Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з абрикосовим варенням

Пиріг з абрикосовим варенням

17-01-2015, 22:54
1 487
Пиріг з абрикосовим варенням
Пиріг з абрикосовим варенням - десерт, який ніколи не втратить своєї актуальності. Напевно більшості з нас доводилося пробувати це ласощі на бабусиній кухні, так що давайте спробуємо відтворити атмосферу дитинства, приготувавши смачні абрикосові пироги.

Абрикосовий пиріг рецепт


Хрусткий пиріг з абрикосового варення на листковому тісті - відмінний десерт до чашки чаю.
Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 400 г;

  • вода - 1 склянка;

  • яйця - 1шт.;

  • масло вершкове - 400 г;

  • сіль - щіпка.


  • Для начинки:

  • абрикосове варення.


  • Приготування
    У гірці просіяного борошна робимо поглиблення, в яке вбиваємо яйце, вливаємо склянку холодної води і додаємо дрібку солі. Замішуємо тісто і ставимо його на 30 хвилин у холодильник. Після, розкачуємо до товщини 1 см, викладаємо шматочки охолодженого масла, складаємо кутами до центру, на манер конверта, і знову розгортаємо як раніше. Повторити 5-6 разів по черзі охолоджуючи і розгортаючи тісто.
    Готове листкове тісто викладаємо на змащене олією деко, а середину заповнюємо абрикосовим варенням. Випікаємо в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.

    Сирно-абрикосовий пиріг


    Пиріг з абрикосовим варенням і сиром являє собою унікальний рецепт, що з'єднує дві протилежні текстури: ніжна і солодка начинка межує з щільним пісочним тістом - однозначно запам'ятовується поєднання.
    Інгредієнти:

  • листкове тісто - 1 упаковка.


  • Для начинки:

  • абрикосове варення - 300 г;

  • сир - 400 г;

  • яйця - 2 шт.;
  • Пиріг з абрикосовим варенням

  • манна крупа - 2 ст. ложки;

  • сметана - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    У цьому рецепті ми будемо використовувати готове тісто і витратимо більше сил на приготування начинки. Отже, в окремому посуді розтираємо яйця, сир, сметану і манку. Однорідну масу викладаємо на розкатане тісто тонким шаром, зверху покриваємо варенням. Залишки тесту розрізаємо на смужки і викладаємо сіточкою поверх начинки. Запікаємо при 180 градусах 30-35 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тертий пиріг з варенням
    Тертий пиріг з варенням
    Тертий пиріг - ласощі з дитинства. Саме тому його так люблять дорослі. Якщо ви хочете порадувати себе смачним десертом до чаю, то краще рецепту не
    Пиріг з абрикосами
    Пиріг з абрикосами
    Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
    Пиріг з варенням на кефірі
    Пиріг з варенням на кефірі
    Пиріг з варенням - це зазвичай десерт на швидку руку з того, що залишилося в холодильнику. Бісквіт на основі кефіру і начинка з домашнього варення,
    Пісочний пиріг з повидлом
    Пісочний пиріг з повидлом
    Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві
    Пісочний пиріг з варенням
    Пісочний пиріг з варенням
    Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
    Кростата з джемом
    Кростата з джемом
    Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення