Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Просочення для бісквітних коржів

Просочення для бісквітних коржів

24-04-2016, 17:36
237
Просочення для бісквітних коржів
Бісквітний корж потребує просочення, інакше він вийде дуже сухим і не врятує навіть крем. А ось чим же можна просочити торт, ми вам сьогодні і розповімо.
Рецепт просочення для бісквітних коржів
Інгредієнти:

  • чорний гранульований кави – 15 г;

  • коньяк столовий – 35 мл;

  • вода – 210 мл

  • цукор – 210 р.


  • Приготування
    У сотейник насипаємо цукор, заливаємо водою і встановлюємо посуд на сильному вогні. Нагріваємо до повного розчинення і доводимо до закипання. На сусідній конфорці варимо каву в турці і даємо йому настоятися 15 хвилин, поставивши в тепле місце. Далі кавовий настій проціджуємо, з'єднуємо зі столовим коньяком і сиропом. Все перемішуємо, охолоджуємо сироп і використовуємо для просочення бісквітних коржів.
    Просочення для бісквітних коржів зі згущеним молоком
    Інгредієнти:

  • какао – 10 г;

  • масло вершкове – 115 г;

  • натуральне згущене молоко – 125 р.


  • Приготування
    На конфорку ставимо каструлю з водою, встановлюємо в неї жароміцну ємність поменше. Викладаємо туди вершкове масло, нарізане кубиками, і розтоплюємо його на водяній бані. Далі додаємо какао порошок і додаємо згущене молоко. Гарненько все перемішуємо і відразу ж поливаємо бісквіт цією сумішшю.
    Просочення для готових бісквітних коржів
    Інгредієнти:

  • вершки 20% – 200 мл;

  • згущене молоко – 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Вершки та згущене молоко виливаємо в миску і збиваємо міксером до однорідного стану на максимальній швидкості. Готові бісквітні коржі просочуємо молочним сиропом і складемо стопкою один на одного.
    Алкогольна просочення для бісквітних коржів
    Інгредієнти:

  • вишневий сік – 85 мл;

  • цукор – 35 г;

  • коньяк – 35 мл;

  • вода.


  • Приготування
    У склянку з вишневим соком насипаємо цукор і перемішуємо. Потім вливаємо туди коньяк, доливаємо до країв водою і ставимо посуд в мікрохвильовку. Підігріваємо просочення кілька хвилин до гарячого стану, а потім рясно змочують отриманим сиропом коржі бісквіту.
    Смородинова просочення для шоколадних бісквітних коржів
    Просочення для бісквітних коржів

    Інгредієнти:

  • сироп смородини – 110 мл;

  • цукор – 35 г;

  • вода – 220 мл


  • Приготування
    Отже, смородиновий сироп виливаємо в миску, додаємо цукор і гарненько перемішуємо. Потім вливаємо необхідну кількість води, ставимо посуд на слабенький вогонь і доводимо до кипіння. Проварюємо суміш кілька хвилин, до повного розчинення кристалів, а потім остуджуємо і використовуємо для просочення шоколадних бісквітних коржів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Коржі на сковороді
    Коржі на сковороді
    Чудовий домашній торт можна створити, абсолютно не торкаючись до духовці, адже існує безліч рецептів коржів, які готують на сковороді. І далі ми
    Просочення для бісквітного торта
    Просочення для бісквітного торта
    Досвідчені кулінари стверджують, що секрет м'якості бісквітного торта в правильній просочення коржів. І тут виникає цілком закономірне питання, чому
    Крем для бісквітних коржів
    Крем для бісквітних коржів
    Володіючи деякими, зовсім не складними знаннями в кондитерській справі можна з легкістю створювати чудові шедеври, наприклад бісквітні торти. Однією
    Просочення для бісквіта
    Просочення для бісквіта
    Приготувати смачний бісквітний торт не завжди легко, особливо якщо ви вирішили не розрізати корж, а просто змастити його кремом. В цьому випадку вам
    Просочення для торта
    Просочення для торта
    Просочення для торта надає домашнього виробу особливу смакову пікантність і ніжність. Як її правильно приготувати, які використовувати інгредієнти,
    Крем для вафельних коржів
    Крем для вафельних коржів
    Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного