Торт «Хвилинка»
Якщо кожен день ви крутіться як білка в колесі, і на приготування домашніх кондитерських шедеврів не залишається ні сил, ні часу, ці прості рецепти стануть для вас справжньою паличкою-виручалочкою. На заздрість подругам, ви будете живим підтвердженням того, що можливо будувати кар'єру, і залишатися гарною господинею і люблячою мамою.
Інгредієнти:
сир - 750 г;
вершки (жирність не менше 30%) - 125 ст.;
молоко - 125 ст.
цукор - 1 ст. ложка;
печиво бісквітне - 500 г;
пудинг ванільний швидкорозчинний - 160 г (2 упаковки).
Приготування
Щоб торт «Хвилинка» без випічки вийшов по-справжньому смачним, сир вибираємо дуже м'який та ніжний. Змішуємо його з цукром, вливаємо вершки і склянку молока, висипаємо з пакетиків пудинг. Гарненько збиваємо все міксером. Печиво змочуємо в останньому молоці і викладаємо в один шар на дно рознімної форми, покриваємо сирним кремом і знову шар печива. Повторюємо, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху присипаємо горішками або тертим шоколадом, і відправляємо на 2 години в холодильник.
Цей рецепт ламає всі стереотипи - свіжа випічка всього за 5 хвилин! Свекруха навіть не встигне перезутися в тапочки, а у вас вже тортик на столі.
Інгредієнти:
яйця - 2 шт.;
молоко - 10 ст. ложок;
масло рослинне - 6 ст. ложок;
какао-порошок - 3 ст. ложки;
цукор - 6 ст. ложок;
борошно пшеничне - 6 ст. ложок;
крохмаль - 2 ст. ложки;
розпушувач тіста - 2 ч. ложки.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо по черзі какао, борошно, розпушувач і крохмаль. Все добре вимішуємо, вливаємо олію і молоко. Знову перемішуємо і заливаємо тісто в змащену маслом форму. Випікаємо в залежності від потужності мікрохвильовки 5 (1000 Вт) - 8 (750 Вт) хвилин.
Готовий шоколадний бісквіт можна розрізати на 2 коржі і промазати сметанним кремом або залити глазур'ю. Це на ваш смак.
Інгредієнти:
печиво галетне - 200 г;
шоколад чорний - 4 плитки;
шоколад білий - 05 плитки;
масло вершкове - 100 г;
вершки (жирність не менше 30%) - 125 ст.;
горіхи волоські - 100 г;
мед - 2 ст. ложки.
Приготування
У вершки додаємо мед і масло, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Додаємо дрібно нарізаний гіркий шоколад, розмішуємо. Додаємо крихти печива, білого шоколаду та горіхів. Вимішуємо. Дно рознімної форми викладаємо харчовою плівкою, заливаємо зверху шоколадним тестом і відправляємо в холодильник на 3 години.
Навіть якщо у вас зламалася духовка або її просто немає на дачі, це ще не привід відмовляти собі і близьким маленьких радощів у вигляді тортика. Адже сковорідка знайдеться в арсеналі кожної господині. З іншого боку, гордим власницям духової шафи не варто ігнорувати цей рецепт. Спробуйте, у нього неможливо не закохатися!
Інгредієнти:
Для коржів:
молоко згущене - 1 б.;
борошно - 3 ст.;
яйце - 1 шт.;
сода - 1 ч. ложка.
Для крему:
молоко - 800 мл;
борошно - 3 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
цукор - 1 ст.;
ванілін - 1 ч. ложка.
Приготування
Згущене молоко змішуємо з яйцем, додаємо соду, погашену оцтом, і просіяне борошно. Замішуємо тісто. Ділимо його на 8 однакових колобків. Присипаємо стіл борошном і розкачуємо кожен в тонкий корж. По черзі викладаємо коржі на розігріту (без масла!) сковорідку і обсмажуємо з двох сторін буквально хвилину! Краї готових коржів трохи обрізаємо - крихта піде на присипку для торта.
Для крему збиваємо яйце з цукром, додаємо борошно і ванілін, тонкою цівкою вливаємо молоко. Постійно помішуючи, ставимо на повільний вогонь і варимо, поки не загусне. Даємо крему трохи охолонути і змащуємо коржі. Між ними можна покласти курагу, чорнослив, горіхи, банани та ківі. Верхній корж присипаємо крихтою і відправляємо торт на годину в холодильник. Просочується він дуже швидко, стає м'яким і ніжним.
Сирний торт «Хвилинка» без випічки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Щоб торт «Хвилинка» без випічки вийшов по-справжньому смачним, сир вибираємо дуже м'який та ніжний. Змішуємо його з цукром, вливаємо вершки і склянку молока, висипаємо з пакетиків пудинг. Гарненько збиваємо все міксером. Печиво змочуємо в останньому молоці і викладаємо в один шар на дно рознімної форми, покриваємо сирним кремом і знову шар печива. Повторюємо, поки не закінчаться інгредієнти. Зверху присипаємо горішками або тертим шоколадом, і відправляємо на 2 години в холодильник.
Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці
Цей рецепт ламає всі стереотипи - свіжа випічка всього за 5 хвилин! Свекруха навіть не встигне перезутися в тапочки, а у вас вже тортик на столі.
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо по черзі какао, борошно, розпушувач і крохмаль. Все добре вимішуємо, вливаємо олію і молоко. Знову перемішуємо і заливаємо тісто в змащену маслом форму. Випікаємо в залежності від потужності мікрохвильовки 5 (1000 Вт) - 8 (750 Вт) хвилин.
Готовий шоколадний бісквіт можна розрізати на 2 коржі і промазати сметанним кремом або залити глазур'ю. Це на ваш смак.
Торт «Хвилинка» з печива
Інгредієнти:
Приготування
У вершки додаємо мед і масло, доводимо до кипіння і знімаємо з вогню. Додаємо дрібно нарізаний гіркий шоколад, розмішуємо. Додаємо крихти печива, білого шоколаду та горіхів. Вимішуємо. Дно рознімної форми викладаємо харчовою плівкою, заливаємо зверху шоколадним тестом і відправляємо в холодильник на 3 години.
Як приготувати торт «Хвилинка» на сковороді?
Навіть якщо у вас зламалася духовка або її просто немає на дачі, це ще не привід відмовляти собі і близьким маленьких радощів у вигляді тортика. Адже сковорідка знайдеться в арсеналі кожної господині. З іншого боку, гордим власницям духової шафи не варто ігнорувати цей рецепт. Спробуйте, у нього неможливо не закохатися!
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Згущене молоко змішуємо з яйцем, додаємо соду, погашену оцтом, і просіяне борошно. Замішуємо тісто. Ділимо його на 8 однакових колобків. Присипаємо стіл борошном і розкачуємо кожен в тонкий корж. По черзі викладаємо коржі на розігріту (без масла!) сковорідку і обсмажуємо з двох сторін буквально хвилину! Краї готових коржів трохи обрізаємо - крихта піде на присипку для торта.
Для крему збиваємо яйце з цукром, додаємо борошно і ванілін, тонкою цівкою вливаємо молоко. Постійно помішуючи, ставимо на повільний вогонь і варимо, поки не загусне. Даємо крему трохи охолонути і змащуємо коржі. Між ними можна покласти курагу, чорнослив, горіхи, банани та ківі. Верхній корж присипаємо крихтою і відправляємо торт на годину в холодильник. Просочується він дуже швидко, стає м'яким і ніжним.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт в мікрохвильовці
Торт у мікрохвильовці - відмінний варіант швидкого десерту, коли не вистачає часу на випічку і гості вже на підході. Пропонуємо вам кілька простих і
Торт «Хвилинка» в мікрохвильовці
В даний час на кухні у кожної господині є досить кухонних пристроїв для швидкого приготування різних страв. І сьогодні ми вам підкажемо декілька
Торт «Диво»
Якщо ви хочете приготувати своєї сім'ї солодкий сюрприз, то кращого торта ніж «Диво» вам не знайти. Ласощі, що носять цю назву мають приголомшливий
Сметанний торт «Ведмедик»
Сметанний торт «Ведмедик» - один з найулюбленіших десертів дитинства. Це ласощі пекли ще наші бабусі, до великих свят і значущим подіям. Спробуйте і
Торт з печива без випічки
Якщо вам хочеться побалувати себе і своїх близьких смачненьким, але зовсім немає часу готувати складний десерт, пропонуємо просте рішення - торт з
Торт з какао
Любителям шоколаду, звичайно ж, сподобається випічка з додаванням какао. І сьогодні ми поговоримо про торти з цією добавкою. Читайте наші корисні