» » Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста
Щоб спекти пиріг з варенням швидко і просто, рецепт знадобиться не складний і основні рекомендації допоможуть кожному кулінару впоратися із завданням без особливих клопотів. Готують ласощі з різного тіста, наповнюють простий начинкою, яка опинилася в засіках запасливой господині.

Як приготувати простий пиріг з варенням?


Спекти пиріг з варенням швидко і просто допоможе перевірений рецепт тіста, а тим, хто не дуже любить возитися з основою сподобається ідея приготування частування з готового замороженого напівфабрикату.

  • Самий простий пиріг з варенням готується з листкового тіста, яке продається майже в кожному магазині. Оформляють випічку у відкритому варіанті або прикрашають за бажанням на поверхні десерту.

  • Простий пиріг з варенням на швидку руку пісочний, який готується всього з 4 інгредієнтів і сприймається з захопленням усіма домашніми ласунами.

  • Трохи досвіду в роботі з тестом потрібно, щоб створити дріжджовий пиріг з варенням швидко і просто, такий рецепт випічки вимагає деяких знань.

  • Для начинки згодиться будь густе варення з великим вмістом пектину, який не дозволяє наповнення розтікатися під час випікання. Якщо джем застосовується малиновий або вишневий, краще загустити його крохмалем.

  • Можливий варіант застосування варення з цілими шматочками, в такому випадку рідкий сироп потрібно злити, щоб він не розмочив корж. Його можна використовувати в якості глазурі – пензликом нанести на поверхню гарячого пирога і частування стане глянсовим.


  • Простий рецепт пирога з варенням на кефірі

    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Печеться цей простий пиріг на кефірі з варенням, при ніж солодка заготівля додається безпосередньо в тісто. Краще застосовувати смородиновий або вишневий джем, можливий варіант з цілими ягодами без кісточок, так навіть смачніше вийде. Форма для випічки знадобиться круглий 20 см, якщо в розпорядженні ємність більшого розміру, час випікання потрібно скоротити на 10 хвилин.
    Інгредієнти:

  • кефір – 1 склянка;

  • цукор – 100 г;

  • варення з ягодами – 1/2 ст.;

  • розпушувач;

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно – 15 склянки;

  • масло вершкове – 100 г.


  • Приготування

  • Збити масло з цукром, ввести яйця по одному.

  • Влити кефір і варення, додати розпушувач.

  • Всипаючи борошно, замісити гладке рідкувате тісто.

  • Вилити в промаслений форму, випікати 30 хвилин при 190 градусах.


  • Простий пісочний пиріг з варенням


    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Простий рецепт тертого пирога з варенням точно відомий всім домашнім кулінарам, тому є сенс урізноманітнити склад цікавими компонентами. У тісто можна кинути лимонної або апельсинової цедри і джем взяти теж цитрусовий. Якщо готову основу не заморожувати, пиріг вийде менш хрустким, м'яким і таким же розсипчастим і тане в роті.
    Інгредієнти:

  • м'яке масло – 150 г;

  • цукор – 150 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно – 2 ст.;

  • розпушувач, ванільний цукор – по 1 ч. л.;

  • лимонна цедра – 1 ст. л.;

  • цитрусовий джем – 1 ст.


  • Приготування

  • Розтерти масло з цукром, вбити яйця.

  • Вести розпушувач, ваніль і цедру.

  • Додаючи борошно замісити круте тісто, не липнущее до рук.

  • Більшу частину розподілити у формі з бортами, меншу заморозити на 10 хвилин.

  • В основі розподілити варення.

  • Тісто натерти поверх пирога.

  • Випікати 25 хвилин при 190 градусах.


  • Пиріг зі сметаною і варенням - простий рецепт

    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Щоб приготувати пиріг з заливкою і варенням швидко і просто, рецепт потребує застосування якісних компонентів і джему з цілими ягодами або шматочками фруктів, важливо загущатися його крохмалем. Така випічка розрізається тільки після повного охолодження. Після закінчення часу випікання може здатися, що пиріг не готовий і начинка у центрі рідка – так і повинно бути, у процесі охолодження заливка загусне.
    Інгредієнти:

  • несолодке пісочне тісто – 500 г;

  • вишневе варення – 1 ст.;

  • крохмаль – 1 ст. л.;


  • Заливка:

  • сметана – 400 мл;

  • яйце – 1 шт.;

  • ваніль;

  • цукор – 1/2 ст.


  • Приготування

  • Тісто розкачати, викласти у форму з бортами, зрізати надлишки.

  • Проколоти виделкою дно, випікати при 220 градусах 15 хвилин. Охолодити.

  • Змішати яйце зі сметаною, цукром, ваніліном.

  • Варення змішати з крохмалем, викласти у форму.

  • Залити сметанним кремом.

  • Випікається простий пиріг зі сметаною і варенням 35 хвилин при 200 градусах.


  • Простий дріжджовий пиріг з варенням

    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Простий пиріг з дріжджового тіста з варенням можна спекти у вигляді рулету, начинка для такого ласощі знадобиться густа і однорідна, для подрібнення джему застосовують блендер, згущують варення горіховою крихтою, крохмалем. Щоб пиріг вийшов пишним і м'яким потрібно простежити, щоб всі продукти були теплими, навіть борошно.


    Інгредієнти:

  • свіжі дріжджі – 25 г;

  • молоко – 500 мл;

  • цукор – 150 г;

  • м'яке масло – 100 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • борошно – 500-700 г;

  • ванільний цукор – 1 ч. л.;

  • варення – 1 ст.;

  • подрібнені горіхи – 1 ст.;

  • кориця – 1 ч. л.;

  • крохмаль – 1 ст. л;

  • жовток – 1 шт.


  • Приготування

  • Розтерти дріжджі з 1 ложкою цукру, залити склянкою теплого молока. Залишити на 15 хвилин до реакції.

  • Окремо з'єднати цукор, яйця, молоко, ваніль, влити опару.

  • Всипаючи борошно, замісити м'яке тісто, накрити, залишити на 1 годину.

  • Тісто обім'яти, розділити на 2 частини, розкачати пласт товщиною 1 див

  • Намазати м'яким маслом.

  • Змішати варення з крохмалем і горіхами, розподілити поверх шару.

  • Згорнути рулетом, залишити на 15 хвилинну расстойку.

  • Змастити жовтком, випікати 25 хвилин при 180 градусах.


  • Простий бісквітний пиріг з варенням

    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Приготований простий пиріг з варенням в духовці виходить пишним, апетитним і красивим, його впевнено можна подати на урочисте застілля. Варення потрібно з цілими фруктовими часточками або ягідне без кісточок, сироп зливають, а шматочки змішують з крохмалем, це робиться для того, щоб м'якуш добре пропікся і не вийшов занадто вологим.
    Інгредієнти:

  • яйця – 3 шт.;

  • цукор – 180 г;

  • розпушувач;

  • борошно – 1 ст.;

  • варення з цілими ягодами;

  • крохмаль – 1 ст. л.


  • Приготування

  • Збити білки з цукром до білих стійкий піків.

  • Окремо збити жовтки з ваніліном.

  • З'єднати акуратно обидві маси, ввести муку, тісто виходить гладким і рідким.

  • Вилити у форму, зверху розкласти ягоди з варення, обсипані крохмалем. Їх потрібно трохи втопити в тісто.

  • Випікати 50 хвилин при 180 градусах.


  • Простий пиріг на молоці з варенням

    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Щоб простий пиріг з варенням не вийшов жорстким (це особливість молочного тесту) потрібно застосувати дуже жирне молоко 4% або домашнє. Джем, для реалізації даного рецепту, знадобиться однорідний або з дрібними шматочками фруктів, дуже частування смачним виходить з цитрусовою заготівлею або абрикосової.
    Інгредієнти:

  • молоко – 1 ст.;

  • яйце – 1 шт.;

  • масло вершкове – 100 г;

  • цукор – 100 г;

  • однорідне варення – 1/2 ст.;

  • розпушувач;

  • борошно – 15 ст.


  • Приготування

  • Збити яйця з цукром і маслом.

  • Влити молоко, кинути розпушувач і варення.

  • Підсипавши борошно, замісити гладке тісто.

  • Випікати пиріг 30 хвилин при 190 градусах.


  • Простий відкритий пиріг з варенням

    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Саме просте тісто для пирога з варенням – те, що готувати не потрібно! Ідеальним варіантом для відкритої випічки стане листковий дріжджовий напівфабрикат. Наповнення для пирога підійде будь-яке, якщо в заготовці не вистачає пектину, додають крохмаль або трохи борошна для згущення. Випічку можна залишити повністю відкритою або зробити красиву сіточку з обрізків тесту.
    Інгредієнти:

  • тісто дріжджове листкове – 500 г;

  • варення – 1 ст.;

  • борошно або крохмаль – 2 ч. л.


  • Приготування

  • Розморожене тісто розкачати, викласти у форму, краї зрізати.

  • Варення змішати з крохмалем, викласти в основу.

  • Прикрасити за бажання, випікати 30 хвилин при 190 градусах.


  • Простий пісний пиріг з варенням

    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Дуже смачним вийде простий пиріг без яєць з варенням на основі манної крупи. Це ласощі вийде м'яким, помірно вологим і багато хто навіть не зрозуміють, що він приготований без скоромних інгредієнтів. В якості основи можна застосувати просту теплу воду, але куди смачніше вийде ласощі на фруктовому соці або завареному зеленому чаї.
    Інгредієнти:

  • манка – 1 ст.;

  • фруктовий сік – 1 ст.;

  • масло рослинне – 100 мл;

  • борошно – 15 склянки;

  • цукор – 100 г;

  • фруктовий джем – 1/2 ст.;

  • розпушувач.


  • Приготування

  • Залити соком крупу, залишити на 40-50 хвилин, поки розбухне.

  • З'єднати масло, цукор і варення, змішати з манною кашею.

  • Водити борошно, замішуючи не густе тісто.

  • Вилити в промаслений форму, випікати 40 хвилин при 180 градусах.


  • Простий рецепт пирога в мультиварці з варенням

    Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста

    Можна спекти майже будь-який простий пиріг з варенням в мультиварці , адаптувавши класичний рецепт під можливості приладу. Найкраще вдаються у пічці заливні і бісквітні коржі, вони виходять надзвичайно пишними, дрібнопористими. Важливо зняти клапан для вільної конвекції і за 15 хвилин до сигналу перевернути корж, щоб підрум'янити його.
    Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;

  • борошно – 1 ст.;

  • вершкове масло – 100 г;

  • цукор – 100 г;

  • какао – 2 ст. л.;

  • смородинове варення – 1/2 ст.;

  • розпушувач;

  • сметана – 3 ст. л.


  • Приготування

  • Збити масло з цукром, по одному ввести яйця.

  • Додати сметану, розпушувач, какао і варення.

  • Підсипаючи борошно замісити гладке і рідке тісто.

  • Вилити в чашу, на «Випікання» готувати 1 годину.

  • За 10 хвилин до сигналу перевернути корж.


    Додав: admin | 31-03-2018, 17:09
    Переглядів: 48