Вернуться назад Распечатать

Торт з печива без випічки

Торт з печива без випічки
Торт з печива без випічки не відніме у вас багато сил і часу, але вийде приголомшливо смачним і ароматним. Таке ласощі по достоїнству оцінять не тільки діти, але і дорослі. Давайте не будемо з вами втрачати часу дарма, а швидше розглянемо оригінальні рецепти приготування торта з печива.

Рецепт торта з печива


Інгредієнти:

  • печиво - 600 г;

  • кокосова стружка для прикраси;

  • банан - 3 шт.;

  • шоколадка - для прикраси.


  • Для крему:

  • молоко - 2 ст.;

  • яйце - 2 шт.;

  • цукор - 1 ст.;

  • масло вершкове - 2 ч. ложки;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • цукор ванільний - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Давайте розглянемо перший спосіб, як приготувати торт з печива. Для початку зробимо крем для майбутнього торта: гарненько збиваємо яйця міксером, поступово всипаємо цукор, потім борошно і кладемо ванільний цукор, перемішуємо ще раз, додаємо молоко і перемішуємо до отримання однорідної маси без грудочок. Далі доводимо крем на повільному вогні до кипіння, проварюємо його буквально 3 хвилини і відразу ж прибираємо з вогню. Кладемо невеликий шматочок вершкового масла, перемішуємо і залишаємо остигати, періодично розмішуючи, щоб не утворилася плівка.
    Печиво розламуємо на маленькі шматочки і поділяємо на три однакові порції. Викладаємо наш десерт шарами в роз'ємну форму, промазуючи кожен заварним кремом. Зверху непечений торт з печива прикрашаємо нарізаною кружальцями банана, посипаємо натертим шоколадом і кокосовою стружкою. Готове ласощі має як слід просочитися: залишаємо його при кімнатній температурі, а потім ставимо на кілька годин в холодильник, щоб воно краще застигло. Виймаємо торт з форми безпосередньо перед подачею на стіл.

    Рецепт торта «Хвилинка» з печива


    Інгредієнти:

  • галетне печиво - 200 г;

  • вершкове масло - 100 г;

  • гіркий шоколад - 400 г;

  • білий шоколад - 100 г;

  • вершки - 300 мл;

  • волоські горіхи - 100 г;

  • мед - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    У невелику каструльку наливаємо вершки, кладемо мед і розм'якшене вершкове масло. Ставимо на слабенький вогонь, доводимо масу до кипіння і відразу ж знімаємо з плити. Далі додаємо натертий на тертці гіркий шоколад, білий шоколад, ламане печиво, подрібнені горіхи і все перемішуємо. Дно рознімної форми застеляємо плівкою, виливаємо зверху шоколадне тісто і на 3 години прибираємо в холодильник. По закінченні часу, готовий торт з ламаного печива, прикрашаємо горіхами і подаємо до чаю!

    Простий торт з печива


    Інгредієнти:

  • печиво - 300 г;

  • вершкове масло - 350 г;

  • згущене молоко - 350 г;

  • какао - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Печива ламаємо на дрібні шматочки, додаємо масло, згущене молоко , какао і перемішуємо. Готову масу перекладаємо в круглу форму і ставимо хвилин на 40 в холодильник. Ось і все, швидкий торт з печива готовий!
    Торт з вівсяного печива
    Інгредієнти:

  • густа сметана - 400 мл;

  • горіхи волоські - 1 ст.;

  • печиво вівсяне - 1 кг;

  • цукор - 3 ст. ложок;

  • цукор ванільний - за смаком.


  • Для глазурі:

  • какао - порошок - 3 ст. ложки;

  • цукор - 5 ст. ложок;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • масло вершкове - 50 г.


  • Приготування
    Торт з печива без випічки

    Сметану добре збиваємо з цукром за допомогою міксера і потихеньку додаємо ванілін. Тепер готуємо шоколадну глазур для торта: у ковшичек наливаємо молоко, додаємо цукор, какао і ставимо на слабенький вогонь. Варимо масу до загусання, періодично помішуючи. В самому кінці кладемо вершкове масло і гарненько перемішуємо.
    Тепер беремо плоске блюдо, викладаємо шар вівсяного печива , промазуємо його гарненько збитою сметаною і посипаємо дрібно порубаними горіхами. Далі знову кладемо печиво, крем і горіхи.
    Зверху поливаємо торт шоколадною глазур'ю і залишаємо години на 2 просочитися.