Просочення для бісквіта
Бісквіт є одним з найбільших повітряних, ніжних і м'яких кондитерських виробів, виготовлених з борошна. М'які, пишні бісквітні коржі - чудова основа для виготовлення різних десертів з кремом, повидлом, джемом і навіть фруктами. Їх не прийнято розрізати на кілька частин, тому, щоб зробити торт більш соковитим і ніжним, всі коржі, перед тим як намазати кремом, ретельно просочують спеціальним просоченням. Звичайно ж, вибір такого інгредієнта залежить від самого торта і ваших смакових уподобань. Тому пропонуємо вашій увазі декілька універсальних рецептів приготування просочення для бісквіта, щоб ви підібрали для себе оптимальний.
Просочення для бісквіта з коньяком
Інгредієнти:
вишневе варення - 4 ст. ложки;
вода - 200 мл;
коньяк - 30 мл;
цукор - 3 ст. ложки.
Приготування
Як приготувати просочення для бісквіта? Спочатку наливаємо в каструльку кип'ячену воду, додаємо сироп вишневого варення і ретельно перемішуємо. Потім кладемо за смаком цукор і вливаємо трохи коньяку. Ставимо каструлю на середній вогонь і доводимо нашу суміш до кипіння. Варимо 3 хвилини, постійно помішуючи, щоб цукор не пристав до дна. Знімаємо з вогню і чекаємо, поки наша вишнево-коньячна для просочення бісквіта охолоне! Тепер можна і приготування торта довести до кінця.
Кавова для просочення бісквіта
Інгредієнти:
вода - 1 ст.;
коньяк - 1 ст. ложка;
мелена кава - 2 ст. ложки;
цукор - за смаком.
Приготування
Висипаємо в каструльку цукор і заливаємо його водою. Ставимо на плиту і нагріваємо до тих пір, поки він повністю не розчиниться. Потім цукровий сироп доводимо до кипіння і охолодити. В іншій каструлі варимо каву, потім проціджуємо його і разом з коньяком вводимо в цукровий сироп. Все добре перемішуємо і охолоджуємо. Кавова для просочення бісквіта готова!
Шоколадна для просочення бісквіта
Інгредієнти:
вершкове масло - 100 г;
какао порошок - 1 ст. ложка;
згущене молоко - 100 р.
Приготування
Дану просочення ми готуємо на водяній бані. Для цього беремо велику каструлю, наливаємо воду і ставимо на сильний вогонь. Всередину кладемо в каструльку поменше, в якій ми і будемо готувати шоколадну просочення. Вершкове масло ріжемо невеликими шматочками, щоб воно швидше розтопилося і кладемо в каструльку. Додаємо какао і згущене молоко. Все ретельно перемішуємо і чекаємо, доки вийде однорідна шоколадна маса. Бісквіт бажано просочувати гарячої просоченням, так корж вийде більш соковитим.
Молочна для просочення бісквіта
Інгредієнти:
вода - 3 ст.;
ваніль - за смаком;
згущене молоко - 150 мл
Приготування
Викладаємо згущене молоко в миску і заливаємо крутим окропом. Ретельно розмішуємо і додаємо за смаком ваніль. Даємо просочення добре охолонути і рясно просочуємо бісквітні коржі.
Просочення для бісквіта з вином
Інгредієнти:
цукор - 250 г;
вода - 250 мл;
кагор - 2 ст. ложки;
ванілін, лимонний сік - за смаком.
Приготування
Наливаємо воду в каструлю і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, всипаємо цукор і заважаємо до його повного розчинення. Доводимо цукровий сироп до кипіння, додаємо ванілін, кагор і лимонний сік. Готову просочення охолоджуємо і промазуємо бісквіт.
Смородинова для просочення бісквіта
Інгредієнти:
сироп зі смородини - 05 ст.;
цукор - 2 ст. ложки;
вода - 1 ст.
Приготування
Приготування цієї просочення стандартне. Наливаємо воду в каструлю, ставимо на вогонь і чекаємо, поки закипить. Потім додаємо цукор і смородиновий сироп, перемішуємо і варимо до тих пір, поки не розчиниться весь цукор. Просочення готова!
Просочення для бісквіта з коньяком
Інгредієнти:
Приготування
Як приготувати просочення для бісквіта? Спочатку наливаємо в каструльку кип'ячену воду, додаємо сироп вишневого варення і ретельно перемішуємо. Потім кладемо за смаком цукор і вливаємо трохи коньяку. Ставимо каструлю на середній вогонь і доводимо нашу суміш до кипіння. Варимо 3 хвилини, постійно помішуючи, щоб цукор не пристав до дна. Знімаємо з вогню і чекаємо, поки наша вишнево-коньячна для просочення бісквіта охолоне! Тепер можна і приготування торта довести до кінця.
Кавова для просочення бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Висипаємо в каструльку цукор і заливаємо його водою. Ставимо на плиту і нагріваємо до тих пір, поки він повністю не розчиниться. Потім цукровий сироп доводимо до кипіння і охолодити. В іншій каструлі варимо каву, потім проціджуємо його і разом з коньяком вводимо в цукровий сироп. Все добре перемішуємо і охолоджуємо. Кавова для просочення бісквіта готова!
Шоколадна для просочення бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Дану просочення ми готуємо на водяній бані. Для цього беремо велику каструлю, наливаємо воду і ставимо на сильний вогонь. Всередину кладемо в каструльку поменше, в якій ми і будемо готувати шоколадну просочення. Вершкове масло ріжемо невеликими шматочками, щоб воно швидше розтопилося і кладемо в каструльку. Додаємо какао і згущене молоко. Все ретельно перемішуємо і чекаємо, доки вийде однорідна шоколадна маса. Бісквіт бажано просочувати гарячої просоченням, так корж вийде більш соковитим.
Молочна для просочення бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Викладаємо згущене молоко в миску і заливаємо крутим окропом. Ретельно розмішуємо і додаємо за смаком ваніль. Даємо просочення добре охолонути і рясно просочуємо бісквітні коржі.
Просочення для бісквіта з вином
Інгредієнти:
Приготування
Наливаємо воду в каструлю і ставимо на вогонь. Коли вода закипить, всипаємо цукор і заважаємо до його повного розчинення. Доводимо цукровий сироп до кипіння, додаємо ванілін, кагор і лимонний сік. Готову просочення охолоджуємо і промазуємо бісквіт.
Смородинова для просочення бісквіта
Інгредієнти:
Приготування
Приготування цієї просочення стандартне. Наливаємо воду в каструлю, ставимо на вогонь і чекаємо, поки закипить. Потім додаємо цукор і смородиновий сироп, перемішуємо і варимо до тих пір, поки не розчиниться весь цукор. Просочення готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
Масляний крем
Масляний крем - універсальне додаток до будь-якого десерту, приготувати яку не складе особливої праці. Якщо ви вирішили побалувати себе калорійними
Просочення для торта
Просочення для торта надає домашнього виробу особливу смакову пікантність і ніжність. Як її правильно приготувати, які використовувати інгредієнти,
Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного
Сироп для просочення бісквіта
Бісквіти - це, безперечно, чудова основа для тортів. Але найчастіше вони виходять сухуватими. І щоб зробити їх більш ніжними та смачними, нам
Бісквітні тістечка
Якщо ви любите солодке, то вам точно сподобається наші рецепти бісквітних тістечок. Готувати їх можна по-різному, що дає простір фантазії і уяві.
Медовий бісквіт - рецепт
Якщо ви бажаєте побалувати своїх близьких якоюсь смакотою, то медовий бісквіт буде вельми до речі. Випічка, приготовлена з цілком звичайних