Сироп для просочення коржів
На відміну від крему і глазурі, такий сироп робиться досить швидко і не вимагає особливих навичок: досвідчена господиня приготує його буквально за п'ять хвилин.
Спиртне давно стало невід'ємним елементом різних урочистостей. Але йому можна придумати і досить незвичайне застосування, приготувавши з нього сироп для просочення коржів для торта.
Інгредієнти:
коньяк (можна не дорогий) – 1 ст. ложка;
цукор – 5 ст. ложок;
вода очищена – 5 ст. ложок;
лікер будь – 7 ст. ложок.
Приготування
У каструлю середнього розміру насипте цукор і залийте його водою. Добре перемішайте і переставте каструлю на плиту, виставивши сильний вогонь. Після закипання залиште сироп охолоджуватися і тільки після остигання влийте в нього коньяк і лікер, ретельно перемішавши все.
У кожному будинку знайдеться варення або повидло, яке вже набридло їсти з чаєм. Ви можете знайти йому нове незвичайне застосування, приготувавши сироп для просочення торта.
Інгредієнти:
вода – 250 мл;
горілка – 50 г;
повидло або варення – 2 ст. ложки.
Приготування
Покладіть в варення воду і постарайтеся перемішати як можна ретельніше. Поставте суміш на вогонь, дочекайтеся закипання і проваріть кілька хвилин сироп. Після охолодження влийте туди горілку і ще раз перемішайте.
Медовик – одна з найбільш популярних різновидів випічки на наших теренах. Однак деяким кулінарним естетам він здається трохи сухуватим. Якісна просочення докорінно змінить вашу думку.
Інгредієнти:
згущене молоко – 05 банки;
порошок какао – 25г;
вершкове масло – 95 р.
Приготування
Згущене молоко, какао порошок, розтоплене вершкове масло покладіть в невелику каструльку, яку помістіть в ємність більшого обсягу, наповнену киплячій водою. Добре перемішуємо все, намагаючись не доводити до кипіння, і проварюємо близько 2-3 хвилин.
Такий сироп додасть оригінальний шоколадний смак навіть самого простого торта.
Інгредієнти:
мелена кава – 50 г;
очищена вода – 1 склянка;
цукор – 1 склянка;
коньяк не дорогий – 1 ст. ложка.
Приготування
Цукор залийте половиною склянки води, перемішайте, щоб досягти повного розчинення, і дочекайтеся закипання. Використовуючи решту воду, варимо каву і залишаємо його настоятися приблизно на півгодини. Потім процідіть кави і з'єднайте його з цукровим сиропом, заправивши коньяком. Ретельно перемішайте все і поставте охолоджуватися.
Цукровий сироп для просочення коржів з коньяком
Спиртне давно стало невід'ємним елементом різних урочистостей. Але йому можна придумати і досить незвичайне застосування, приготувавши з нього сироп для просочення коржів для торта.
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю середнього розміру насипте цукор і залийте його водою. Добре перемішайте і переставте каструлю на плиту, виставивши сильний вогонь. Після закипання залиште сироп охолоджуватися і тільки після остигання влийте в нього коньяк і лікер, ретельно перемішавши все.
Солодкий сироп для просочення коржів з варенням
У кожному будинку знайдеться варення або повидло, яке вже набридло їсти з чаєм. Ви можете знайти йому нове незвичайне застосування, приготувавши сироп для просочення торта.
Інгредієнти:
Приготування
Покладіть в варення воду і постарайтеся перемішати як можна ретельніше. Поставте суміш на вогонь, дочекайтеся закипання і проваріть кілька хвилин сироп. Після охолодження влийте туди горілку і ще раз перемішайте.
Сироп для просочення медових коржів
Медовик – одна з найбільш популярних різновидів випічки на наших теренах. Однак деяким кулінарним естетам він здається трохи сухуватим. Якісна просочення докорінно змінить вашу думку.
Інгредієнти:
Приготування
Згущене молоко, какао порошок, розтоплене вершкове масло покладіть в невелику каструльку, яку помістіть в ємність більшого обсягу, наповнену киплячій водою. Добре перемішуємо все, намагаючись не доводити до кипіння, і проварюємо близько 2-3 хвилин.
Як зварити цукровий сироп для просочення коржів з кавою?
Такий сироп додасть оригінальний шоколадний смак навіть самого простого торта.
Інгредієнти:
Приготування
Цукор залийте половиною склянки води, перемішайте, щоб досягти повного розчинення, і дочекайтеся закипання. Використовуючи решту воду, варимо каву і залишаємо його настоятися приблизно на півгодини. Потім процідіть кави і з'єднайте його з цукровим сиропом, заправивши коньяком. Ретельно перемішайте все і поставте охолоджуватися.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сироп для просочення торта
Не секрет, що ідеальним торт стає завдяки правильно просоченим коржам, які і складають основу смаку. Далі підкажемо, який краще зробити сироп
Просочення для бісквітних коржів
Запорукою ідеального бісквітного торта є правильна просочення коржів. Дуже важливо не пропустити цей процес. Далі запропонуємо декілька доступних і
Просочення для бісквітного торта
Досвідчені кулінари стверджують, що секрет м'якості бісквітного торта в правильній просочення коржів. І тут виникає цілком закономірне питання, чому
Просочення для бісквіта
Приготувати смачний бісквітний торт не завжди легко, особливо якщо ви вирішили не розрізати корж, а просто змастити його кремом. В цьому випадку вам
Просочення для торта
Просочення для торта надає домашнього виробу особливу смакову пікантність і ніжність. Як її правильно приготувати, які використовувати інгредієнти,
Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного