Пиріг з абрикосовим варенням
Пиріг з абрикосовим варенням - десерт, який ніколи не втратить своєї актуальності. Напевно більшості з нас доводилося пробувати це ласощі на бабусиній кухні, так що давайте спробуємо відтворити атмосферу дитинства, приготувавши смачні абрикосові пироги.
Хрусткий пиріг з абрикосового варення на листковому тісті - відмінний десерт до чашки чаю.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 400 г;
вода - 1 склянка;
яйця - 1шт.;
масло вершкове - 400 г;
сіль - щіпка.
Для начинки:
абрикосове варення.
Приготування
У гірці просіяного борошна робимо поглиблення, в яке вбиваємо яйце, вливаємо склянку холодної води і додаємо дрібку солі. Замішуємо тісто і ставимо його на 30 хвилин у холодильник. Після, розкачуємо до товщини 1 см, викладаємо шматочки охолодженого масла, складаємо кутами до центру, на манер конверта, і знову розгортаємо як раніше. Повторити 5-6 разів по черзі охолоджуючи і розгортаючи тісто.
Готове листкове тісто викладаємо на змащене олією деко, а середину заповнюємо абрикосовим варенням. Випікаємо в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.
Пиріг з абрикосовим варенням і сиром являє собою унікальний рецепт, що з'єднує дві протилежні текстури: ніжна і солодка начинка межує з щільним пісочним тістом - однозначно запам'ятовується поєднання.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 упаковка.
Для начинки:
абрикосове варення - 300 г;
сир - 400 г;
яйця - 2 шт.;
манна крупа - 2 ст. ложки;
сметана - 2 ст. ложки.
Приготування
У цьому рецепті ми будемо використовувати готове тісто і витратимо більше сил на приготування начинки. Отже, в окремому посуді розтираємо яйця, сир, сметану і манку. Однорідну масу викладаємо на розкатане тісто тонким шаром, зверху покриваємо варенням. Залишки тесту розрізаємо на смужки і викладаємо сіточкою поверх начинки. Запікаємо при 180 градусах 30-35 хвилин.
Абрикосовий пиріг рецепт
Хрусткий пиріг з абрикосового варення на листковому тісті - відмінний десерт до чашки чаю.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У гірці просіяного борошна робимо поглиблення, в яке вбиваємо яйце, вливаємо склянку холодної води і додаємо дрібку солі. Замішуємо тісто і ставимо його на 30 хвилин у холодильник. Після, розкачуємо до товщини 1 см, викладаємо шматочки охолодженого масла, складаємо кутами до центру, на манер конверта, і знову розгортаємо як раніше. Повторити 5-6 разів по черзі охолоджуючи і розгортаючи тісто.
Готове листкове тісто викладаємо на змащене олією деко, а середину заповнюємо абрикосовим варенням. Випікаємо в духовці при 180 градусах 15-20 хвилин.
Сирно-абрикосовий пиріг
Пиріг з абрикосовим варенням і сиром являє собою унікальний рецепт, що з'єднує дві протилежні текстури: ніжна і солодка начинка межує з щільним пісочним тістом - однозначно запам'ятовується поєднання.
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
У цьому рецепті ми будемо використовувати готове тісто і витратимо більше сил на приготування начинки. Отже, в окремому посуді розтираємо яйця, сир, сметану і манку. Однорідну масу викладаємо на розкатане тісто тонким шаром, зверху покриваємо варенням. Залишки тесту розрізаємо на смужки і викладаємо сіточкою поверх начинки. Запікаємо при 180 градусах 30-35 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тертий пиріг з варенням
Тертий пиріг - ласощі з дитинства. Саме тому його так люблять дорослі. Якщо ви хочете порадувати себе смачним десертом до чаю, то краще рецепту не
Пиріг з абрикосами
Сезон абрикосів почався, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цих солодких і ніжних плодів. У цій статті ми поділимося з вами
Пиріг з варенням на кефірі
Пиріг з варенням - це зазвичай десерт на швидку руку з того, що залишилося в холодильнику. Бісквіт на основі кефіру і начинка з домашнього варення,
Пісочний пиріг з повидлом
Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
Кростата з джемом
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення