Заварний крем для «Медовика» на молоці, зі згущеним молоком, сметаною і апельсином
Заварний крем для «Медовика» дозволяє краще просочити коржі улюбленого торта. При цьому мова йде не про єдиному вигляді прошарку. Існує маса чудових рецептів, починаючи від класичного на молоці і закінчуючи цитрусовими, завдяки яким, господині можуть просто і доступно урізноманітнити смак і калорійність популярного десерту.
Торт «Медовик» з заварним кремом багатий варіаціями. Крім класичного рецепту на молоці, варять крем із згущеним молоком, на сметані, вершках або соку цитрусових. Їх традиційної складової є яйця, для насиченості, м'якості і стійкості часто додають вершкове масло, а в якості загусників використовують борошно або крохмаль.
Найсмачніший заварний крем для «Медовика» повинен бути густим, ніжним і не підгоріти. Для цього краще варити його на водяній бані або в товстостінній каструлі.
Помішувати крем слід не тільки при варінні, але і при охолодженні. В іншому випадку, він візьметься щільною плівкою.
Температура охолодження крему не повинна опускатися нижче 10 градусів тепла.
Класичний заварний крем для «Медовика» повинен швидко просочити коржі, зробивши їх соковитими. З цією функцією справляється крем, заварений на молоці з додаванням яєць, цукру і борошна. Готується він просто, відрізняється приємним молочним смаком, прекрасними пропитывающими властивостями, тому десерт, як правило, можна подавати до столу вже через 2 години.
Інгредієнти :
молоко - 500 мл;
цукор - 125 г;
яйце - 2 шт.;
масло - 50 г;
ванільний цукор - 20 р.
Приготування
Розітріть цукор з борошном і яйцями.
Введіть молоко і варіть, помішуючи, до загустіння.
Охолодіть, додайте масло і ванільний цукор.
Збийте заварний класичний крем для «Медовика» віночком і приступайте до промазування коржів.
Заварний крем з вареним згущеним молоком для «Медовика» - ідеальне рішення для додання десерту карамельного кольору і смаку. І це не одна з причин використання вареного молока. З ним легко працювати, а концентрована густота надає крему стійку консистенцію, завдяки чому, торт не розкисає навіть при тривалому просяканні.
Інгредієнти:
молоко - 250 мл;
борошно - 40 г;
цукор - 40 г;
варена згущене молоко - 200 г;
масло - 100 р.
Приготування
Перемішайте цукор з молоком і борошном і варіть 5 хвилин. Охолодіть.
Додайте в заварний крем для «Медовика» збиті згущене молоко і масло.
Заварний крем зі сметани для «Медовика» - прекрасна альтернатива насиченому масляного крему. Він так само створює щільний прошарок між коржами, але надає виробу приємний кислуватий смак і не перевантажує жирністю. Однак, остигаючи, такий крем набуває щільність, тому працювати з ним слід зразу ж після приготування.
Інгредієнти:
сметана - 350 г;
цукор - 125 г;
масло - 150 г;
борошно - 40 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Розітріть яйце з цукром, борошном і сметаною.
Варіть на водяній бані до густоти.
Заварний сметанний крем для «Медовика» остудіть і змішайте зі збитим маслом.
Не менш смачний заварний крем для «Медовика» виходить без яєць. Багато господині вибирають цей бюджетний, доступний і простий варіант, вважаючи за краще добиватися в'язкості і густини - борошном, а гладкості і насиченості - вершковим маслом. Крем виходить легким, ніжним і повітряним, а промазані і охолоджені коржі, мають освіжаючий смак.
Інгредієнти:
молоко - 500 мл;
цукор - 200 г;
масло - 150 г;
борошно - 80 р.
Приготування
Змішайте 250 мл холодного молока із борошном і цукром.
Молоко, що залишилося, прогрійте і влийте струєю у холодну суміш.
Варіть до загустіння, додаючи олію.
Готовий заварний крем для «Медовика» охолодіть.
«Медовик» з вершково-заварним кремом підійде навіть тим, хто рахує калорії. Крем заварений на вершках, виходить настільки густим і насиченим, що не можна використовувати масло і, тим самим, зрівняти калорійність з молочним заварним. Йому єдиному властивий смак пломбіру, який ідеально гармонує з медовою солодкістю коржів.
Інгредієнти:
вершки 20% - 400 мл;
жовтки - 3 шт.;
цукор - 80 г;
борошно - 20 р.
Приготування
Розітріть жовтки з цукром, борошном і 60 мл вершків.
Решта вершки підігрійте і введіть тонкою цівкою в яєчну суміш.
Варіть, помішуючи 5 хвилин.
Зніміть з вогню і охолодіть.
Простий заварний крем для «Медовика» можна перетворити в шедевр кондитерської майстерності, якщо приготувати його на кукурудзяному крохмалі. На відміну від картопляного, він надає крему ніжну консистенцію, не володіє запахом і гіркуватим присмаком, і відрізняється глянцевою поверхнею, при цьому будучи вкрай економним у використанні.
Інгредієнти:
молоко - 280 мл;
жовток - 2 шт.;
кукурудзяний крохмаль - 20 г;
цукор - 80 г;
цедра лимона.
Приготування
Прогрійте молоко з цедрою.
Розітріть крохмаль з яйцем, цукром і 40 мл молока.
Влийте в масу інше молоко, перемішайте і процідіть.
Проваріть до загустіння.
Зніміть з вогню і остудіть.
Ласуни на дієті можуть повторити рецепт смачного заварного крему для «Медовика» без використання масла. Тим більше, що класичний заварний крем – «Парисьер» , завжди готується подібним чином, виходячи ніжним, гладким і менш калорійним, а від того, навіть худнуть можуть запросто дозволити собі його.
Інгредієнти:
молоко - 500 мл;
жовтки - 3 шт.;
борошно - 50 р;
ванільна есенція - 5 мл
Приготування
Розітріть цукор, жовтки і борошно.
Влийте в суміш частина прогрітого молока і перемішайте.
Додайте есенцію, інше молоко і варіть до загустіння.
Карамельний «Медовик» з апельсиновим заварним кремом повний нестандартних рішень і особливостей. Він робиться на основі карамелі, з-за чого коржі насичуються кольором і набуває більш яскравий медовий смак, ідеально гармоніює з лимонним курдом, який для більшої гладкості і насиченості з'єднали з вершковим сиром і сметаною.
Інгредієнти:
борошно - 400 г;
цукор - 330 г;
масло - 260 г;
яйце - 5 шт.;
мед - 60 г;
сода - 10 г;
лимонна кислота;
апельсиновий сік - 180 мл;
цедра - 20 г;
вершковий сир - 360 г;
сметана - 150 г;
цукрова пудра - 50 р.
Приготування
Розтопити 150 г цукру. Як тільки він набуде карамельний колір, влийте мед.
Перемішайте і додайте 110 г гарячого масла. Зніміть з вогню і остудіть до 70 градусів.
Введіть борошно, 2 яйця, соду і лимонку.
Скачайте тісто в кулю і відставте на 15 хвилин.
Розкачайте 9 пластів і випікайте при 160 градусах 5 хвилин.
Надайте коржам форму.
Збийте 180 г цукру з 3 яйцями, соком і цедрою.
Варіть до загустіння, охолодіть і збийте з маслом. Охолодивши, перемішайте з пудрою, сиром і сметаною.
Це кращий заварний крем для «Медовика», яким слід промазати коржі і поставити десерт на 10 годин в холодильник.
Як приготувати заварний крем для «Медовика»?
Торт «Медовик» з заварним кремом багатий варіаціями. Крім класичного рецепту на молоці, варять крем із згущеним молоком, на сметані, вершках або соку цитрусових. Їх традиційної складової є яйця, для насиченості, м'якості і стійкості часто додають вершкове масло, а в якості загусників використовують борошно або крохмаль.
Заварний крем для «Медовика» на молоці
Класичний заварний крем для «Медовика» повинен швидко просочити коржі, зробивши їх соковитими. З цією функцією справляється крем, заварений на молоці з додаванням яєць, цукру і борошна. Готується він просто, відрізняється приємним молочним смаком, прекрасними пропитывающими властивостями, тому десерт, як правило, можна подавати до столу вже через 2 години.
Інгредієнти :
Приготування
Заварний крем для «Медовика» зі згущеним молоком
Заварний крем з вареним згущеним молоком для «Медовика» - ідеальне рішення для додання десерту карамельного кольору і смаку. І це не одна з причин використання вареного молока. З ним легко працювати, а концентрована густота надає крему стійку консистенцію, завдяки чому, торт не розкисає навіть при тривалому просяканні.
Інгредієнти:
Приготування
Сметанно-заварний крем для «Медовика»
Заварний крем зі сметани для «Медовика» - прекрасна альтернатива насиченому масляного крему. Він так само створює щільний прошарок між коржами, але надає виробу приємний кислуватий смак і не перевантажує жирністю. Однак, остигаючи, такий крем набуває щільність, тому працювати з ним слід зразу ж після приготування.
Інгредієнти:
Приготування
Заварний крем для «Медовика» без яєць
Не менш смачний заварний крем для «Медовика» виходить без яєць. Багато господині вибирають цей бюджетний, доступний і простий варіант, вважаючи за краще добиватися в'язкості і густини - борошном, а гладкості і насиченості - вершковим маслом. Крем виходить легким, ніжним і повітряним, а промазані і охолоджені коржі, мають освіжаючий смак.
Інгредієнти:
Приготування
Вершково-заварний крем для «Медовика»
«Медовик» з вершково-заварним кремом підійде навіть тим, хто рахує калорії. Крем заварений на вершках, виходить настільки густим і насиченим, що не можна використовувати масло і, тим самим, зрівняти калорійність з молочним заварним. Йому єдиному властивий смак пломбіру, який ідеально гармонує з медовою солодкістю коржів.
Інгредієнти:
Приготування
Заварний крем для «Медовика» з крохмалем
Простий заварний крем для «Медовика» можна перетворити в шедевр кондитерської майстерності, якщо приготувати його на кукурудзяному крохмалі. На відміну від картопляного, він надає крему ніжну консистенцію, не володіє запахом і гіркуватим присмаком, і відрізняється глянцевою поверхнею, при цьому будучи вкрай економним у використанні.
Інгредієнти:
Приготування
Заварний крем без масла для «Медовика»
Ласуни на дієті можуть повторити рецепт смачного заварного крему для «Медовика» без використання масла. Тим більше, що класичний заварний крем – «Парисьер» , завжди готується подібним чином, виходячи ніжним, гладким і менш калорійним, а від того, навіть худнуть можуть запросто дозволити собі його.
Інгредієнти:
Приготування
«Медовик» з апельсиновим заварним кремом
Карамельний «Медовик» з апельсиновим заварним кремом повний нестандартних рішень і особливостей. Він робиться на основі карамелі, з-за чого коржі насичуються кольором і набуває більш яскравий медовий смак, ідеально гармоніює з лимонним курдом, який для більшої гладкості і насиченості з'єднали з вершковим сиром і сметаною.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Заварний крем на молоці згущеному, кокосовому і сухому - рецепти для класичного «Наполеона» та інших коржів
Заварний крем на молоці – популярна і затребувана просочення для тортів, смачна ніжна начинка для еклерів або просто апетитний самостійний десерт.
Крем Рафаелло для торта або капкейків - рецепти кокосового заварного, вершкового десерту з білим шоколадом
Крем Рафаелло, створений за мотивами однойменних цукерок, в пошані у господинь. Особливо підкуповує факт того, що можна досягти необхідного смаку і
Заварний крем без масла
Популярний і відомий всім заварний крем можна зробити, не додаючи до складу масло - вийде не гірше традиційного варіанту. Далі розповімо, як
Сметанний крем для «Медовика»
Медовик зі сметанним кремом виходить дуже ніжним і смачним, трохи з кислинкою. Крем зі сметани дуже добре просочує коржі,завдяки чому торт виходить
Заварний крем для «Медовика»
Класичний «Медовик» готується зі сметанним кремом, але якщо ви хочете спробувати більш оригінальний рецепт - приготуйте медовик з заварним кремом.
Класичний заварний крем - рецепт
Класичний заварний крем - це чудова начинка для тістечок, еклерів, трубочок, прошарку тортів. Способів його приготування досить багато. У нашій