Гарбуз з сиром
Страви з гарбуза і сиру приводять у захват і дітей і дорослих. Поєднання корисного сиру і стиглого овоча дарує яскраве осіннє настрій і зміцнює імунітет. Тому якщо вирішили побалувати домашніх корисним і незвичайним десертом, візьміть на озброєння наші рецепти приготування стиглої гарбуза з ніжним сиром.
Для початку порадуємо ласунів десертом з гарбуза і сиру, а саме ароматними сирниками.
Сирники з гарбузом і сиром
Інгредієнти:
гарбуз - 300 г;
масло вершкове - 2 ст. л.;
родзинки - 70 г;
кориця - 1 ч. л.;
сир - 450 г;
яйце куряче - 1 шт.;
цукор - 3 ст. л.;
сіль - щіпка;
борошно - 5 ст. л.;
масло рослинне - 2 ст. л.;
сметана - за смаком.
Приготування
Розтоплюємо на сковороді вершкове масло, використовуємо середній вогонь. Гарбуз промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння, подрібнюємо за допомогою дрібної терки і відправляємо готуватися на плиту. Залишаємо в сковороді овоч приблизний на 5 хвилин, потім додаємо промитий і очищений родзинки і ложку кориці. Через хвилину знімаємо з вогню. Тепер розтираємо сир, змішуємо його з гарбузом, цукром, сіллю, яйцем і борошном. Ретельно перемішуємо інгредієнти і формуємо з загальної маси сирники. Розігріваємо Сковороду, змащуємо рослинним маслом і з допомогою столової ложки викладаємо сирно-гарбузові оладки в борошно, потім відправляємо смажитися. Після того, як обсмажили зі всіх сторін, залишаємо страву остуджуватися. До столу сирники подаємо зі сметаною або улюбленим варенням.
А запечений гарбуз з сиром напевно кожному нагадає смак дитинства. Наступний рецепт відрізняється легкістю і простотою приготування, тому так любимо господинями по всьому світу.
Сирно-гарбузова запіканка
Інгредієнти:
молоко - 2 ст.;
сіль - щіпка;
сметана - 400 г;
сир - 05 кг;
яйце куряче - 4 шт.;
цукор - 350 г;
гарбуз - 1 кг;
манка - 150 г;
масло вершкове - 3 ст. л.
Приготування
Розігріваємо духовку до 180 градусів. У каструлі доводимо до кипіння молоко, тонкою цівкою додаємо манку і готуємо протягом 3-5 хвилин, постійно помішуючи. Потім промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння гарбуз, нарізаємо невеликими шматочками і підсмажуємо їх на вершковому маслі протягом 5-7 хвилин. Після того, як інгредієнти охолонуть, змішуємо в мисці гарбуз, сир, манну кашу, 3 курячих яйця, сіль і цукор. Все ретельно перемішуємо. Після чого в змащену маслом форму викладаємо отриману масу, зверху розрівнюємо і змащуємо десерт яйцем. Випікаємо в духовці протягом півгодини. Подаємо гарбузово - сирну запіканку зі сметаною або згущеним молоком.
Для початку порадуємо ласунів десертом з гарбуза і сиру, а саме ароматними сирниками.
Сирники з гарбузом і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо на сковороді вершкове масло, використовуємо середній вогонь. Гарбуз промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння, подрібнюємо за допомогою дрібної терки і відправляємо готуватися на плиту. Залишаємо в сковороді овоч приблизний на 5 хвилин, потім додаємо промитий і очищений родзинки і ложку кориці. Через хвилину знімаємо з вогню. Тепер розтираємо сир, змішуємо його з гарбузом, цукром, сіллю, яйцем і борошном. Ретельно перемішуємо інгредієнти і формуємо з загальної маси сирники. Розігріваємо Сковороду, змащуємо рослинним маслом і з допомогою столової ложки викладаємо сирно-гарбузові оладки в борошно, потім відправляємо смажитися. Після того, як обсмажили зі всіх сторін, залишаємо страву остуджуватися. До столу сирники подаємо зі сметаною або улюбленим варенням.
А запечений гарбуз з сиром напевно кожному нагадає смак дитинства. Наступний рецепт відрізняється легкістю і простотою приготування, тому так любимо господинями по всьому світу.
Сирно-гарбузова запіканка
Інгредієнти:
Приготування
Розігріваємо духовку до 180 градусів. У каструлі доводимо до кипіння молоко, тонкою цівкою додаємо манку і готуємо протягом 3-5 хвилин, постійно помішуючи. Потім промиваємо, очищаємо від шкірки і насіння гарбуз, нарізаємо невеликими шматочками і підсмажуємо їх на вершковому маслі протягом 5-7 хвилин. Після того, як інгредієнти охолонуть, змішуємо в мисці гарбуз, сир, манну кашу, 3 курячих яйця, сіль і цукор. Все ретельно перемішуємо. Після чого в змащену маслом форму викладаємо отриману масу, зверху розрівнюємо і змащуємо десерт яйцем. Випікаємо в духовці протягом півгодини. Подаємо гарбузово - сирну запіканку зі сметаною або згущеним молоком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рис з гарбузом - рецепт
Про користь гарбуза нам усім добре відомо. З неї готують багато різних страв: її фарширують, запікають, роблять заготовки на зиму. Але сьогодні ми
Оладки з гарбуза
Оладки є відмінним сніданком, а якщо зробити їх з гарбуза, то сніданок буде удвічі смачніше і корисніше. Оладки з гарбуза готуються дуже просто, для
Сирники для дітей
Сирник для дітей мало чим відрізняються від таких для дорослих, ось правда сирна маса повинна бути трохи більш ніжної в результаті зменшення
Мармелад з гарбуза
Натуральний домашній мармелад - це будь ласощі дітей, та й дорослих теж. Його можна зробити з різних ягід і фруктів. Але ми з вами підемо далі і
Запіканка з гарбуза з сиром
Запіканка з гарбуза з сиром - це ситна та поживна страва, яку часто подають до сніданку. Таку смакота неодмінно оцінять і дорослі, і діти. Давайте
Сирна запіканка з гарбузом
Сирна запіканка - чудове і корисне блюдо для сніданку як для дорослих, так і дітей. Варіантів її створення дуже багато. І сьогодні мова піде про