Сирний торт на сковороді

Спробуйте приготувати приголомшливий і дуже ситний сирний торт на сковороді по нижченаведеним рецептами.
Простий торт на сковороді
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Для тіста яйце збиваємо з цукром, додаємо сир і ретельно вимішуємо масу. В окремій мисці перемішуємо борошно і пекарський порошок і додаємо до сирно-яєчної суміші. Вийшло щільне тісто формуємо ковбаскою, ділимо на 6 частин, кожну з яких потім розгортаємо в млинець. Перед тим як спекти торт на сковороді, кожен млинець потрібно наколоти виделкою, щоб вона не вздувался. Випікаються коржі для сирного торта на сковороді без масла, до зарум'янювання.
Коли всі коржі будуть готові, залишаємо їх остигати, а тим часом готуємо крем: яйця розтираємо з цукром, додаємо трохи борошна або крохмалю, доливаємо молоко. Ставимо суміш на маленький вогонь і варимо, помішуючи, до загустіння. Густу заварную масу ставимо остигати, а після збиваємо з розм'якшеним вершковим маслом. Промазуємо кожен корж кремом і прикрашаємо готовий торт на свій розсуд.
Торт з сиром і банановим кремом на сковороді
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Сир протираємо через сито, додаємо цукор, яйця, а потім поступово починаємо вводити в тісто борошно. Отриманий щільний грудку вимішуємо і ділимо на порції (6-8 частин). Розкачуємо шматочки тесту на злегка посипаній борошном поверхні, наколюємо виделкою і переносимо на суху сковороду. Смажимо до зарум'янювання і залишаємо повністю охолонути.
Тим часом готуємо крем: вершки збиваємо з цукровою пудрою до м'яких піків. Банани очистити і пюрируем з допомогою блендера. Змішуємо банани і пюре, і отриманим кремом промазуємо остиглі коржі. Сирний торт, приготований на сковороді, повинен настоятися близько 3-6 годин.
Рецепт сирного торта на сковороді
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для прикраси:
Приготування
М'яке вершкове масло збиваємо з цукром, додаємо трохи гашеного соди, потихеньку підсипаємо борошно і,

Для приготування крему, сир необхідно протерти через сито і змішати з жовтками і цукром, додати м'яке вершкове масло і поставити варитися до загустіння 2-3 хвилини, постійно помішуючи. Готовий крем залишаємо охолонути.
Тим часом, тісто дістаємо з холодильника, ділимо на 10 шматків, кожен з яких розкачуємо на присипаному борошном столі, і смажимо на сковороді без олії до рум'янцю. Остиглі коржі промазуємо кремом, прикрашаємо торт подрібненими горіхами і залишаємо просочуватися на 15-2 години. Після закінчення часу десерт можна подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Ленінградський торт - рецепт
Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться

Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.

"Медовик" зі згущеним молоком
Торт «Медовик» - популярний десерт, класичний рецепт якого, напевно, знайомий кожній господині. І сьогодні ми розповімо, як приготувати це чудове

Яблучний торт
Всі ми любимо солодощі, в тому числі і торти. Різновидів їх створення дуже багато. В нашій сьогоднішній статті ми докладно поговоримо про яблучному

Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з

Торт «Наполеон» з заварним кремом
Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде