Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як спекти бісквіт?

Як спекти бісквіт?

21-09-2016, 15:39
890
Як спекти бісквіт?
Найбільш відповідальний етап в приготуванні будь-якого бісквітного торта - це створення безпосередньої основи десерту, а саме випікання коржа. І від того, наскільки цей етап якісно виконаний, залежить смак і зовнішній вигляд готового виробу. В ідеалі бісквіт повинен вийти пишним, ніжним і пружним.
Нижче ми розповімо, як спекти простий і шоколадний бісквіт, а також запропонуємо варіант приготування основи для торта в мультиварці.

Як правильно, просто і швидко спекти бісквіт в духовці?


Інгредієнти:

  • борошно просеянная пшеничне – 170 г;

  • свіжі великі курячі яйця – 6 шт.;

  • цукровий пісок – 190 г;

  • розпушувач – 10 р.


  • Приготування
    Для успішного приготування бісквіта вибираємо свіжі курячі яйця і вбиваємо їх у чисту суху і знежирену миску або іншу відповідну посудину. Обробляємо яєчну масу міксером, домагаючись пишною, повітряної, світлої текстури. У процесі збивання підсипаємо потроху цукровий пісок і збиваємо до повного розчинення всіх солодких кристалів.
    Тепер вводимо розпушувач, всипаємо просіяне борошно і акуратно розмішуємо масу лопаткою до повного розпускання всіх борошняних грудок. Виливаємо отриману субстанцію у форму для випічки. Для такої кількості інгредієнтів ідеальною за розміром буде ємність діаметром 24 сантиметри. Розташовуємо її в заздалегідь розігріту духовку і витримуємо тридцять хвилин при температурі 185 градусів. Рекомендуємо на перші двадцять хвилин прикрити форму відрізу фольги.
    Готовий бісквіт повинен перед використанням повністю охолонути і вилежатися під рушником протягом кількох годин.

    Як спекти шоколадний бісквіт?


    Інгредієнти:

  • борошно просеянная пшеничне – 155 г;

  • свіжі великі курячі яйця – 6 шт.;

  • рослинна олія без аромату – 65 мл;

  • порошок какао – 45 г;

  • цукровий пісок – 185 г;

  • гаряча вода – 60 мл;

  • розчинна кава – 1 ст. ложка;

  • ванілін – 1 щіпка;

  • розпушувач – 10 р.


  • Приготування
    Спочатку підготуємо сухі компоненти, просіяне через сито борошно, розпушувач і какао порошок. Потім поміщаємо кімнатної температури курячі яйця в миску, додаємо відразу ж весь цукор і обробляємо масу міксером протягом десяти хвилин. Після цього вливаємо в яєчну пишну суміш дві столові ложки окропу, рослинна олія тонкою цівкою і пробиваємо масу до загусання і набуття нею більш щільної текстури.
    Тепер в два заходи додаємо в тісто сухі компоненти, акуратно вмішуючи їх лопаткою до отримання однорідної консистенції. Кава розчиняємо в останньому окропі і вводимо в тісто, акуратно розмішуючи.
    Викладаємо основу бісквіта у форму, застеливши її дно пергаментным листом, і відправляємо для подальшого приготування в духовку, яку необхідно заздалегідь розігріти до 180 градусів. Через сорок хвилин бісквіт буде готовий. Необхідно лише дати йому повністю охолонути і настоятися під рушником перед подальшим використанням.

    Як спекти пухкий бісквіт для торта в мультиварці?


    Інгредієнти:

  • борошно просеянная пшеничне – 145 г;

  • свіжі великі курячі яйця – 5 шт.;

  • пісок цукровий – 195 г;

  • ванільний цукор або ванілін – 20 г або щіпка.


  • Приготування
    Як спекти бісквіт?

    Беручись за приготування бісквіта в мультиварці, свіжі курячі яйця поділяємо на жовтки і білки. Останні обробляємо за допомогою міксера до отримання щільних і стійких піків, після чого поступово підсипаємо цукровий пісок і добиваємося розчинення всіх його кристалів.
    Жовтки яєчні розтираємо з додаванням ванільного цукру або ваніліну, а потім акуратно вводимо в білкову масу разом з просіяним кілька разів пшеничним борошном. Вимішуємо тісто дуже дбайливо за допомогою звичайної ложки або лопатки. Міксер при цьому не використовуємо.
    Перекладаємо отриману масу в промаслений заздалегідь чашу мультиварки і налаштовуємо пристрій на режим "Випічка". Через годину роботи приладу в даній програмі бісквіт буде готовий. Даємо йому п'ятнадцять хвилин охолонути в ємності мультиустройства, а потім витягуємо на решітку, прикриваємо рушником і даємо вилежатися перед просочуванням кремом протягом кількох годин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Бісквіт «Червоний оксамит» - рецепт
    Бісквіт «Червоний оксамит» - рецепт
    Неймовірно популярний і чудово смачний десерт «Червоний оксамит», напевно, відомий кожному. Далі пропонуємо створити цей мальовничий бісквіт за
    Банановий бісквіт
    Банановий бісквіт
    Ніякої покупної десерт не зможе конкурувати з домашньою випічкою. Приготувавши бісквіт з додаванням бананів, у вас вийде чудова основа для торта, з
    Ванільний бісквіт на окропі
    Ванільний бісквіт на окропі
    Досвідчені кулінари знають, що секрет ідеального бісквітного коржа в правильно збитих білках, однак є цілком зрозумілі рецепти, з якими здатний
    Бісквітне тісто для торта
    Бісквітне тісто для торта
    Напевно всі знають, наскільки бісквітне тісто примхлива. Щоб його приготувати, потрібно володіти спеціальними навичками і знати кілька абсолютно не
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади»
    Торт «Три шоколади» - справжнє задоволення для любителів солодкого. Ніжна кремова текстура, три шоколадних смаку і чудовий аромат не залишать
    Шифоновий бісквіт - рецепт
    Шифоновий бісквіт - рецепт
    Всім любителям солодкого ми пропонуємо зробити оригінальний десерт - шифоновий бісквіт. Він виходить розсипчастим і ніжним і має невагому структуру.