо трохи соди, погашеної оцтом. Далі підсипаємо цукор і сіль, вливаємо воду і замішуємо м'яке однорідне тісто. Викладаємо його на робочу поверхню, присипану борошном, і розгортаємо в тоненький пласт. Тепер вирізаємо з нього будь-які фігурки, кладемо їх на деко і ставимо в розігріту духовку. Приблизно через 15 хвилин пісне печиво на швидку руку буде готово. Подаємо страву до столу прямо в теплому вигляді і присипаємо зверху цукровою пудрою.
Пісне пісочне печиво
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смачного домашнього пісного печива змішуємо просіяне борошно з крохмалем і кидаємо розпушувач. Потім кладемо цукор, сіль, ванільний цукор, вливаємо воду і масло. Після цього акуратно замішуємо м'яке пластичне тісто і відставляємо його бік. Горіхи подрібнюємо за допомогою блендера і змішуємо з меленою корицею. Далі розкачуємо тісто в прямокутник розміром 25х40 сантиметрів, посипаємо зверху горіхами і акуратно скручуємо його по довгій стороні в тугий рулет. Тепер беремо гострий ніж і розрізаємо його на скибочки товщиною приблизно 2 сантиметри. Викладаємо печиво на деко, застелений папером для випічки, і ставимо в попередньо розігріту духовку приблизно на 20 хвилин, вибравши температуру 180°С. Готове ласощі подаємо до свіжозвареної чаю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво на розсолі – рецепт
Взимку ми всі любимо поласувати солоними огірками або помідорами, а хтось навіть п'є залишився розсіл. Ми ж пропонуємо вам приготувати з розсолу
Печиво в мультиварці
Мультиварка не раз виручала ласунів, адже з її допомогою можна готувати торти, бісквіти, вафлі та навіть печиво. Про останньому рецепті ми поговоримо
Печиво без яєць
Печиво без яєць - відмінне рішення для тих, у кого алергія або для вегетаріанців. За своїми смаковими якостями воно ні чим не поступається
Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
Печиво з какао
Печиво - це смачна випічка, яку обожнюють і дорослі і діти. Приготувати його можна різними способами і з додаванням різноманітних інгредієнтів. І
Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що