Просочення для бісквітного торта

Рецепт просочення для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
У ємність насипаємо цукор, заливаємо його водою. І прогріваємо, помішуючи, щоб цукор розчинився. Потім охолоджуємо отриманий сиропчик, вливаємо коньяк, лікер і перемішуємо.
Медова просочення для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Виливаємо В каструльку мед і, постійно помішуючи, доводимо його практично до закипання. Після цього вливаємо сік лимона, перемішуємо. Тут же, поки просочення ще не охолола, наносимо її на коржі.
Просочення зі згущеним молоком для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Готувати просочення будемо на водяній бані. Наливаємо у велику каструлю воду. Ставимо її на вогонь, всередину кладемо в каструльку меншого розміру, в якій і будемо готувати нашу просочення. Поміщаємо в неї вершкове масло, згущене молоко і какао порошок. Щоб масло швидше розтануло, його краще порізати на шматочки. Ретельно все перемішуємо, добре прогріваємо, але до кипіння не доводимо. Коржі бісквіту поливаємо гарячої просоченням.
Як зробити кавову просочення для бісквітного торта?
Інгредієнти:
Приготування
В цукор вливаємо приблизно половину води, ставимо на вогонь і, помішуючи, доводимо до розчинення цукру. Залишилася воду доводимо до кипіння, додаємо кави і ретельно перемішуємо. Вливаємо в нього цукровий сироп, коньяк і приступаємо до просочення бісквітних коржів.
Вишнева просочення для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Нагріваємо воду, всипаємо в неї цукор і розмішуємо до повного розчинення. Додаємо вишневий сік, коньяк, ще раз перемішуємо і все, можна просочувати тортик.
Рецепт смородинової пропитии для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
Воду доводимо до кипіння, додаємо цукор, розмішуємо до розчинення, вливаємо смородиновий сироп. Ще раз розмішуємо.
Просочення для бісквітного торта з повидлом і горілкою
Інгредієнти:
Приготування
Для просочення з'єднуємо всі інгредієнти, ретельно перемішуємо і виливаємо на наш торт.
Ананасова просочення для бісквітного торта
Інгредієнти:
Приготування
В ананасовий сироп (можна брати з-під консервованих ананасів) вливаємо воду, додаємо сік лимона, коньяк. Ставимо масу на вогонь. Прогріваємо її, але не кип'ятимо, а потім відразу поливаємо нею коржі.
Як зробити молочну просочення для бісквітного торта?
Інгредієнти:
Приготування
Вливаємо в каструлю молоко, додаємо цукор. Доводимо масу до кипіння. Коли цукор розчиниться, вимикаємо вогонь. Просочення злегка остуджуємо і поливаємо нею коржі.
Як зробити апельсинову просочення для бісквітного торта?

Інгредієнти:
Приготування
Шкірку апельсина подрібнюємо. Зручніше за все це зробити за допомогою невеликої терки. Поміщаємо її в каструльку, вливаємо апельсиновий сік, всипаємо цукор. На повільному вогні уварюють до тих пір, поки цукор не розчиниться повністю. Просочуємо коржі ще теплою сумішшю.
Рекомендуємо добрі рецепти

Сирний крем для бісквітного торта
Приготування практично будь-якого крему не доставляє великих клопотів, тому купуйте бісквітні коржі і сміливо беріться за створення кондитерського

Чим просочити бісквітні коржі для торта?
Приготувати бісквітний торт не дуже клопітка справа, якщо знати тонкощі і невеликі секрети даного процесу. Одним з таких є вірно обрана для

Крем зі згущеного молока і масла
Крем з масла і згущеного молока надзвичайно смачний і підходить, як для просочення, так і для прикраси будь-яких кондитерських виробів. Але мало хто

Просочення для бісквіта
Приготувати смачний бісквітний торт не завжди легко, особливо якщо ви вирішили не розрізати корж, а просто змастити його кремом. В цьому випадку вам

Просочення для торта
Просочення для торта надає домашнього виробу особливу смакову пікантність і ніжність. Як її правильно приготувати, які використовувати інгредієнти,

Сироп для просочення бісквіта
Бісквіти - це, безперечно, чудова основа для тортів. Але найчастіше вони виходять сухуватими. І щоб зробити їх більш ніжними та смачними, нам