Фісташкове морозиво

Рецепт фісташкового морозива
Інгредієнти:
Приготування
Отже, першим ділом, очищаємо від шкаралупи фісташки, або ж відразу купуємо готові солоні. Трохи горіхів відкладаємо для прикраси, а решта гарненько подрібнюємо в блендері до стану крихти.
Тепер окремо збиваємо яйце з цукром так, щоб вийшла однорідна маса. Далі беремо рівно склянку вершків, злегка підігріваємо їх і поступово вливаємо в яєчну масу, не припиняючи при цьому збивати. Окремо збиваємо вершки до отримання густої піни, а потім змішуємо їх з яєчно-молочною сумішшю.
Після цього додаємо фісташкову крихту, ретельно вимішуємо цю повітряну і акуратно виливаємо її в ємність морозивниці. Готуємо приблизно 40 хвилин, щоб в результаті у нас вийшло ніжне густе морозиво. Якщо ж у вас немає вдома такого приладу, то просто розливаємо готову суміш по контейнерах і відправляємо на 3 години в морозильну камеру. За цей час дістаємо ласощі з холодильника кілька разів і ретельно перемішуємо. Перед подачею на стіл, розкладаємо готове фісташкове морозиво з маленьким скляним вазам, прикрашаємо зверху порубаними фісташками і свіжими гілочками м'яти.
Морозиво фісташкове з мигдалем
Інгредієнти:
Приготування
У кухонному комбайні подрібнюємо 1 склянку фісташок з половиною порції цукрового піску до однорідної маси. Потім перекладаємо цю масу в каструльку і заливаємо молоком. Ставимо посуд на слабенький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Далі акуратно знімаємо з плити і додаємо мигдальний екстракт. У невеликій мисочці збиваємо міксером жовтки з цукром, а потім повільно вводимо гарячу фісташкову масу і знову переливаємо в каструлю.
Відправляємо ще раз на маленький вогонь і готуємо, перемішуючи, до тих пір, поки суміш не загусне. Після цього проціджуємо її у велику миску і охолоджуємо рівно 2 години. Далі викладаємо збиті вершки і подрібнені фісташки, перемішуємо і викладаємо масу в контейнер. Прибираємо ласощі на кілька годин в морозилку, перемішуючи морозиво кожні півгодини.
Фісташкове морозиво в домашніх умовах
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку подрібнюємо в блендері фісташки очищені від шкаралупи, а потім змішуємо їх з молоком і ставимо на повільний вогонь. Як тільки молоко почне закипати, знімаємо його з вогню і охолоджуємо приблизно до 40

Після цього прибираємо ласощі на 10-15 хвилин у холодильник для подальшого охолодження. Окремо добре збиваємо вершки з залишилася цукровою пудрою до виникнення густої піни. Тепер дістаємо з холодильника охолоджену масу і з'єднуємо її з збитими вершками. Готове морозиво переливаємо в глибокий пластиковий контейнер, закриваємо кришкою і прибираємо на 4 години в морозильну камеру.
Рекомендуємо добрі рецепти

Шоколадне морозиво
Любителів шоколадного морозива дуже багато. Якщо ви до них ставитеся, то не варто купувати дане ласощі, а робити його будинку. Рецепти зараз ми вам

Полуничне морозиво в домашніх умовах
Проводжати літо стоїть самими справжніми сезонними десертами, наприклад, полуничним морозивом домашнього приготування, про який ми поговоримо в цій

Освіжаюче морозиво «Мохіто»
Морозиво - це чудові ласощі, які ми любимо з дитинства. А зроблене в домашніх умовах, звичайно ж, найсмачніше. Ми пропонуємо вам кілька варіантів

Морозиво з йогурту
Хто з нас не любить морозиво? Напевно, таких немає. Це смачне і корисне ласощі можна придбати в будь-якому магазині. Але сьогодні ми детально

Вершкове морозиво в домашніх умовах
Морозиво, приготоване в домашніх умовах, найбільш смачним і корисним. І сьогодні ми підкажемо вам кілька простих рецептів створення вершкового

Семіфредо - рецепт
Любите морозиво? А як вам семіфредо? Це домашнє морозиво є представником італійської кухні ласощів. Хочете порадувати дітей, так і самої насолодитися