Торт з печива без випічки не відніме у вас багато сил і часу, але вийде приголомшливо смачним і ароматним. Таке ласощі по достоїнству оцінять не тільки діти, але і дорослі. Давайте не будемо з вами втрачати часу дарма, а швидше розглянемо оригінальні рецепти приготування торта з печива.
Рецепт торта з печива
Інгредієнти: печиво - 600 г; кокосова стружка для прикраси; банан - 3 шт.; шоколадка - для прикраси. Для крему:
молоко - 2 ст.; яйце - 2 шт.; цукор - 1 ст.; масло вершкове - 2 ч. ложки; борошно - 2 ст. ложки; цукор ванільний - 1 ч. ложка. Приготування Давайте розглянемо перший спосіб, як приготувати торт з печива. Для початку зробимо крем для майбутнього торта: гарненько збиваємо яйця міксером, поступово всипаємо цукор, потім борошно і кладемо ванільний цукор, перемішуємо ще раз, додаємо молоко і перемішуємо до отримання однорідної маси без грудочок. Далі доводимо крем на повільному вогні до кипіння, проварюємо його буквально 3 хвилини і відразу ж прибираємо з вогню. Кладемо невеликий шматочок вершкового масла, перемішуємо і залишаємо остигати, періодично розмішуючи, щоб не утворилася плівка.
Печиво розламуємо на маленькі шматочки і поділяємо на три однакові порції. Викладаємо наш десерт шарами в роз'ємну форму, промазуючи кожен заварним кремом. Зверху непечений торт з печива прикрашаємо нарізаною кружальцями банана, посипаємо натертим шоколадом і кокосовою стружкою. Готове ласощі має як слід просочитися: залишаємо його при кімнатній температурі, а потім ставимо на кілька годин в холодильник, щоб воно краще застигло. Виймаємо торт з форми безпосередньо перед подачею на стіл.
Рецепт торта «Хвилинка» з печива
Інгредієнти: галетне печиво - 200 г; вершкове масло - 100 г; гіркий шоколад - 400 г; білий шоколад - 100 г; вершки - 300 мл; волоські горіхи - 100 г; мед - 2 ст. ложки. Приготування У невелику каструльку наливаємо вершки, кладемо мед і розм'якшене вершкове масло. Ставимо на слабенький вогонь, доводимо масу до кипіння і відразу ж знімаємо з плити. Далі додаємо натертий на тертці гіркий шоколад, білий шоколад, ламане печиво, подрібнені горіхи і все перемішуємо. Дно рознімної форми застеляємо плівкою, виливаємо зверху шоколадне тісто і на 3 години прибираємо в холодильник. По закінченні часу, готовий торт з ламаного печива, прикрашаємо горіхами і подаємо до чаю!
Простий торт з печива
Інгредієнти: печиво - 300 г; вершкове масло - 350 г; згущене молоко - 350 г; какао - 3 ст. ложки. Приготування Печива ламаємо на дрібні шматочки, додаємо масло, згущене молоко , какао і перемішуємо. Готову масу перекладаємо в круглу форму і ставимо хвилин на 40 в холодильник. Ось і все, швидкий торт з печива готовий!
Торт з вівсяного печива Інгредієнти: густа сметана - 400 мл; горіхи волоські - 1 ст.; печиво вівсяне - 1 кг; цукор - 3 ст. ложок; цукор ванільний - за смаком. Для глазурі:
какао - порошок - 3 ст. ложки; цукор - 5 ст. ложок; молоко - 2 ст. ложки; масло вершкове - 50 г. Приготування Сметану добре збиваємо з цукром за допомогою міксера і потихеньку додаємо ванілін. Тепер готуємо шоколадну глазур для торта: у ковшичек наливаємо молоко, додаємо цукор, какао і ставимо на слабенький вогонь. Варимо масу до загусання, періодично помішуючи. В самому кінці кладемо вершкове масло і гарненько перемішуємо.
Тепер беремо плоске блюдо, викладаємо шар вівсяного печива , промазуємо його гарненько збитою сметаною і посипаємо дрібно порубаними горіхами. Далі знову кладемо печиво, крем і горіхи.
Зверху поливаємо торт шоколадною глазур'ю і залишаємо години на 2 просочитися.