Десерт «Яблука на снігу» - чудове зимове ласощі

Спробуйте приготувати будь-який з запропонованих нами рецептів десерту «Яблука на снігу» і ви приємно здивуєте не тільки своїх друзів і близьких, але і в першу чергу себе, настільки це просто в приготуванні і чудово за смаковими відчуттями.
Желейний десерт «Яблука на снігу»
Інгредієнти:
Приготування
Яблука вимиваємо і очищаємо від шкірки і серцевини. Запікаємо в духовці або відварюємо. За допомогою блендера перетворюємо на пюре. До остившім яблук додаємо цукор за смаком і розведений у невеликій кількості води желатин. Ретельно перемішуємо, розкладаємо по формах. У кожну формочку до яблучного пюре кладемо трохи горіхів і родзинок. Ставимо застигати в холодильник.
Готуємо суничне желе за рецептом зазначеного на упаковці. Розливаємо його по формах і теж ставимо в холодильник.
Коли пюре і желе застигнуть, викладаємо їх в тарілки для частування. Спочатку яблучне пюре , потім на неї поміщаємо суничне желе, морозива робимо снігові замети і зверху присипаємо сумішшю тертого білого шоколаду і кокосової стружки. Десерт «яблука в снігу готовий». Пригощайтеся!
Десерт «Яблука на снігу», запечений в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Яблука вимиваємо і очищаємо від шкірки. Розрізаємо навпіл і акуратно вирізаємо серцевину з насінням і пластинами. Бланшируем в окропі 3 хвилини.
Мигдаль розрізаємо на невеликі шматочки і злегка підсмажуємо.
На одну половинку яблука викладаємо трохи мигдалю, зверху заливаємо підігрітим медом і накриваємо другою половинкою. Так начиняємо горіхами і медом всі яблука. Розкладаємо на деко.
Білки яєць охолоджуємо і збиваємо до крутий піни разом з цукром і лимонною кислотою.
З допомогою кондитерського мішечка, збиті білки видавлюємо на поверхню яблук. Зверху посипаємо мигдалем. Сушимо в духовці при температурі 70-80 градусів до утворення рум'яної скоринки.
У третьому рецепті в ролі снігу виступає збита сметана або вершки.
Десерт «Яблука на снігу» з вершками
Інгредієнти:
Приготування
Яблука хвостиками вимиваємо щіточкою під проточною водою. Акуратно зрізаємо верхівку з хвостиком, щоб хвостик не відвалився.

Подрібнюємо родзинки і горіхи і з'єднуємо їх. Сумішшю наповнюємо яблука. Накриваємо кришкою. Змащуємо вершковим маслом поверхню яблук, присипаємо коричневим цукром і викладаємо на деко. Випікаємо в мікрохвильовій печі 2 хвилини в режимі «максимум» та 6-7 хвилин в режимі «гриль». Яблуко весь час поливаємо розтопленої карамеллю.
На тарілку видавлюємо збиті вершки . На вершки обережно перекладаємо печене яблуко. Прикрашаємо тертим шоколадом і гілочкою червоної смородини.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як запекти яблука в мікрохвильовці?
Печені яблука відносяться до дієтичних страв. У такому вигляді їх можуть вживати і ті люди, кому протипоказані свіжі фрукти. Ми розвіємо міф про те,

Дієтичні десерти
Для тих, хто любить солодке, але постійно стежить за своєю фігурою і рахує калорії, є чудове рішення - дієтичні десерти. Готуються вони легко і

Мармелад з кавунових кірок
Кавуновий мармелад - це смачне частування, яке приведе в захват і дорослих і дітей. А приготований в домашніх умовах, він ще і корисний. У нашій

Печені яблука
Печені яблука - це дивовижний корисний десерт, який сподобається і дітям, і дорослим. А приготувати таке ласощі не складе особливих труднощів, і в

Фаршировані яблука в духовці
Фаршировані яблука, запечені в духовці - смачний і корисний десерт. Таке ласощі припаде до смаку і дорослим, і дітям. У нашій статті ми зібрали