Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глазур для еклерів

Глазур для еклерів

17-01-2015, 23:00
2 287
Глазур для еклерів
Еклери з начинкою з повітряного вершкового, або багатого смаком масляного крему - чудове ласощі як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Безумовно, еклери гарні самі по собі, але додати десерту смаку і насиченості допоможе глазур. Від того, що ми вирішили присвятити дану стати відповідей на питання про те як зробити для еклерів глазур.

Рецепт шоколадної глазурі для еклерів


Інгредієнти:

  • шоколадні краплі - 3/4 ст.;

  • вершкове масло - 3 ст. ложки;

  • кукурудзяний сироп - 3 ст. ложки;

  • вода - 1 1/2 ст. ложки.


  • Приготування
    Для того, щоб правильно розтопити шоколад нам знадобиться проста водяна баня. Для лазні налийте на дно великої каструлі трохи води, а поверх розмістіть миску відповідного діаметру так, щоб її дно ні в якому разі не стосувалося води!
    У миску насипаємо шоколадні краплі і відразу ж кладемо вершкове масло, саме завдяки маслу шоколад придбає гладку і блискучу текстуру. Під час розтоплення шоколад необхідно безперервно помішувати, щоб він не пригорів до дна каструлі. як тільки краплі розтануть, додаємо в суміш трохи води і сиропу. Ще раз ретельно все перемішуємо.
    Готові еклери кладемо на грати, грати розміщуємо на деку, або аркуші пекарської папером. Покриваємо еклери, просто заливаючи їх рівномірним шаром глазурі. Даємо глазурі "схопитися" перед подачею ласощі до столу.

    Рецепт білої глазурі для еклерів


    Рецепт цієї глазурі набагато більш простий, ніж попередній. Всього з двох інгредієнтів вам вдасться створити незвичайну білу глазур для еклерів.
    Інгредієнти:

  • білий шоколад - 220 г;

  • вода - 2 ст. ложки;

  • ваніль - 1 стручок.


  • Приготування
    Білий шоколад подрібнюємо на шматочки середньої величини і кладемо в посуд для мікрохвильової печі. На невеликій потужності розтоплюємо шоколад, кожні 15 секунд дістаючи його з мікрохвильової печі і перемішуючи, тим самим перешкоджаючи пригоранню
    Глазур для еклерів
    шоколаду.
    Також ви цілком можете скористатися методом з використанням водяної бані, при цьому додаткове кількість вершкового масла вам не знадобиться, так як сам білий шоколад на левову частку складається з кокосового масла.
    Тепер, як тільки шоколад розтопився, додаємо до нього трохи води або молока, щоб готова глазур покривала десерт тонким і рівним шаром. Ретельно все перемішуємо і доповнюємо суміш насінням ванілі, або парою крапель ванільного екстракту. Глазур для еклерів з шоколаду готова!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Арахіс в глазурі
    Арахіс в глазурі
    Арахіс - це смачний земляний горіх, який використовують для приготування різноманітних страв. І сьогодні ми з вами зробимо дивовижне ласощі - арахіс
    Сирний сирок - рецепт
    Сирний сирок - рецепт
    Сирний сирок - смачне і корисне ласощі, яке дуже легко приготувати в домашніх умовах. І зараз ми вам підкажемо декілька простих рецептиков цієї
    Шоколадна глазур - рецепт
    Шоколадна глазур - рецепт
    Кондитерська глазур - тягуча солодка густа рідина на основі цукрової пудри з додаванням інших компонентів, призначена для покриття різних солодощів.
    Глазур для кексів
    Глазур для кексів
    Кекси, без перебільшення, смачні самі по собі, але глазур надає будь випічки новий смак і аромат. У нашій статті ми підібрали для вас кілька
    Глазур з сметани
    Глазур з сметани
    Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.
    Глазур для пончиків
    Глазур для пончиків
    Що робить звичайний пончик незвичайним і оригінальним? Звичайно ж - глазур! Вона може бути абсолютно будь-яка: шоколадна, мармеладная, молочна,