Торт з печива без випічки
Торт з печива без випічки не відніме у вас багато сил і часу, але вийде приголомшливо смачним і ароматним. Таке ласощі по достоїнству оцінять не тільки діти, але і дорослі. Давайте не будемо з вами втрачати часу дарма, а швидше розглянемо оригінальні рецепти приготування торта з печива.
Інгредієнти:
печиво - 600 г;
кокосова стружка для прикраси;
банан - 3 шт.;
шоколадка - для прикраси.
Для крему:
молоко - 2 ст.;
яйце - 2 шт.;
цукор - 1 ст.;
масло вершкове - 2 ч. ложки;
борошно - 2 ст. ложки;
цукор ванільний - 1 ч. ложка.
Приготування
Давайте розглянемо перший спосіб, як приготувати торт з печива. Для початку зробимо крем для майбутнього торта: гарненько збиваємо яйця міксером, поступово всипаємо цукор, потім борошно і кладемо ванільний цукор, перемішуємо ще раз, додаємо молоко і перемішуємо до отримання однорідної маси без грудочок. Далі доводимо крем на повільному вогні до кипіння, проварюємо його буквально 3 хвилини і відразу ж прибираємо з вогню. Кладемо невеликий шматочок вершкового масла, перемішуємо і залишаємо остигати, періодично розмішуючи, щоб не утворилася плівка.
Печиво розламуємо на маленькі шматочки і поділяємо на три однакові порції. Викладаємо наш десерт шарами в роз'ємну форму, промазуючи кожен заварним кремом. Зверху непечений торт з печива прикрашаємо нарізаною кружальцями банана, посипаємо натертим шоколадом і кокосовою стружкою. Готове ласощі має як слід просочитися: залишаємо його при кімнатній температурі, а потім ставимо на кілька годин в холодильник, щоб воно краще застигло. Виймаємо торт з форми безпосередньо перед подачею на стіл.
Інгредієнти:
галетне печиво - 200 г;
вершкове масло - 100 г;
гіркий шоколад - 400 г;
білий шоколад - 100 г;
вершки - 300 мл;
волоські горіхи - 100 г;
мед - 2 ст. ложки.
Приготування
У невелику каструльку наливаємо вершки, кладемо мед і розм'якшене вершкове масло. Ставимо на слабенький вогонь, доводимо масу до кипіння і відразу ж знімаємо з плити. Далі додаємо натертий на тертці гіркий шоколад, білий шоколад, ламане печиво, подрібнені горіхи і все перемішуємо. Дно рознімної форми застеляємо плівкою, виливаємо зверху шоколадне тісто і на 3 години прибираємо в холодильник. По закінченні часу, готовий торт з ламаного печива, прикрашаємо горіхами і подаємо до чаю!
Інгредієнти:
печиво - 300 г;
вершкове масло - 350 г;
згущене молоко - 350 г;
какао - 3 ст. ложки.
Приготування
Печива ламаємо на дрібні шматочки, додаємо масло, згущене молоко , какао і перемішуємо. Готову масу перекладаємо в круглу форму і ставимо хвилин на 40 в холодильник. Ось і все, швидкий торт з печива готовий!
Торт з вівсяного печива
Інгредієнти:
густа сметана - 400 мл;
горіхи волоські - 1 ст.;
печиво вівсяне - 1 кг;
цукор - 3 ст. ложок;
цукор ванільний - за смаком.
Для глазурі:
какао - порошок - 3 ст. ложки;
цукор - 5 ст. ложок;
молоко - 2 ст. ложки;
масло вершкове - 50 г.
Приготування
Сметану добре збиваємо з цукром за допомогою міксера і потихеньку додаємо ванілін. Тепер готуємо шоколадну глазур для торта: у ковшичек наливаємо молоко, додаємо цукор, какао і ставимо на слабенький вогонь. Варимо масу до загусання, періодично помішуючи. В самому кінці кладемо вершкове масло і гарненько перемішуємо.
Тепер беремо плоске блюдо, викладаємо шар вівсяного печива , промазуємо його гарненько збитою сметаною і посипаємо дрібно порубаними горіхами. Далі знову кладемо печиво, крем і горіхи.
Зверху поливаємо торт шоколадною глазур'ю і залишаємо години на 2 просочитися.
Рецепт торта з печива
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Давайте розглянемо перший спосіб, як приготувати торт з печива. Для початку зробимо крем для майбутнього торта: гарненько збиваємо яйця міксером, поступово всипаємо цукор, потім борошно і кладемо ванільний цукор, перемішуємо ще раз, додаємо молоко і перемішуємо до отримання однорідної маси без грудочок. Далі доводимо крем на повільному вогні до кипіння, проварюємо його буквально 3 хвилини і відразу ж прибираємо з вогню. Кладемо невеликий шматочок вершкового масла, перемішуємо і залишаємо остигати, періодично розмішуючи, щоб не утворилася плівка.
Печиво розламуємо на маленькі шматочки і поділяємо на три однакові порції. Викладаємо наш десерт шарами в роз'ємну форму, промазуючи кожен заварним кремом. Зверху непечений торт з печива прикрашаємо нарізаною кружальцями банана, посипаємо натертим шоколадом і кокосовою стружкою. Готове ласощі має як слід просочитися: залишаємо його при кімнатній температурі, а потім ставимо на кілька годин в холодильник, щоб воно краще застигло. Виймаємо торт з форми безпосередньо перед подачею на стіл.
Рецепт торта «Хвилинка» з печива
Інгредієнти:
Приготування
У невелику каструльку наливаємо вершки, кладемо мед і розм'якшене вершкове масло. Ставимо на слабенький вогонь, доводимо масу до кипіння і відразу ж знімаємо з плити. Далі додаємо натертий на тертці гіркий шоколад, білий шоколад, ламане печиво, подрібнені горіхи і все перемішуємо. Дно рознімної форми застеляємо плівкою, виливаємо зверху шоколадне тісто і на 3 години прибираємо в холодильник. По закінченні часу, готовий торт з ламаного печива, прикрашаємо горіхами і подаємо до чаю!
Простий торт з печива
Інгредієнти:
Приготування
Печива ламаємо на дрібні шматочки, додаємо масло, згущене молоко , какао і перемішуємо. Готову масу перекладаємо в круглу форму і ставимо хвилин на 40 в холодильник. Ось і все, швидкий торт з печива готовий!
Торт з вівсяного печива
Інгредієнти:
Для глазурі:
Приготування
Сметану добре збиваємо з цукром за допомогою міксера і потихеньку додаємо ванілін. Тепер готуємо шоколадну глазур для торта: у ковшичек наливаємо молоко, додаємо цукор, какао і ставимо на слабенький вогонь. Варимо масу до загусання, періодично помішуючи. В самому кінці кладемо вершкове масло і гарненько перемішуємо.
Тепер беремо плоске блюдо, викладаємо шар вівсяного печива , промазуємо його гарненько збитою сметаною і посипаємо дрібно порубаними горіхами. Далі знову кладемо печиво, крем і горіхи.
Зверху поливаємо торт шоколадною глазур'ю і залишаємо години на 2 просочитися.
Рекомендуємо добрі рецепти
Десерт з печива
Не знаєте такого новенького і смачненького зробити до чаю? Пропонуємо просте і оригінальне рішення - десерт з печива. Давайте розберемо кілька
Зефірний торт
Зефірний торт - універсальне блюдо для дитячого або дорослого торжества, яке легко і швидко приготує навіть недосвідчена господиня. Витончений торт з
Банановий торт без випічки
Якщо ваші стосунки з духовкою ще не встигли скластися, або ви перебуваєте в пошуках швидкого десерту без клопоту, то зверніть увагу на рецепт
Торт без випічки пряників
Якщо часу на приготування повноцінних бісквітних коржів не залишається, на виручку приходять готові варіанти з вафель, булочок, або з пряників. Про
Торт «Мурашник» з печива
Торт «Мурашник» - це чудовий десерт на будь яке свято. І сьогодні ми розповімо, як його зробити і печива. Читаємо наші поради і створюємо дивовижне
Тістечко з печива
Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими