» » Випічка з бананами

Випічка з бананами

У даній статті ми розповімо, що можна спекти з бананами і запропонуємо кілька простих і доступних рецептів випічки, реалізувати які зможуть навіть початківці господині.

Вівсяне печиво з бананом – рецепт

Випічка з бананами

Інгредієнти:

  • банани великі стиглі – 2 шт.;

  • пластівці вівсяні – 170 г;

  • подрібнені волоські горіхи – велика жменя;

  • мед або цукор-пісок – за смаком.


  • Приготування

  • Щоб приготувати бананове печиво за даним рецептом, очищаємо і подрібнюємо стиглі або навіть перестиглі банани до отримання пюре.

  • Тепер всипаємо в пюре вівсяні пластівці і подрібнені горішки і перемішуємо. Ласунам можна додати за смаком ще трохи цукру або меду, а не фанатам солодкого буде достатньо і солодощі від бананів.

  • Деко вистилаємо листом пергаментного паперу і на нього викладаємо невеликими порціями бананове тісто.

  • Духовку для випікання виробів необхідно обов'язково розігріти заздалегідь. Оптимальна температура для їх приготування – 180 градусів, а час випічки – 20 хвилин.

  • Таке печиво виходить низькокалорійне, дієтичне і підійде для вегетаріанців.


  • Пиріг «Шарлотка» з сиром і бананом

    Випічка з бананами

    Інгредієнти:

  • курячі відбірні яйця – 2 шт.;

  • цукор-пісок – 120 г;

  • борошно пшеничне – 220 г;

  • розпушувач для тіста – 10 г;

  • вершкове масло – 1/2 стандартної пачки;

  • сир – 320 г;

  • банани середнього розміру стиглі – 2 шт.;

  • не йодована велика сіль – щіпка.


  • Приготування

  • Першим ділом перетираємо через сито сир і розминаємо виделкою очищені стиглі банани.

  • Тепер додаємо в сирно-бананову масу три столові ложки цукрового піску і збиваємо компоненти міксером до однорідності і легкості.

  • В окрему посудину вбиваємо яйця, додаємо залишився цукровий пісок, щіпку солі і обробляємо компоненти за допомогою міксера протягом десяти хвилин або до збільшення в об'ємі вдвічі.

  • Не припиняючи процесу збивання яєчної маси, всипаємо в неї розпушувач і борошно просіяне і досягаємо повного розчинення грудочок.

  • Завершуючи підготовку тесту, змішуємо сирно-бананову суміш і яєчну, вливаємо розтоплене і остигле масло і збиваємо міксером ще пару хвилин.

  • Викладаємо тісто у промаслений ємність для випічки і відправляємо для подальшого приготування в прогріту до 185 градусів духовку хвилин на тридцять.


  • Як спекти смачний бісквітний торт з бананами?

    Випічка з бананами

    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • курячі відбірні яйця – 3 шт.;

  • цукор-пісок – 180 г;

  • борошно пшеничне – 170 г;


  • Для крему:

  • незбиране молоко – 520 мл;

  • борошно пшеничне – 90 г;

  • цукровий пісок – 190 г;

  • курячі відбірні яйця – 3 шт.;


  • Для оформлення торта:

  • банани великі стиглі – 2 шт.;

  • шоколад темний чи молочний на вибір – 100 р.


  • Приготування

  • Дуже простий, але разом з тим дуже смачний тортик з бананом і заварним кремом можна приготувати за цим рецептом.

  • Спочатку для приготування тіста для бісквіта обробляємо міксером до густої і щільної піни курячі яйця.

  • Домігшись збільшення маси в обсязі як мінімум удвічі, починаємо потроху всипати цукровий пісок, продовжуючи при цьому роботу міксера.

  • Тепер акуратно вмішуємо потроху в збиту солодку яєчну масу борошно просіяне, домагаючись повного розчинення грудочок.

  • Випікаємо з отриманої маси бісквіт, помістивши її в застелену пергаментом форму і відправивши в прогріту до 175 градусів духовку хвилин на п'ятнадцять-двадцять.

  • Остуджуємо корж і розрізаємо вздовж навпіл.

  • Поки випікається і остигає бісквіт, готуємо крем. Для цього спочатку збиваємо до пишної піни курячі яйця з цукром, після чого додаємо молоко і знову обробляємо суміш міксером.

  • Вводимо в отриману суміш борошно, ще раз збиваємо, а потім прогріваємо основу крему при безперервному помішуванні до загусання.

  • Тепер, оформляючи торт, змащуємо нижній корж щедро кремом і викладаємо зверху нарізані кружками банани.

  • Прикриваємо всі другим коржем, обмазуємо верх і боки вироби залишилися кремом і обсипаємо перетертим на тертці шоколадом.
    Додав: admin | 18-11-2016, 19:44
    Переглядів: 178