Сирний мус

Сирний мус з малиновим соусом - рецепт
Інгредієнти:
Для мусу:
Для соусу:
Приготування
Желатин замочуємо згідно інструкції на упаковці. Коли він вбере воду, розводимо його в невеликій кількості вершків і ставимо на вогонь до повного розчинення. Сир збиваємо в кремоподібну масу на високій швидкості блендера. Аналогічним чином робимо і з вершками - їх ми збиваємо до загустіння разом з цукром. Постійно помішуючи, додаємо в сир спочатку вершки, а потім желатин. З допомогою кондитерського шприца або звичайного поліетиленового пакету з відрізаним куточком, акуратно викладаємо мус в келих. Даємо десерту застигнути в холодильнику 30 хвилин.
Збиваємо Блендером малину (залишивши кілька ягід для прикраси) разом з хересом і цукровою пудрою. Поливаємо соус по периметру келиха з мусом. Прикрашаємо десерт ягодами малини і листочком м'яти.
Як швидко приготувати сирний мус?
Крім того, що мус - десерт смачний і низькокалорійний, він ще і дуже швидко готується. Сирний мус - це буквально рятувальний десерт в моменти, коли гості вже в дорозі.
Інгредієнти:
Приготування
Шоколад розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі, а після змішуємо з какао. Міксером збиваємо яйця і цукрову пудру, а в окремому посуді перетворюємо в легкий мус нашу сиркову масу і сметану з допомогою того ж міксера. Акуратно вводимо сирну суміш в шоколад, постійно збиваючи мус міксером на низькій швидкості. Частина сиркової маси залишаємо не змішаної. Креманки на 2/3 заповнюємо шоколадно-сирним мусом, а зверху наслаиваем сирну суміш без добавок. Даємо десерту охолодитися 30-40 хвилин, а після прикрашаємо тертим шоколадом і подаємо до столу.
Сирно-сирний мус

Інгредієнти:
Приготування
Білки збиваємо з дрібкою солі до білих піків. Сир перетворюємо в мус з допомогою міксера. Вводимо білок в сирну масу обережно помішуючи, ділимо суміш на 2 частини - одну залишаємо чистою, а іншу змішуємо з попередньо пюрированним персиком. Вирізаємо шматочок кексу за розміром форми для мусу, викладаємо його на дно форми, зверху кладемо шар чистої сирної суміші, на неї - персиковий шар. Даємо мусу охолонути в холодильнику 40 хвилин. Перед подачею прикрашаємо шматочками персика. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирний десерт з желатином
Сирний десерт - відмінна альтернатива звичайним борошняним виробам, оскільки він не поступається останнім у солодощі та красі. А ще він менш

Банановий мус
Банановий мус - ніжне ласощі, яке володіє всіма якостями, щоб сподобатися і дітям, і дорослим. Готувати його дуже легко, головне - дати йому

Чізкейк без випічки
Десерт без клопоту - мрія будь-якої господині, прагнучи здійснити ваші кулінарні мрії, ми підібрали кілька рецептів популярного десерту "Чізкейк", не

Сирний сирок - рецепт
Сирний сирок - смачне і корисне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. І зараз ми вам підкажемо декілька простих рецептиков цієї

Сирний десерт
Сирні десерти, напевно, - найпопулярніші серед усіх видів десертів. Напевно ви перепробували вже не одне сирне печиво. Але є ще багато рецептів, які

Вершково-сирний крем
Вершково-сирний крем можна використовувати як для промазки тортів, еклерів, тістечок, так і вживати в якості самостійного десерту зі свіжими ягодами