Яблука в тесті

Яблука в сирному тісті
Поєднання ароматних яблук і ніжного сиру - чудовий десерт, який тане в роті. Їм люблять поласувати і дорослі, і, звичайно, діти. Можна додати трохи кориці або родзинок і вам доведеться виганяти своєї дитини з кухні, тому що він буде постійно просити добавки. Як приготувати яблука в тісті з сиром? Спробуємо зробити сирне тісто - м'яке, розсипчасте і ароматне. Випічка виходить дивовижно смачною, а тісто можна приготувати заздалегідь у великій кількості і зберігати його в холодильнику. В наступний раз, вам достатньо буде дістати його, розкачати і заповнити «конвертики» яблуками.
Інгредієнти:
Приготування
Просіваємо борошно в миску, додаємо до неї перетертий або пропущений через м'ясорубку сир, сіль, охолоджене рубане вершкове масло і замішуємо тісто. Сир краще брати нежирний, можна навіть сухуватий. Приготоване тісто загортаємо в харчову плівку і кладемо на холод хвилин на 30. Тим часом яблука очищаємо від шкірки і серцевини, збризкуємо лимонним соком. Розкачуємо тісто в прямокутник і нарізаємо квадратики розміром наших яблук. Викладаємо в середину кожного квадрата яблуко, насипаємо всередину корицю і цукровий пісок і загортаємо протилежні кінці тесту в конверт. Змащуємо верхівку збитим яйцем і запікаємо в духовці при 200 градусах близько 30 хвилин. При подачі на стіл печені яблука в тісті посипаємо цукровою пудрою.
Ви також прекрасно можете обійтися готовим тістом, зараз його продають в кожному магазині. Просто разморозите упаковку, і возитися з замешиванием вам вже не треба.
Яблука, смажені в тісті
Можете не запікати яблука в тісті, а посмажити їх в рослинному маслі. У вас вийде чудовий десерт - забавні кружечки, що нагадують пончики, тільки всередині з секретом - ароматним і соковитим яблучком. До речі, для цього рецепта краще брати сорт яблук, який не буде розвалюватися при нарізуванні кружечків. Зазвичай, розпадаються більш пухкі сорти, їх краще використовувати для запікання.
Інгредієнти:

Приготування
Розтираємо в мисці жовтки з двома столовими ложками цукру, додаємо сіль, борошно, сметану і гарненько вимішуємо. Потім розводимо молоком отриману суміш. Збиваємо міксером яєчні білки і акуратно вводимо в тісто. Яблука очищаємо від шкірки і насіння, нарізаємо кружечками завтовшки 05-1 см і посипаємо цукром. Тепер підхоплюємо виделкою кружечки яблук, мачає в тісто і обсмажуємо з обох сторін в киплячому маслі в глибокій сковороді або казанчике. При подачі на стіл яблука, смажені в тісті, посипаємо цукровою пудрою.
Як бачите, рецепти нескладні, приготувати ласощі вийде дуже швидко, і ви запросто можете подати яблука в тісті на сніданок. А вже випікати або смажити - вирішуйте самі.
Рекомендуємо добрі рецепти

Яблука запечені в мікрохвильовці
Запечені яблука - одне з найпростіших, смачних і корисних ласощів для всієї родини. Хочете здивувати домочадців новим блюдом? Дерзайте! Ми підібрали

Шарлотка з яблуками в мультиварці
Шарлотка - смачний ароматний пиріг, який традиційно готується з яблуками. Але якщо ви хочете приготувати десерт швидше, рекомендуємо вам скористатися

Яблука в листковому тісті
Відмінним десертом є яблука в тісті. Готувати їх дуже легко і просто. Рецептів яблук багато, а тому сьогодні ми поговоримо про ласощі в листковому

Яблука в клярі
Швидкий рецепт яблук в клярі - відмінна заміна оладок. Готувати таку страву досить просто і по кишені кожному, тому поспішайте урізноманітнити свій

Ананаси в листковому тісті
Ананаси самі по собі є ласощами, але їх не завжди зручно поставити на стіл. Тому ми пропонуємо вам спробувати спекти з них смачне ласощі - ананаси в