Пиріг з варенням швидко і просто - рецепти на швидку руку з бісквітного, листкового, пісочного і дріжджового тіста
Щоб спекти пиріг з варенням швидко і просто, рецепт знадобиться не складний і основні рекомендації допоможуть кожному кулінару впоратися із завданням без особливих клопотів. Готують ласощі з різного тіста, наповнюють простий начинкою, яка опинилася в засіках запасливой господині.
Спекти пиріг з варенням швидко і просто допоможе перевірений рецепт тіста, а тим, хто не дуже любить возитися з основою сподобається ідея приготування частування з готового замороженого напівфабрикату.
Самий простий пиріг з варенням готується з листкового тіста, яке продається майже в кожному магазині. Оформляють випічку у відкритому варіанті або прикрашають за бажанням на поверхні десерту.
Простий пиріг з варенням на швидку руку пісочний, який готується всього з 4 інгредієнтів і сприймається з захопленням усіма домашніми ласунами.
Трохи досвіду в роботі з тестом потрібно, щоб створити дріжджовий пиріг з варенням швидко і просто, такий рецепт випічки вимагає деяких знань.
Для начинки згодиться будь густе варення з великим вмістом пектину, який не дозволяє наповнення розтікатися під час випікання. Якщо джем застосовується малиновий або вишневий, краще загустити його крохмалем.
Можливий варіант застосування варення з цілими шматочками, в такому випадку рідкий сироп потрібно злити, щоб він не розмочив корж. Його можна використовувати в якості глазурі – пензликом нанести на поверхню гарячого пирога і частування стане глянсовим.
Печеться цей простий пиріг на кефірі з варенням, при ніж солодка заготівля додається безпосередньо в тісто. Краще застосовувати смородиновий або вишневий джем, можливий варіант з цілими ягодами без кісточок, так навіть смачніше вийде. Форма для випічки знадобиться круглий 20 см, якщо в розпорядженні ємність більшого розміру, час випікання потрібно скоротити на 10 хвилин.
Інгредієнти:
кефір – 1 склянка;
цукор – 100 г;
варення з ягодами – 1/2 ст.;
розпушувач;
яйця – 2 шт.;
борошно – 15 склянки;
масло вершкове – 100 г.
Приготування
Збити масло з цукром, ввести яйця по одному.
Влити кефір і варення, додати розпушувач.
Всипаючи борошно, замісити гладке рідкувате тісто.
Вилити в промаслений форму, випікати 30 хвилин при 190 градусах.
Простий рецепт тертого пирога з варенням точно відомий всім домашнім кулінарам, тому є сенс урізноманітнити склад цікавими компонентами. У тісто можна кинути лимонної або апельсинової цедри і джем взяти теж цитрусовий. Якщо готову основу не заморожувати, пиріг вийде менш хрустким, м'яким і таким же розсипчастим і тане в роті.
Інгредієнти:
м'яке масло – 150 г;
цукор – 150 г;
яйця – 2 шт.;
борошно – 2 ст.;
розпушувач, ванільний цукор – по 1 ч. л.;
лимонна цедра – 1 ст. л.;
цитрусовий джем – 1 ст.
Приготування
Розтерти масло з цукром, вбити яйця.
Вести розпушувач, ваніль і цедру.
Додаючи борошно замісити круте тісто, не липнущее до рук.
Більшу частину розподілити у формі з бортами, меншу заморозити на 10 хвилин.
В основі розподілити варення.
Тісто натерти поверх пирога.
Випікати 25 хвилин при 190 градусах.
Щоб приготувати пиріг з заливкою і варенням швидко і просто, рецепт потребує застосування якісних компонентів і джему з цілими ягодами або шматочками фруктів, важливо загущатися його крохмалем. Така випічка розрізається тільки після повного охолодження. Після закінчення часу випікання може здатися, що пиріг не готовий і начинка у центрі рідка – так і повинно бути, у процесі охолодження заливка загусне.
Інгредієнти:
несолодке пісочне тісто – 500 г;
вишневе варення – 1 ст.;
крохмаль – 1 ст. л.;
Заливка:
сметана – 400 мл;
яйце – 1 шт.;
ваніль;
цукор – 1/2 ст.
Приготування
Тісто розкачати, викласти у форму з бортами, зрізати надлишки.
Проколоти виделкою дно, випікати при 220 градусах 15 хвилин. Охолодити.
Змішати яйце зі сметаною, цукром, ваніліном.
Варення змішати з крохмалем, викласти у форму.
Залити сметанним кремом.
Випікається простий пиріг зі сметаною і варенням 35 хвилин при 200 градусах.
Простий пиріг з дріжджового тіста з варенням можна спекти у вигляді рулету, начинка для такого ласощі знадобиться густа і однорідна, для подрібнення джему застосовують блендер, згущують варення горіховою крихтою, крохмалем. Щоб пиріг вийшов пишним і м'яким потрібно простежити, щоб всі продукти були теплими, навіть борошно.
Інгредієнти:
свіжі дріжджі – 25 г;
молоко – 500 мл;
цукор – 150 г;
м'яке масло – 100 г;
яйця – 3 шт.;
борошно – 500-700 г;
ванільний цукор – 1 ч. л.;
варення – 1 ст.;
подрібнені горіхи – 1 ст.;
кориця – 1 ч. л.;
крохмаль – 1 ст. л;
жовток – 1 шт.
Приготування
Розтерти дріжджі з 1 ложкою цукру, залити склянкою теплого молока. Залишити на 15 хвилин до реакції.
Окремо з'єднати цукор, яйця, молоко, ваніль, влити опару.
Всипаючи борошно, замісити м'яке тісто, накрити, залишити на 1 годину.
Тісто обім'яти, розділити на 2 частини, розкачати пласт товщиною 1 див
Намазати м'яким маслом.
Змішати варення з крохмалем і горіхами, розподілити поверх шару.
Згорнути рулетом, залишити на 15 хвилинну расстойку.
Змастити жовтком, випікати 25 хвилин при 180 градусах.
Приготований простий пиріг з варенням в духовці виходить пишним, апетитним і красивим, його впевнено можна подати на урочисте застілля. Варення потрібно з цілими фруктовими часточками або ягідне без кісточок, сироп зливають, а шматочки змішують з крохмалем, це робиться для того, щоб м'якуш добре пропікся і не вийшов занадто вологим.
Інгредієнти:
яйця – 3 шт.;
цукор – 180 г;
розпушувач;
борошно – 1 ст.;
варення з цілими ягодами;
крохмаль – 1 ст. л.
Приготування
Збити білки з цукром до білих стійкий піків.
Окремо збити жовтки з ваніліном.
З'єднати акуратно обидві маси, ввести муку, тісто виходить гладким і рідким.
Вилити у форму, зверху розкласти ягоди з варення, обсипані крохмалем. Їх потрібно трохи втопити в тісто.
Випікати 50 хвилин при 180 градусах.
Щоб простий пиріг з варенням не вийшов жорстким (це особливість молочного тесту) потрібно застосувати дуже жирне молоко 4% або домашнє. Джем, для реалізації даного рецепту, знадобиться однорідний або з дрібними шматочками фруктів, дуже частування смачним виходить з цитрусовою заготівлею або абрикосової.
Інгредієнти:
молоко – 1 ст.;
яйце – 1 шт.;
масло вершкове – 100 г;
цукор – 100 г;
однорідне варення – 1/2 ст.;
розпушувач;
борошно – 15 ст.
Приготування
Збити яйця з цукром і маслом.
Влити молоко, кинути розпушувач і варення.
Підсипавши борошно, замісити гладке тісто.
Випікати пиріг 30 хвилин при 190 градусах.
Саме просте тісто для пирога з варенням – те, що готувати не потрібно! Ідеальним варіантом для відкритої випічки стане листковий дріжджовий напівфабрикат. Наповнення для пирога підійде будь-яке, якщо в заготовці не вистачає пектину, додають крохмаль або трохи борошна для згущення. Випічку можна залишити повністю відкритою або зробити красиву сіточку з обрізків тесту.
Інгредієнти:
тісто дріжджове листкове – 500 г;
варення – 1 ст.;
борошно або крохмаль – 2 ч. л.
Приготування
Розморожене тісто розкачати, викласти у форму, краї зрізати.
Варення змішати з крохмалем, викласти в основу.
Прикрасити за бажання, випікати 30 хвилин при 190 градусах.
Дуже смачним вийде простий пиріг без яєць з варенням на основі манної крупи. Це ласощі вийде м'яким, помірно вологим і багато хто навіть не зрозуміють, що він приготований без скоромних інгредієнтів. В якості основи можна застосувати просту теплу воду, але куди смачніше вийде ласощі на фруктовому соці або завареному зеленому чаї.
Інгредієнти:
манка – 1 ст.;
фруктовий сік – 1 ст.;
масло рослинне – 100 мл;
борошно – 15 склянки;
цукор – 100 г;
фруктовий джем – 1/2 ст.;
розпушувач.
Приготування
Залити соком крупу, залишити на 40-50 хвилин, поки розбухне.
З'єднати масло, цукор і варення, змішати з манною кашею.
Водити борошно, замішуючи не густе тісто.
Вилити в промаслений форму, випікати 40 хвилин при 180 градусах.
Можна спекти майже будь-який простий пиріг з варенням в мультиварці , адаптувавши класичний рецепт під можливості приладу. Найкраще вдаються у пічці заливні і бісквітні коржі, вони виходять надзвичайно пишними, дрібнопористими. Важливо зняти клапан для вільної конвекції і за 15 хвилин до сигналу перевернути корж, щоб підрум'янити його.
Інгредієнти:
яйця – 2 шт.;
борошно – 1 ст.;
вершкове масло – 100 г;
цукор – 100 г;
какао – 2 ст. л.;
смородинове варення – 1/2 ст.;
розпушувач;
сметана – 3 ст. л.
Приготування
Збити масло з цукром, по одному ввести яйця.
Додати сметану, розпушувач, какао і варення.
Підсипаючи борошно замісити гладке і рідке тісто.
Вилити в чашу, на «Випікання» готувати 1 годину.
За 10 хвилин до сигналу перевернути корж.
Як приготувати простий пиріг з варенням?
Спекти пиріг з варенням швидко і просто допоможе перевірений рецепт тіста, а тим, хто не дуже любить возитися з основою сподобається ідея приготування частування з готового замороженого напівфабрикату.
Простий рецепт пирога з варенням на кефірі
Печеться цей простий пиріг на кефірі з варенням, при ніж солодка заготівля додається безпосередньо в тісто. Краще застосовувати смородиновий або вишневий джем, можливий варіант з цілими ягодами без кісточок, так навіть смачніше вийде. Форма для випічки знадобиться круглий 20 см, якщо в розпорядженні ємність більшого розміру, час випікання потрібно скоротити на 10 хвилин.
Інгредієнти:
Приготування
Простий пісочний пиріг з варенням
Простий рецепт тертого пирога з варенням точно відомий всім домашнім кулінарам, тому є сенс урізноманітнити склад цікавими компонентами. У тісто можна кинути лимонної або апельсинової цедри і джем взяти теж цитрусовий. Якщо готову основу не заморожувати, пиріг вийде менш хрустким, м'яким і таким же розсипчастим і тане в роті.
Інгредієнти:
Приготування
Пиріг зі сметаною і варенням - простий рецепт
Щоб приготувати пиріг з заливкою і варенням швидко і просто, рецепт потребує застосування якісних компонентів і джему з цілими ягодами або шматочками фруктів, важливо загущатися його крохмалем. Така випічка розрізається тільки після повного охолодження. Після закінчення часу випікання може здатися, що пиріг не готовий і начинка у центрі рідка – так і повинно бути, у процесі охолодження заливка загусне.
Інгредієнти:
Заливка:
Приготування
Простий дріжджовий пиріг з варенням
Простий пиріг з дріжджового тіста з варенням можна спекти у вигляді рулету, начинка для такого ласощі знадобиться густа і однорідна, для подрібнення джему застосовують блендер, згущують варення горіховою крихтою, крохмалем. Щоб пиріг вийшов пишним і м'яким потрібно простежити, щоб всі продукти були теплими, навіть борошно.
Інгредієнти:
Приготування
Простий бісквітний пиріг з варенням
Приготований простий пиріг з варенням в духовці виходить пишним, апетитним і красивим, його впевнено можна подати на урочисте застілля. Варення потрібно з цілими фруктовими часточками або ягідне без кісточок, сироп зливають, а шматочки змішують з крохмалем, це робиться для того, щоб м'якуш добре пропікся і не вийшов занадто вологим.
Інгредієнти:
Приготування
Простий пиріг на молоці з варенням
Щоб простий пиріг з варенням не вийшов жорстким (це особливість молочного тесту) потрібно застосувати дуже жирне молоко 4% або домашнє. Джем, для реалізації даного рецепту, знадобиться однорідний або з дрібними шматочками фруктів, дуже частування смачним виходить з цитрусовою заготівлею або абрикосової.
Інгредієнти:
Приготування
Простий відкритий пиріг з варенням
Саме просте тісто для пирога з варенням – те, що готувати не потрібно! Ідеальним варіантом для відкритої випічки стане листковий дріжджовий напівфабрикат. Наповнення для пирога підійде будь-яке, якщо в заготовці не вистачає пектину, додають крохмаль або трохи борошна для згущення. Випічку можна залишити повністю відкритою або зробити красиву сіточку з обрізків тесту.
Інгредієнти:
Приготування
Простий пісний пиріг з варенням
Дуже смачним вийде простий пиріг без яєць з варенням на основі манної крупи. Це ласощі вийде м'яким, помірно вологим і багато хто навіть не зрозуміють, що він приготований без скоромних інгредієнтів. В якості основи можна застосувати просту теплу воду, але куди смачніше вийде ласощі на фруктовому соці або завареному зеленому чаї.
Інгредієнти:
Приготування
Простий рецепт пирога в мультиварці з варенням
Можна спекти майже будь-який простий пиріг з варенням в мультиварці , адаптувавши класичний рецепт під можливості приладу. Найкраще вдаються у пічці заливні і бісквітні коржі, вони виходять надзвичайно пишними, дрібнопористими. Важливо зняти клапан для вільної конвекції і за 15 хвилин до сигналу перевернути корж, щоб підрум'янити його.
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісний пиріг з вишнею в духовці і в мультиварці - рецепти з шоколадного, дріжджового та пісочного тіста
Надзвичайно смачним вийде пісний пиріг з вишнею, якщо дотримуватися рекомендацій, які допоможуть господині створити чудове ласощі. Поєднання солодкої
Булочки з варенням з дріжджового листкового і кефіру тесту - рецепти в духовці і в мультиварці
Булочки з варенням, приготовлені в домашніх умовах, виходять смачніші, пишніше і ароматні тих, що пропонують на торгових прилавках. Застосовувати
Печиво з варенням з тертого пісочного, листкового бездріжджового і вівсяного тіста
Печиво з варенням – ідеальний варіант для різноманітності солодкого столу з чаєм. Смачним і оригінальним зроблять ласощі цікаві рецепти тіста і
Пиріг з варенням з пісочного, листкового, дріжджового і заливного тесту - рецепти в духовці, мікрохвильовій печі і мультиварці
Відмінний варіант домашньої випічки – пиріг з варенням, який можна приготувати, застосувавши будь-який рецепт тіста і наповнивши різними видами джему
Пиріг з яблуками на швидку руку - рецепти з сиром, гарбузом, бананом, з пісочного, дріжджового та листового тіста
Щоб спекти пиріг з яблуками на швидку руку, рецепт згодиться будь-який, який випробуваний господинями не раз. Застосовувати можна пісочне, дріжджове,
Пиріг з чорницею замороженою, свіжою і з варенням - рецепти з пісочного, листкового дріжджового тіста
Пиріг з чорницею - смачне частування, яке можна готувати страви на швидку руку до домашнього чаювання або застосувати більш складний рецепт і подати